Pa mi je ratalo... zamenjane dolge in pozicijske. Sem pa tudi pogruntal, zakaj se ni dalo z lahkoto odstraniti filter boxa in sem enkrat ?e odnehal . Ena od treh gumic, ki ga dr?ijo je bila slabo name??ena in se je tako nesre?no zavihala, da nikakor nisem uspel odstraniti filtra.
Ni mi preostalo drugega, kot, da sem nekako od?raufal kompleten nosilec za ta filter in ga skupaj s ?katlo potegnil dol. Potem mi je pa le nekako ratalo (z veliko preklinjanja) ta nosilec oddvojiti od ?katle. Pri sestavljanju je ?lo potem kot po maslu.
No,no vidi? da se da,?e ne gre milom pol pa silom.Va?no je,da ve? za drugi? postopek.
Lepa Yavar... pravi?, da je spodnji del ?katle od filtra samo nataknjen, al kaj?
OK, ?e prav razumem si snel najprej dovodno cev za filter (tam si rabil izvija? za objemko, ?e se ne motim), odstranil tri male cevkice in odklopil konektor. A potem si celo ?katlo s filtrom samo dvignil al kaj, al je zadeva ?e kje pritrjena? Mislim, do te to?ke sem pri?el, potem pa nekako se nisem upal preve? vle? ?katlo, da ne bi kaj odlomil. Ma sej ve? kako je ?e si malo bolj konj
Kaj,proba? in je.?e kaj zlomi?-zlomi?.Jaz ponavadi ?ele ko kaj zaj..em,i??em informacijo,kako se kaj naredi.
Blagor vama, jaz imam pa prste kot en mesarski vajenec pa roke kot manj?e lopate. Za sneg odkopavat sicer idealno za kej druzga bi pa raje imel filigramske prstke.
Ja no,sej za kako v?asih kakemu te?ne?u prisolit,je ?e bolj?a tvoja...bolj zale?e...
Vsakega malo, pa saj je treba vmes kaj pojest, da nam ne bo slabo in da bomo la?je delali...
Zadnji?, sem v BTC gledal pozicijske LEDice, pa ne vem kak?ne naj kupim. Ene obstajajo s klasi?nim ozkim plasti?nim nastavkom, druge pa imajo okrogel kovinski nastavek, tak kot so bile v?asih avtomobilske ?arnice :ne vem: Pa kazali so mi dve izvedbi. Ene so cenej?e in z 1 LED diodo, druge pa so ful dra?je (naj bi bile veliko mo?nej?e) in imajo 2 LED diodi. Pojma nimam kaj naj kupim. Na koncu pa mi je prodajalec rekel, da naj pazim pri tem, da je imel prej?nji teden primer, ko je en mo?akar pri?el nazaj v trgovino in rekel, da ima s tem ful probleme pri novem Mercedesu. Baje mu ra?unalnik ves ?as ka?e problem pri lu?eh, verjetno zato, ker imajo LEDice tako majhno porabo in ga to zmede.
To so ?ive sme?nice o tem mercedesu.Jaz jih imam noter ?e eno leto in lepo belo svetijo in noben ra?unalnik se ni? ne buni.
Boss ni problema. Edino mogoce je zdaj rahel problem, ker je tak mraz. Drugace pa se lahko dobiva naslednji teden. Men pomaga, ker imam tanke kitaristicne prste pa pridejo vsepovsod
Jaz pa jih za na Rakitno kar precej. Je bolj?a vidljivost zaradi divjadi, ki jo je res veliko in ko pri?gem ?e meglenke je vidljivost fenomenalna. Tako dobrih lu?i ?e nisem imel.
Mislim da bodo kmalu pogruntali tudi na tehni?nih da se sedaj vsepovprek montira ksenonke brez avtomatske nastavitve vi?ine, tko da bo znal nastat problem...
BTW zadni? me je ena petka(R-5) tko svinsko oslepila s kratkimi home made montiranimi ksenonkami,da to ni res...Sice pa ?e bi se dalo ro?no ?telat bi jih tudi jaz za malenkost dvignil , se mi zdi da jih avtomatika dvigne na spodnjo dovoljeno mejo, moram preverit..
Sej ima? vijakce za fino regulacijo lu?i(pri lu?eh,ne vem to?no kje),vem pa,da se jih da ?telat.
... in na zapognjenem delu se nato naredi rob, kjer se nabira blato in vlaga... pri vihanju pa lahko ?e po?i lak in zelo hitro ima? idealno kombinacijo za za?etek oksidacije ?eleza ali z drugimi besedami nastanek rje.
Kolegu sta zgnila oba zadnja blatnika na me?ki v dveh letih po "?irjenju" - je pa mo?no, da so mu zadevo naredili precej nestrokovno :ne vem: :ne vem:
Mislim da sm s takim razre?ilom najprej probu, in so lu?i postale rahlo motne... Potem sem pa z vsem mogo?im to hotu dol spravit, pa sem situacijo verjetno sam ?e poslab?u... :ne vem:
Pol pa probaj spolirat-najprej z malo bolj grobo pasto in potem ?e z fino.Jaz sem spoliral zadnje(plasti?ne)
imam parkirne senzorje, nisem jih pa montiral sam, ampak sem jih naro?il kot dodatno opremo, ko sem kupoval Mazdo.
ne vem zakaj bi potreboval zaslon, (vsaj) meni ?isto zadostuje piskanje. za?ne se tam nekje pri bli?ini 75cm, potem pa ?edalje bolj pogosto piska do neprekinjenega piskanja pri 20 - 30cm. ?e se ustavi? ob za?etku neprekinjenega piskanja, ima? ?e toliko prostora, da lahko odpre? zanja vrata (karavana). piska tudi ob plo?nikih, se pravi ovira visoka od recimo 10cm naprej.
meni zelo pomaga tale senzor. v?asih, na prej?njem avtu, tudi karavan, ga nisem imel in ko sem parkiral vzvratno, sem v?asih mislil: "tole je pa zdaj ?isto na knap", grem pogledat in je manjkalo ?e en meter.
He,he,tudi meni se je to dogajalo na za?etku...zdej ga parkiram "samo"enih 70 cm dale?.
Me zanima kje bi zvedu na katere razmike vse pokrivajo tele luknje. Kajti 5x114 ni ravno mikavna dimenzija. Glede na to da je 10 lukenj verjetno ne pase le na to...
To foro imajo ponavadi Amerosi tam ?ez.To je pa po mojem res,da pokrivajo ve? dimenzij naenkrat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No,no vidi? da se da,?e ne gre milom pol pa silom.Va?no je,da ve? za drugi? postopek.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani