Hja sam prenos (menjalnik) nima veze. Vpra?anje je kak?no imajo krivuljo mo?i/navora. Sicer pa, ?e lahko naredijo mapo za MPS3 in MPS6 sem prepri?an, da lahko tudi za CX7.
povej to boj?u in njegovi sklopki
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Sovra?niki alu mre?ic ste verjetno opazl satovje na sredinjski luknji, identi?ni vzorec bo tudi ob strani, preventivno bo nekoliko vi?je ?e mre?ca (za listje, kamen?ke, je?e .. )
Druga?e pa hvala usem za pohvale
Ne bi ti rad drmal zadevo a mre?e ki ustavijo listje in podobno zadrzujejo tudi zrak....voda gre pa povsod
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
5,5 KW kompresor ima prostega pretoka 660l/min. Pri enem baru je to 330 l/min. To pomeni, da moja matematika dr?i
Symon- jenjaj, prosim, ker kvasi? take neumnosti, da je joj!
Lej, jaz te fizike ne bom nau?il. Prav je, da se opira? na prakso in , recimo, logi?ni pogled iz tvoje perspektive.
Ampak tudi fizika je ?isto logi?na, le da jo tako vidi?, mora? razumeti par stvari in zakonov.
Samo na kratko- batni kompresor se vrti z kakih 500 ali 1000 o/min. , turbina pa 150.000 ali ?e ve?, ?e je majhna. Pri kompresorju tesnijo obro?ki in lamelni ventili, pri turbini tesni v bistvu zrak sam oz. tlak dosega s pomo?jo centrifuge zraka. In ko zrak ?iba ?ez lopatice pri 150.000 rpm, se tam dogajajo ?udne re?i- od sunkovitih pospe?kov na dolo?enih mestih, pa do induciranega upora, ker je zra?nost ?e vedno znatna, glede na pogoje. Pri batnem se vse dogaja relativno po?asi in na izkoristek oz. izgube vplivajo druga?ne stvari. Turbina mora premagovati "stri?enje" olja, ker le?aji te?ejo na oljnem filmu (tudi ?e je ball bearing se dogaja podobno, le v manj?i meri),.....
Probaj za foro naredit reduktor in z roko turbino zavrti na 100.000 rpm, pa potem pi?i, kako lahko je ?lo
lp
R
NE VEM CE MI O AVTOMOBILIZMU TOLE.......
Sem ga potegnu, vse dela.....samo kako hudi?a se najde GPS sprejemnik? V IGO 8 si dal v nastavitvah auto search in ga je nasel, tukaj pa ne najdem tega menija??
Samo na zemljevidu pravi samodejno iskanje GPS sprejemnika pa se ni? ne zgodi.....
A ima? zaslon 800x480? ?e ja, ti 8.5.9 ne bo delal pravilno.
Vse pride preko 2GB, samo program mislim, da je 70MB.
Zemljevidi so zadnji (ni? novega, Titove v Lj. ?e ni gor), je pa zraven dodatek za Real Junctions:
pa na razvrstilnih tablah na AC so sedaj tudi oznake ?t. izvozov in izgled terena je res realisti?en (hribi v ozadju...).
Pa daj ne loudaj, se bova dobila, pa si bo? skopiral (saj proceduro pa ?e pozna?, tvoj laptop....), po?akaj samo, da ga po?timam (slo. vodenje, tipkovnica s ?umniki ?,?,?...).
Como, kje si na?el moje korenine!!!!!!!!
JA sej zemljevide imam, vse ta nove, loh nekam teh 70MB obesi? - ja 800x480 itak dela
Je pa ?e v pirni?ah eden, tam nekje na sredini med mihovcem in kraljem...samo ne vem imena, ob cesti - tista bajta ki ima poleg ceste ograjo za kombije (direkt nad mojo bajto)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vsekakor potrebuje? nekaj ker serijske ?e s serijskim motorjem ne opravljajo dela.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani