Skoči na vsebino
Navigacija Mazda 6
Napisano

Kateri garmin pa ima?? Jaz se zanimam za nuvi 350 z Adria ruote, ?e ima? to a je gor tud srbija ?rna gora in makedonija?A mora? to dopla?at,al si lahko downloda? z neta? :P

LP

?e smem ti bom kar jaz odgovoril... Adria route zajema predvsem Slovenijo in Hrva?ko ter relativno dobro tudi BiH. Srbija, ?G in Makedonija so pa ?e bele lise na zemljevidu pokritosti.

Druga?e pa je Nuvi 350 verjetno najbolj racionalna izbira v Garminovem asortimaju. ?e pa bi ti ali pa kdo rad izvedel ?e kaj ve? o Garminu in kako se obna?a v ?ivo in kak?no so dobre lastnosti in kje pomanjklivosti napi?i pa si bom vzel ?as in zadevo malce bolje predstavil...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stajling MX5ke
Napisano

Klele se bom pa kar z Ayvaryem strinjal saj poznate tisto reklo, ki pravi da nismo tako bogati, da bi kupovali poceni.

In to se lahko v prenesenem pomenu prenese tudi na servisiranje, kjer je v vsakem primeru bolje, da zadevo popravi? oreng in ne samo tolk da je, ker na koncu je tak poseg lahko precej dra?ji saj potegne za sabo druge zadeve, ki jih ob pravilnem servisiranju sigurno ne bi bilo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slabe lu?i na mazdi 323f
Napisano

a ima? motno steklo al je problem v paraboli, ki je zgubila odsevnost - parabole so ?e pred kratkim rihtal pri Helli (biv?i Saturnus) tako da so jih zopet naparili in naj bi bilo potem OK - vsaj tisti tako pravijo, ki so dali lu?i rihtat pri njih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kromirana ogledala
Napisano

Ampak res - kromirana ogledala, zelene "?katlice" na pokrovu motorja, ?portni prtlja?nik na strehi in odsevniki na vratih dajo temu skre... *ekhem* avtu ?isto novo dimenzijo. :lol::lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija Mazda 6
Napisano

Samo tole je pa prav nesramno drago. Skor 400 jurjev za cenej?i sistem ?zmeden? pa ?e vpra?anje je ?e majo slovenske karte, ker druga?e je to ve? ali manj neuporabno.

Raje kupim garmina z adriaroute za 120 jurjev pa vsaj vem da je zihr cool stvarca, ki jo lahko ?e iz avta v avto seli? brez te?av.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke za na avto?
Napisano

Ja pismo a se ne da to ?ist nikakor drga? po?timat kokr pa da pou avta stran potrga?? :hohoho:

Neki se mora dobit da gre tatoo lepo dol!?!?

to je tako kot s tatooji na ko?i... ko ga enkrat ima? se ga ne znebi? tako zlahka :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup
Napisano

ja, saj to ne vem... Ker primerjava z najbolj?im sosedom nekako ni na mestu, ker v kon?ni fazi so ustrezne dajatve skupaj s carino ?e vra?unane v maloprodajno ceno.

Ok pa vzamem, da je carina in dajatve v francoski verziji ?e vsa vklju?ena to pomeni za model SS

310?+15? (po?tnina - upam, da je za v SLO enaka in ne vi?ja) = 325? oz. na u? 78.000sit

v ameri?ki pa

200$ + cca 50$ po?tnine = 250$ +cca 37% (DDV in carina) = 342$ ali na oko 65.000sit

za model RR pa nas po tej logiki pride francoska varjanta 100.000sit, ameri?ka pa 91.000sit

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup
Napisano

Pri naro?ilu iz USA, je treba pri?tet ?e cca 40-50$ po?tnine, na vse to je pa ?e seveda davek in carnan, na?e predrage dr?ave.?e pa vzamem-o iz francije pa carine ni, davek pa je ?e v?tet. Se motim ??

nisem 100% prepri?an, samo ?e je izdelek iz USA je treba v vsakem primeru pla?at carino ne glede, kje ga kupi?.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup
Napisano

Ne vem a sem kaj spregledal samo cena na ameri?kih straneh je 200$ za SS in 300$ za RR na teh francoskih straneh pa 310? za SS in 400? za RR, kar je precej ve??!? :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Po?en kolektor
Napisano

Na bratovi Lantri (1996) smo ga pred kakimi petimi leti samoga dali povarit pa ?e danes dr?i tako, da ne vem a je to sre?a al pa je res poceni re?itev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup
Napisano

Evo ti razlog teme niti povohal nobeden i celih 6 dni, to je za moje pojme dovolj, d se zaklju?i z iskanjem "soinvestitorjev", po drugi strani pa ni tako poceni in jo bo vsak hotu met nevem kolk ?asa, ?e bo prispeval 10 jurjev.Jaz osebno bi jo rabil 2-3X n leto za dan-dva.

Jaz jo tudi ne bi rabil za nevem kolk ?asa, mogo?e parkat na leto in zato bi mi bilo malce mimo, da bi za tako frekvenco uporabe rabu celo napravico zase, ker za to je pa res malce drag ?tos.

Po drugi strani pa tudi nisem tolk nestrpen, da bi jo ob skupinskem nakupu takoj hotel sprobati tako, da sem lahko tudi zadnji tester pa ?e pridem na vrsto ?ez mesec in pol al pa dva, pa tud ne bo katastrofe.

