Imam Mazdo 5 GTA l.2007, kjer je serijsko vgrajen navigator, vendar je te?ava v tem, da ne pokriva Slovenije in celotne biv?e Juge. Na servisu so mi sicer potrdili, da ?e obstaja program, ki pokriva celotno podro?je, vendar ni naprodaj brez avtomobila?!? A je kdo od vas nadgradil svojo navigacijo? Kako? Mi kdo zna kaj svetovat? Hvala....
To je potem ista kot sem jo imel jaz M5 2006 GTA. Treba je zamenjati DVD ki se ga DA kupiti, problem je le da Navteq ne dela ve? pod imenom Mazda, ?eprav so DVDji za DENSO naprave ki jo ima M5 enake kot drugje
in sicer je proizvajalec NAVTEq.COM. Da ti kaj takega re?ejo je absurd. Poi??i ga - sicer pa poglej ta blog:
NA mojega ?panca bom spomladi dal feltne pa proklet MOMO nima konfiguratorja, preiskal sem vse pa mi ne gre. A pozna kdo kako stran kjer ima tudi momota notri za izbiro?
Trenutno se odlo?am med tema 2 na belem avtu - verjetno 17, ker iz 16 na 18 bo po moje mal tu ma? za staro hrbtenico...
Momo so mi lepe a mam se vedno malo predsodek ker je crn rob - na radiju....
Meni rata samo takale packarija za momo
Tole je pa priblizek drugih felten, samo so bolj prazne
Hvala za pomo?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jures, sam jzt mam II. generacijo (ki je sicer gr?a kokr prva, hehe)
Vem vem, samo ta je res tako lepa da sem jo moral dati gor....na?eloma generacija II megan in laguna sta ok dokler sta karavan, zadnji del obeh limuzin je pa adijo pamet....
Laguno 3 limuzina so se bolj falili, medtem ko so meganu 3 prizanesli in koncno dali vsecno obliko
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Uglavnem, roba je kon?n pri?la z UK (no, provzaprov iz ?ajne).
Glede TV tunerja; mislim, da bo ?e en ?as MPEG-2, ker smo v EU skor edini, ki smo se odlo?ili za MPEG-4
Se mi zdi, da ?e niste mel velik biznisa s kitaj?ki, namre?, ve?ina njih veliko obljublja, rezultati pa so bolj tak tak, glede na dosedanje izku?nje v na?i firmi... osebno ne verjamem, da bo to tk hitr zarad prodaje 5 kom/leto (dr?im fige, da se mi ne bo treba posipat s pepelom )
?e bi zdej kdo to imel, nej se javi, za enkrat objavljam samo tu, za ?lane foruma
Cena 500?, kar je kon?na!! (nabavna + po?tnina!). Pa dvomim, da bote kje cenej ?ez pr?li, ker sm se zase mu?i s tem, da najdem najcenej (kar je iz UK, brez carine in davka jasno, z nekaj koli?inskega rabata )
Sicer pa se ta vikend lotim monta?e in potem ?e kaj ve? povem
V kratkem pa bi nej pri?le tud IR reverse kamere po nekje 20?.
A ti kaj ve? a se v teh napravicah da upgrejdad mpeg2 na mpeg4?
hm, jst pa mam eno dilemo....moja 6ka ma mal ?udn BC... ka?e mi povpre?no 8,7 l porabe, ko pa tankam in prera?unam, je pa tm cca. 6,6l ... a je mo?no tako odstopanje?
dizelcam je lagal - pojdi na servis po now SW in kalibracijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Bi bil presene?en kako hitro je to tukaj....
DDV pla?a? samo na ceno - ne na po?tnino
Meni so spojler kar zastonj spustili iz koreje za 24 USD...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani