Skoči na vsebino
menjava diferenciala
Napisano

:blink:

verjetno je mene narobe razumel, ko sm napisu ?e ?em ?parat za RWD...

sem mislil na avto in ne na diff oziroma menjalnik. :) (in pogonsko gred)

tako je :)

pa druga? bi blo mo?no nardit RWD sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

to mi ni problem, sam blenda na blendo na blendo na blendo zmanjsa prepustnost za dejansko svetlobo ane :)

ej, a je bol? sprejat al je bol? folija? a je ?e kdo to delu?

spreju sm js ?e na Daihatsuju:

post-1139-1300480351_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava motorja v 323c
Napisano

Ena 323f BA 1.8 16v 115 PS se je prodajala (precej ?asa) na avto.net pred kake 8 meseci; mislim da ?rna s KP registrskimi z lipom od GT in nasplo?no lepo ohranjena. Vpra?anje ?e je ?e kak?na 1.8 v Sloveniji...

2 meseca nazaj pa so se prodajale dve 323C z 1.8 motorjem... BA modelov z 1.8 motorjem je blo pri nas zlo malo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava motorja v 323c
Napisano

Ne bo dr?alo, tale od Bobija je bil ?e v osnovi 131 oz. morda kar 140 Konj! :bravo:

ok, ?e si vzel BP motor iz BG serije pol ja, BA serija je bil 115HP

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava motorja v 323c
Napisano

:bravo: ta motor sem jaz pol kupil ko je avto razbil in ga vgradil enemu iz hrvaskega foruma v f-ko ba motor je bil 1.8 BP samo ne vem tocno kolko konjev

netunan BP motor ma 115KM

to?no tak motor sm pol js iskal za C-jko, to je blo tak ko bi ?aku, da zadane? na loteriji :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavore
Napisano

Da si sposodim temo.

Kaj priporo?ate za predpripravo ?eljusti pred barvanjem - ?i??enje in osnova - ?istilo za zavore, razred?ilo?? :ne vem:

Js ko sm to delu na Daihatsuju sm uporabu vrtalni stroj z nastavkom za bru?enje, pol temeljno barvo u spreju, pa pol barvo in ?e dons dr?i :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

Pomoje so tudi golob?ki oz. strokovni izraz compressor surge :)

Nekaj takega, kot se na za?etku sli?i, pol je pa blow off sli?en

Sam kok mi je pa tale Protege huda :ljubezen:

Hehe to so pravi golob?ki ja. :bravo:

Rabim turbo! :blush:

Sma ?e dva sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nagradno vpra?anje
Napisano

tud to :D

sam point je v tem, da tunas zarad tega, ker hoces it hitreje...ne pa da "varno prehitevas" :D to se s trenutnimi 260km da z lahkoto :)

tukile se pa morm oglasit :P ?e z 200KM se da fajn prehitevat :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v6 v mx-5
Napisano

"?isto enostavno" mojstri. ?e boste sami naredili nove nosilce, verjetno tudi nov sesalni kolektor ali pa vsaj dolo?en del, nov izpu?ni kolektor, premetali nekaj stvari notri, da boste imeli sploh prostor, dobili menjalnik od RX-7, obenem naredili vmesnik za RX7 menjalnik, da bo pasal sploh na V6 motor, na novo napeljali ves ?trom.... No potem bi vam mogo?e uspelo. ?e pa nimate kaj dosti izku?enj s temi zadevami bo pa bolj te?ka. In tudi dvomim, da boste na?li norca, ki bi to ?el delat za vas.

Po drugi strani pa ?e vr?e 1500? v Miato bo dobil kak turbo kit (ki bo pasal ?rauf na ?rauf in ga boste lahko sami zmontirali) bo imel ve?jo mo?.

Odlo?ite se pa sami, je te?ka odlo?itev, vem. :ne vem:

?e te?je bo najdit norca, ki vas bo vsako leto spustu ?ez tehni?nega in pa :policaj: zarad tega sm js odpovedu projekt 323C ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

nmal offtopic: bi pasale zavesce od 626 na 323? sm nmal brsku po podstre?ju pr tastu pa najdu omenjeno zadevo. pa me zanima kako mnenje mate o tem pa ?e bi blo sploh izvedlivo, k sm avto posodu bratu pa ga nimam da bi probu :blush:

a jo ?e ma? u podnu? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.