Se pa lahko zmenimo, da zadevo nesoinvestitorjem (samo znanim facam) tudi posojamo za recimo simboli?no ceno 500sit/dan in si s?asoma pokrijemo stro?ke :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup
Napisano

Sem se odlo?u da to kupim sam,ker se mi mo?no zdi da 10 jurjev vsak nebo prispeval. Pa ?e do pomladi mam cajt (bom ?e nafu?al tolk) kupit, brez da me kdo gnjavi.

ker si zaklenil temo moram odpirati novo, ker mi ni jasno kako si pri?el do zaklju?ka, da recimo Boss ne bi dal 10 jurjev <_<

Ne res, Bo?tjan zadnje par dni zaklepa? teme kot po teko?em traku in to teme, ki jih niti ni potrebno zaklepati. Lahko samo re?em, da mi ni v?e? tako sranje, ki ga sicer veselo izvajajo nekateri moderatorji na drugih forumih in kot ka?e se pridru?ujemo temu tudi mi, al kaj?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj naj kupim rx8?
Napisano

Ja David,si mel kr prav....na ?alost.... :(

Tebi ka8ka pa ?elim,da ti bo naslednji avtek(bilokeri ?e bo) dobro slu?o,ko bo pa kaka Mazda RX8 mimo ?vignila,pa se spomni,da bi lahko ti sedel v njej! :P:D

hehe... malce podla :bravo:

ampak res, BMW-jev in Audijev je pri nas kot listja in trave in so po moji oceni popolnoma izgubili ekskluzivnost (?e seveda komu to kaj pomeni) - Boxterja pa sploh ne ?tejem tu zraven, ker po uporabnosti ni primerljiv z ostalimi saj je samo dvosede?nik

No ja, vsak se bo odlo?il sam in za karkoli se bo? Kavka odlo?il ti ?elim ?imve? zadovoljstva z novim avtom in veliko varnih kilometrov ter u?itkov. B)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj naj kupim rx8?
Napisano

Poki pa ne more? imet max porabe z RX 8 12,5 litrov....

Skoraj tolk jih mam jaz z mojo 3ko...... <_<

Zakaj pa ?e ti nisi kupil 2.0 motorja? Potem bi imel tako visoko porabo pa ?e u?itke v pospe?kih - tako ma? pa samo visoko porabo :ne vem: :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lu?i za mazdo MX-3
Napisano

Nevem kak bi naj lexuske pasale na srebrni avto? Potem ne pridejo do izraza, po tem tak brezveze jih dajat na srebrni avto.... Pa lexus ima ze vsak k***c :hohoho:

Ti jih nima?, a to pomen da si pol p**ka?

:hohoho:

sorry Mazda 323 - upam, da ne zameri? saj je zgolj ?tos :P

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zakaj naj kupim rx8?
Napisano

verjetno je v povpre?ju okrog 60 jurjev na servis ;), kar verjetno ni tolk hudo saj ga bo? delal 1x na leto. ?e pa prevozi? toliko kilometrov, da ga bo? delal ve?krat na leto pa kupuje? napa?en avto oz. bo znesek servisov ?e najmanj?a postavka glede na koli?ino in ceno goriva, ki ga spi?i? v tolk kilometrih :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

extreme mazda6
Napisano

Sorry, sam tale bodykit pa res ne pa?e na obliko ?estke. Nekako se ne ujame z oblinami in ima preve? "ostrih" robov. Kot drugo, pa recimo pragovi se sploh ne zlijejo z obliko in zgledajo kot bi jih neki amater takole brez ob?utka zraven zlimal.

Dopu??am sicer mo?nost, da bi na kak?nem temnem avtu (?rnem, temno modrem) zadeva zgledala veliko bolje, ker se skrijejo kontrasti med ?rnimi odprtinami ter sencami in samo barvo.

V glavnem, jaz jih ne svojem nebi imel - po drugi strani je pa res, da imajo vsake o?i svojega malarja ;)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Skupinski dyno run
Napisano

Sploh ne vem v ?em je fora, da ti uradno izpi?ejo kok ima avto kon?kov, razen ?e bi ti upad konju?nice eventuelno pomagalo v en tarifni razred dol pri registracijo, pol bi ?e razumel! :D

Men osebno je npr. ?ist vseen kok bi mi pokazal na tam slavnem dino metru, se mi zdi pametnej? za tist denar kak?en izlet nardit, pa ?e slabe volje ne bi bil, kok je ?e konjev "splavalo po vodi"! :hohoho:

Bolj se ne bi mogel strinjati - mislim, da je edini ?tos dyna, ?e se loti? konkretnih predelav pa proba? pred in po predelavi. Pa ?e takrat mora? paziti, da sta obe meritvi narejeni v pribli?no enakih pogojih (temperatura, vlaga, enako gorivo,...) da se lahko zabele?ijo relevantni rezultati brez vpliva zunanjih faktorjev.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

:jupiii: Podpisem! :bravo:

p.s. pa ne se jezit na mene ker je nasa zakonodaja drugacna in nam je bolj enostavno. :P

btw, tko zajebane policije glede homologacije kot je v slo pa se nikjer nisem vidu! mater tezijo!!!!

Slovenska dr?ava je la?na denarja in ker je ugotovila, da so si ljudje zbolj?ali standard (tudi v obliki vse ve? predelav avtomobilov) je to eden najla?jih na?inov kako scuza? denar iz ?epov dr?avljanov.

Ko bo hrva?ka dr?ava ugotovila, da se ji tak?ne "nabirke" ?e spla?ajo se kar pripravi, da bodo tudi pri vas za?eli s kak?nimi tak?nimi umotvori. Do takrat pa u?ivajte v prostih predelavah brez meja. :prstgor:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.