Lepi na?rti Sploh pa ona bela s ?rno streho I'm in love (tak bo moj naslednji avto).
Eeeeem...ko ?e tu neke mojstre za homologacije omenjate... jaz bi potreboval papirje za ?portni izpu?ni lonec Auto building performance, ve kdo za koga? (glede na to da izpuh nima kode bi mi oni poslali kake papirje ?e jih kontaktiram?).
Deeyan, ho?em da podrobno pisno in slikovno predstavlja? tvoje mikavne na?rte
Pato, na?rte si ?e zarisujem, ko bojo nekak pribli?no v planu bom objavu v photoshop izvedbi
Kar se pa homologacije za izpuh ti?e sm pa ravn zadn? govoru s kolegom (ki je imel tole belo BG-jko) in mi je reku, da pozna nekoga, ki cifre vgravira na avspuh. Se bom pozanimu pa ti javim
spredn podalsek ima isti kot sem ga jaz mel in je edn najlepsih, ce hocs, na rdeci bi ful dobr izpadlo, nared spredi kanalcke tk ko sm jst pa crno spricn.. cak
s tem da dej se stebricke pa mrezo spredaj pa si zmagal.
spojler pusti original zadaj...
sem je pa videl vceraj
To?no tak, v barvi bom nadaljeval v stilu kot sem si zamislu pri C-jki, se pravi ?rno-rde?a kombinacija. Namesto mre? bom pa raj?i uporabu satovje. Primer C-jke:
N? dost ve? ga ne ti??im, mogo?e da sm parkat potegnu ampak se mi zdi da nikakor ne bi smel bit tok ob?utne razlike na ?eji. Je lahko avto ?ejnej?i zaradi ?esa drugega?
npr. men se je zarad filtra in 17" gum (vse ob enem) poznal tut do 3 litrov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kaj pa, ?e je turbo kit zmontiran aftermarket?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani