Ja po kakih 3h letih se res pomoje mal useskup zape?e gor!!!
Samo bi moralo it dol!!!
Nekateri si baje pomagajo s fenom in zadevo segrejejo da se lim spet zmeh?a,lahko pa bi eksperimentiral s kakim toluenom(samo upam da nebi barve ra?rlo zraven-plastika mi je cela ostala!!!!)
?e je folija tattooja dobra potem barva bledi tako kot tam kjer ni polimano(prepust uv ?arkov) ker ?e tega ni pol je bolje imeti taatoo na avtu
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Glede zaklepanja tem (in piknik Rakitna) pa je moje maslo da se jo zakleni!!!
ZAKAJ?????
1.zadeva je mimo
2.objave so za?le izven prvotne teme
3.dostikrat to spele na drug mlin
NEK RED MORE BIT!!!!
se mi zdi da tako kot v oglasih in DIY se ne da kar nabijat neki
tudi na ostale teme malo reda(vem pa da zelo hitro odnese prvotno temo s tira) Kukr pa vem,vsaka debata ki se je odvijala v okviru teme NI bila zaklenjena!!!
probajmo se dr?at vsaj prib.prvotne teme in bo vse ok!!
Kar se pa preteklih dogodkov ti?e, pa je prav da se jo po dol.?esu(14 dni po tistem)zape?ati
lp
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Res je ?e to sezono pa naslednjo pol pa ga zamenja 450ccm 4takt!!!!!(planirano tako)
Pa gass super moto varjanta ?e zraven!!!!
bil sm kot srednje?olec usekan na direke pa to pa sm se polomu 1x mal pa je motor ?u od bajte zdj je pa spet pr bajt in orjem samo ?e po hosti se pa kdaj pa kdaj zapelemo na poligon!!!
?e ne gre? na điro pol pa vsaj na ledeno kavo pridi k jezeru na Rakitni
Po pogovoru z markotom da so moji sprednji smerniki grdi,sm se odlo?il da jih spremenim(no ne dobesedno)
Morda se bo ?e keri odlo?il za kaj takega in vzel ven tisti grdi oran?ni filter pri ?arnici!!!
Zadeva gre nekako takole!!
sname? smernik, ga segreje?(s fenom bol pa priporo?am vro?o vodo) da se plastika malo omeh?a predvsem pa da se omeh?a silikon s katerim je smernik zaliman skupi!!!
Previdno z navadnim izvija?em lo?uj ?ipco od ostalega PA PAZI NA HAKEL?KE KI SO OKOLI!!!!
zadeva po?asi odstopa ampak gre!!!(raje daj pod vro?o vodo, in ?e malo omeh?a?)
Ko ima? zadevo lo?eno zgleda takole!
odstrani? tisto oran?no plasiko,in lahko za?ne? s sestavljanjem!!!
(s fenom pogrej oba dela kjer je silikon da la?je stisne? dovol da se hakel?ki zataknejo).
Jas sem dal na koncu ?e pod vro?o vodo da to prime in se usede tako kot je treba!!!
Da sveti oran?no pa kupi? ?arnice (ta srebrnoprozorne ki zasvetijo tako)
kon?na zadeva zgleda takole!!!!!
Za kakr?ne po?kotbe pa ne odgovarjam(ampak useeno previdno)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NO NO!!!
n? mi nov? kolega ?alu.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani