Skoči na vsebino
CAI intake Injen kje?
Napisano

Tole sem ?e gledal tnx! Za M3 je podatek, da je ista izvedba za 2.0 in 2.3

Za M6 pa ne najdem ?e.. A tole "von america" pomeni samo dalj?o dobavo al tudi davek in carino?

Bi bil presene?en kako hitro je to tukaj....

DDV pla?a? samo na ceno - ne na po?tnino

Meni so spojler kar zastonj spustili iz koreje za 24 USD...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija - nadgradnja
Napisano

Pozdravljeni, pomo? prosim!

Imam Mazdo 5 GTA l.2007, kjer je serijsko vgrajen navigator, vendar je te?ava v tem, da ne pokriva Slovenije in celotne biv?e Juge. Na servisu so mi sicer potrdili, da ?e obstaja program, ki pokriva celotno podro?je, vendar ni naprodaj brez avtomobila?!? A je kdo od vas nadgradil svojo navigacijo? Kako? Mi kdo zna kaj svetovat? Hvala....

To je potem ista kot sem jo imel jaz M5 2006 GTA. Treba je zamenjati DVD ki se ga DA kupiti, problem je le da Navteq ne dela ve? pod imenom Mazda, ?eprav so DVDji za DENSO naprave ki jo ima M5 enake kot drugje

in sicer je proizvajalec NAVTEq.COM. Da ti kaj takega re?ejo je absurd. Poi??i ga - sicer pa poglej ta blog:

http://gpsunderground.com/forum/showthread...rope-for-mazda5

Nekdo je probal od Volvota - ima? part number in dela lepo, ?e slika je :)

Lahko poizkusas tudi s torrenti iskati ta DVD po part numbru

Evo ti DVD v treh delih

http://www.filecrop.com/464110-7030.html

:bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Momo in ostale feltne
Napisano

Samo ta spodnje niso Momo ampak RC design. ;)

http://www.gumi-center.si/novica/2010/86/N...Brock-RC-17.php

http://www.brock.de/

Te bi bile moja izbira,?e bi menjaval feltne.

Momo so 5krake ?rne ta druge so druga?e Rosso

Js sej pravim da so najboljsi priblizek.....niso pa slabe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Momo in ostale feltne
Napisano

tadruga izbira se mi bolj dopade ;)

mislis ne-momo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Momo in ostale feltne
Napisano

NA mojega ?panca bom spomladi dal feltne pa proklet MOMO nima konfiguratorja, preiskal sem vse pa mi ne gre. A pozna kdo kako stran kjer ima tudi momota notri za izbiro?

Trenutno se odlo?am med tema 2 na belem avtu - verjetno 17, ker iz 16 na 18 bo po moje mal tu ma? za staro hrbtenico...

Momo so mi lepe a mam se vedno malo predsodek ker je crn rob - na radiju....

post-2637-1280908103_thumb.jpg post-2637-1280908113_thumb.jpg

Meni rata samo takale packarija za momo

post-2637-1280908708_thumb.jpg

Tole je pa priblizek drugih felten, samo so bolj prazne

post-2637-1280908919_thumb.jpg

Hvala za pomo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja R Laguna II
Napisano

Jures, sam jzt mam II. generacijo (ki je sicer gr?a kokr prva, hehe) <_<

Vem vem, samo ta je res tako lepa da sem jo moral dati gor....na?eloma generacija II megan in laguna sta ok dokler sta karavan, zadnji del obeh limuzin je pa adijo pamet....

Laguno 3 limuzina so se bolj falili, medtem ko so meganu 3 prizanesli in koncno dali vsecno obliko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja R Laguna II
Napisano

V glavnem joza - pusti avto tako kot je :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Elektri?na turbina
Napisano

Tole 'elektri?no turbino' si in?taliraj v ?obe gretja, da bo? dobil miata feeling v lase....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Evo ti enga trgovca, klikn mene :D

Uglavnem, roba je kon?n pri?la z UK (no, provzaprov iz ?ajne).

