Skoči na vsebino
Nagradno vpra?anje
Napisano

Mogo?e bi lahko dodal zavora kot jih je imel JURE

ni bil bull shit, ampak je bil za ameriske - ki imajo 2mm manj?e diske za Automatskim menjalnikom

Vsekakor potrebuje? nekaj ker serijske ?e s serijskim motorjem ne opravljajo dela.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

BS delete
Napisano

BS je pa kratica za?

bull shit :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje 3 in 6 MPS
Napisano

Hja sam prenos (menjalnik) nima veze. Vpra?anje je kak?no imajo krivuljo mo?i/navora. Sicer pa, ?e lahko naredijo mapo za MPS3 in MPS6 sem prepri?an, da lahko tudi za CX7.

povej to boj?u in njegovi sklopki :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ipanje 3 in 6 MPS
Napisano

A-a. Za naknadno vgrajen turbo rabi? vsaj zelo dober piggy-back ali pa standalone ECU.

Na CX-7 pa pomoje, da tole prime, ?e ne se pa vpra?a. Saj gre na?eloma za iste motorje.

motor ja ne pa elektronika pa prenos/porazdelitev mo?i po moje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI
Napisano

res je, rece se mu intercooler :D

ma sam gre direktno na zra?ni filter, intercooler ma svoj fridge.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI
Napisano

V bistvu mam jaz tovarni?ki CAI :whatever:

post-2637-1290437518_thumb.jpg

post-2637-1290437531_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

Uklopko nismo ?e 1. aprila :hohoho:

Samo potem ne rabi? ve? zra?nega filtra sploh......je? dela ko K&N

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Simon, sicer dizajnerji Por?eja niso lih nevem kaki inovatorji, ?e samo pogleda? model 911, ki je prakti?no isti ?e 30 let! <_<:P

to je namerno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lahko bi se kaj zmenila, ?e nebo prehuda ideja ;)

Ne ne, je kraj?i od prej?njega tako da brez skrbi :D

Sovra?niki alu mre?ic ste verjetno opazl satovje na sredinjski luknji, identi?ni vzorec bo tudi ob strani, preventivno bo nekoliko vi?je ?e mre?ca (za listje, kamen?ke, je?e ^_^.. )

Druga?e pa hvala usem za pohvale :blush:

Ne bi ti rad drmal zadevo a mre?e ki ustavijo listje in podobno zadrzujejo tudi zrak....voda gre pa povsod

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lep!

opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

TMC mi je za?el delati v SLO....

post-2637-1289818689_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI
Napisano

Pa ?e kaj. :zvizga:

da ga direktno nabije naslednji? :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pepelnik mazda 6 2004
Napisano

A ma kdo za prodat to kar je nasliki za razumno ceno. Pa da ni preve? spraskano.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?VISup...em=130449263023

Uro?. urosand@gmail.com

na avto net ma? par zaletenih, to je sigurno pre?ivelo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

5,5 KW kompresor ima prostega pretoka 660l/min. Pri enem baru je to 330 l/min. To pomeni, da moja matematika dr?i ;)

Symon- jenjaj, prosim, ker kvasi? take neumnosti, da je joj!

Lej, jaz te fizike ne bom nau?il. Prav je, da se opira? na prakso in , recimo, logi?ni pogled iz tvoje perspektive.

Ampak tudi fizika je ?isto logi?na, le da jo tako vidi?, mora? razumeti par stvari in zakonov.

Samo na kratko- batni kompresor se vrti z kakih 500 ali 1000 o/min. , turbina pa 150.000 ali ?e ve?, ?e je majhna. Pri kompresorju tesnijo obro?ki in lamelni ventili, pri turbini tesni v bistvu zrak sam oz. tlak dosega s pomo?jo centrifuge zraka. In ko zrak ?iba ?ez lopatice pri 150.000 rpm, se tam dogajajo ?udne re?i- od sunkovitih pospe?kov na dolo?enih mestih, pa do induciranega upora, ker je zra?nost ?e vedno znatna, glede na pogoje. Pri batnem se vse dogaja relativno po?asi in na izkoristek oz. izgube vplivajo druga?ne stvari. Turbina mora premagovati "stri?enje" olja, ker le?aji te?ejo na oljnem filmu (tudi ?e je ball bearing se dogaja podobno, le v manj?i meri),.....

Probaj za foro naredit reduktor in z roko turbino zavrti na 100.000 rpm, pa potem pi?i, kako lahko je ?lo ;)

lp

R

NE VEM CE MI O AVTOMOBILIZMU TOLE.......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

Naslednji? ko bom kupoval 100KM avto bom pazil da kupim 400KM da bom pri 25% imel vsaj 100KM :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Se mi je zloudala, za?ela delat, pa mi SPLOH ni v?e? - totalno ki?asto...grem nazaj na Igo 8.4

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Sem ga potegnu, vse dela.....samo kako hudi?a se najde GPS sprejemnik? V IGO 8 si dal v nastavitvah auto search in ga je nasel, tukaj pa ne najdem tega menija??

Samo na zemljevidu pravi samodejno iskanje GPS sprejemnika pa se ni? ne zgodi.....

:angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

A ima? zaslon 800x480? ?e ja, ti 8.5.9 ne bo delal pravilno.

Vse pride preko 2GB, samo program mislim, da je 70MB.

Zemljevidi so zadnji (ni? novega, Titove v Lj. ?e ni gor), je pa zraven dodatek za Real Junctions:

post-1144-1286520064_thumb.jpg

pa na razvrstilnih tablah na AC so sedaj tudi oznake ?t. izvozov in izgled terena je res realisti?en (hribi v ozadju...).

Pa daj ne loudaj, se bova dobila, pa si bo? skopiral (saj proceduro pa ?e pozna?, tvoj laptop....), po?akaj samo, da ga po?timam (slo. vodenje, tipkovnica s ?umniki ?,?,?...).

Como, kje si na?el moje korenine!!!!!!!! :jupiii:

JA sej zemljevide imam, vse ta nove, loh nekam teh 70MB obesi? - ja 800x480 itak dela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja.

A rabi?? A ma? v Seatu aftermarket navi?

itak

8.5.9 se mi louda

kolk je veliko brez zemljevidov in vsega? Sej pri zemljevidih ni ni? novega ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Tale tema je pa ?e skoraj v naftalinu....

V glavnem, za vse, ki imajo take in podobne napravice (Win CE), imam novo iGO Primo navigacijo (800x480 in 480x272), ?e bi kdo ?elel imeti...

Ve? o programu: iGO primo

Je pa zakon, precej bolj?a od iGO 8-ke.

8.5.11?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em avtotapetnika
Napisano

Dej mi kontakt na ZS. Hvala.

Je pa ?e v pirni?ah eden, tam nekje na sredini med mihovcem in kraljem...samo ne vem imena, ob cesti - tista bajta ki ima poleg ceste ograjo za kombije (direkt nad mojo bajto)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em avtotapetnika
Napisano

Ja enega poznam iz Zabreznice.Meni je na mx5 delno oblekel sede?e za pametno ceno. Je pa to sicer na Gorenjskem med ?irovnico in Begunjami...

Pa sej on je biv?i pol gorenc :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

CAI intake Injen kje?
Napisano

Ce je prodajalec iz ZDA, se seveda obracuna tudi carina in DDV.

Ce je prodajalec iz Evrope pa pride paket direkt domov.

JAp, je pa tako da so cene v usa s po?tnino in carino bolj?e ponavadi, saj po mojih izku?njah

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.