Glede TV tunerja; mislim, da bo ?e en ?as MPEG-2, ker smo v EU skor edini, ki smo se odlo?ili za MPEG-4 :harhar:

Se mi zdi, da ?e niste mel velik biznisa s kitaj?ki, namre?, ve?ina njih veliko obljublja, rezultati pa so bolj tak tak, glede na dosedanje izku?nje v na?i firmi... osebno ne verjamem, da bo to tk hitr zarad prodaje 5 kom/leto (dr?im fige, da se mi ne bo treba posipat s pepelom :P )

?e bi zdej kdo to imel, nej se javi, za enkrat objavljam samo tu, za ?lane foruma B):bravo:

Cena 500?, kar je kon?na!! (nabavna + po?tnina!). Pa dvomim, da bote kje cenej ?ez pr?li, ker sm se zase mu?i s tem, da najdem najcenej (kar je iz UK, brez carine in davka jasno, z nekaj koli?inskega rabata :zvizga: )

Sicer pa se ta vikend lotim monta?e in potem ?e kaj ve? povem :P

V kratkem pa bi nej pri?le tud IR reverse kamere po nekje 20?.

A ti kaj ve? a se v teh napravicah da upgrejdad mpeg2 na mpeg4?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

ma s tem ni potem nobenih problemov z avtom? Oz. naj jih ne bi bilo? In tehni?ni? A se to kaj vidi(plini...)? V bistvu ga lahko pa itak odstrani?...

ker tud jst bi mel 36KM ve?.... :D

To je to, klik klak dol kadar je treba, za servis in preglede :)

Je pa tega miljavzent na ebay nemcija, treba je prej pisati in to?ne podatke dati

Tale masina men fali v M6...

Mazda 6 2.0 CD DPF 143 PS 105 (143)

Je samo v M5...za koji k, zato sem nehal pol mazdo gledat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

Za mojega TDIja ponujajo za 80? mo? iz 143 na 180km in 320 na 390 navora

?zmeden?

http://cgi.ebay.de/Audi-A4-2-0-TDI-CR-143-...#ht_4215wt_1137

RSR sport pa 650? chip tuning - haloooooooooooooooooo

Dobra stran 'starega audija z novo masino' vse se dobi ceneje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

in kok se to kj obnese?mislis da je kj na tem ali ti zjebe masino?js mislim jesen it na chiptuning v crnucah..

glede na feedbacke vse ok....dobra stran je da lahko ven vzames kadarkoli, ne vpliva na elektroniko, ne morejo ti preflashati........dobra cena

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

:(

tell me about it.. kandidat za plin ane? heheh

jaz ga lahko v enem dnevu ?e je treba na morje in nazaj na benz pa gas :jupiii:

P.S. Pa imam 69L

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

11,1 L tretji tank.. :D

v enmu tednu skuris tank.... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

tako na zunaj kon?ana in malo ?e odznotraj a je ?e ostalo veliko dela do kon?nega izdelkapost-619-1273602397_thumb.jpgpost-619-1273602571_thumb.jpgpost-619-1273602684_thumb.jpg

Modra strela

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Je lagal sam ne za dva litra :ne vem:

razen ce spet tanka? po manj kot 20L in se ne prilagaja...to sem ?e dal link tuki

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

hm, jst pa mam eno dilemo....moja 6ka ma mal ?udn BC... ka?e mi povpre?no 8,7 l porabe, ko pa tankam in prera?unam, je pa tm cca. 6,6l ... a je mo?no tako odstopanje?

dizelcam je lagal - pojdi na servis po now SW in kalibracijo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ni?anje mazde 6
Napisano

Mi lahko kdo pove kaksne papirje rabim za homologacijo vzmeti? Ker to delam prvic in nimam blage veze!

Vzmeti sem kupil rablene tiste iz avto neta eibach! HVALA

tako kot kerakoli homologo:

http://www.jh-lj.si/index.php?p=4&k=1490

http://www.jh-lj.si/index.php?m=51&k=1522

Google fantje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

poraba
Napisano

Ne mi zamerit, ampak pod dinami?no in ni? kaj penzionersko si jaz predstavljam malo vi?ji procent prekora?itve

ni res govora je o pospe?evanju do omejitve.....(kar je tudi pravilna var?na vo?nja)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

16" ali 17"!?
Napisano

Rad bi da avto dobr izgleda in da je vo?nja udobna... :D

sarkazem on - To ni reno ej.... :vskalo: - sarkazem off

Ja pol ti predlagam 16,5 feltne :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.