Skoči na vsebino
To pa je camp prikolica
Napisano

kako bi pa tole vozila na slovenskih cestah :huh: a ni to mal prevelik vse skup :unsure:

No ja za na Miklo?i?evo res ni druga? pa ni panike, problem bi bil prej to na Slovensko morje postaviti, bi kljuka ?e na CRO gledala, zadnje lu?i pa v ITA.... :bravo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To pa je camp prikolica
Napisano

V campu je bil predelan bus, ki je bo?no zadaj imel parkiranega Mini S Cooper.... :bravo:

Ker kamion pa pa rabi? da tole vle?e?

Tole bi znala ?e CX7 vle?t ( v zakonskih mejah)

moja prkolica je zadnja enoosna in ima 1500 NDM, CX7 gre do 2250kg NDM, ta prikolica pa milim da ima okoli 2000kg NDM....seveda rabi? izpit za nad 3,5T

Se da pa ?vercat a ne Ajvar.... :blush: moja kombinacija je 1500+2250 :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano
Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nalepke!
Napisano

Cool....

lep?e kot vinjeta :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motor / chip tuning za cx7?
Napisano

Motor tuning za cx7.

Kaj je smiselno pa da ?e vedno garancija velja?

Kaj je kdo naredil, pa kje?

Zadovoljen?

Moja ni, ker se mi ne zdi potrebno....je pa tu en model iz Kranja, ki jo je predelal v Avstriji - uporabi search.

Ce se ne motim sva vcer s to ta crno stala vstric na semaforju v medvodah

Pozabi na garancijo v tem primeru.....

Spla?a se search uporabiti preden odpiras novo temo

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5579

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DALJINSKE FUNKCIJE CX-7 UF!
Napisano

Evo me

ko enkrat pritisnes na knof zaklene vsa vrata

ce 2x pritisnes na knof znotraj dveh sekund se vkljui t.i. dvojno zaklepanje ki kao je bolj varno (kao)

alarm dela vedno, razen ce na kljucu pritisnes tipko zdeaktivacijo alarma (tri krat utripne zmigovc)

Alarm pa je tako zenski, da ga noben ne sli?i...probaj

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

ne se jebat da je tisto le brez veze notri....fak..... kaj pa tisto z karminom ko je en razlagal......ce bi garmina gor priklopil in bi sam mape mel njegove....

to ne vem, v glavnem ko se bos zapeljal do ITA ali AUT meje ti bo teta rekla Welcome to Italy al pa Welcome to Austria...:)

Poprej pa samo bel ekran..........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Welcome to the club, najbol? da vzame? tist dvd z zemljevidi ven, da ti dvd ne bo ?kripal vsaki? ko obrne? klju?.

Update obljubljajo od leta 2008 - Navteq, in ja kupit ga bo treba

tole jee pa edino - kar ze mas

http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP...igationMenu=YES

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Sam neki pa vseen pozablja? Jures... zgleda full cool :ouje: ampak mene pa moti to, da je to neka ?ang?lang kitajska firma :ne vem:

Coll ze, to ja, sam gledat moras itak cesto...:)

Mene pa moti da je Bill Gates....imam samo 2 napravi v avtu garmina (po zelji, drugace v predalu) in ta ?unga lunga DVD player in mi ni ?al....(medtem ko Xcarlink ne ves da imas) saj ga upravljas z radijem in volanskim kontrolam.

Pa se to ce date tole notri v nov avto - adijo garancija - verjemte mi....servisi v slo so sitni ko muha glede tega. Nisem proti temu ampak samo opozarjam da ne bo pol se vec tezav.

Ce crkne - je samo posiljanje nazaj in prejem novega (carina, ddv) tudi veliko....

A obvolanske kontrole delajo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja, saj tut Adriaroute ga precej "sra?ka" zadnje cajte, tako da.... bo Stroker povedal, kaka je a?urnost njegovih kart.

Meni pa gre predvsem za BT telefonijo, MP3 in pa DVD za ta malo. ?e pa bo ?e GPS vsaj malo spodoben, pa ?e tolk bolj?e.

BT, Mp3 = Xcarlink za 100? - in se prenosliv je (med mazdami)

http://www.xcarlink.si/MAZDA.html

DVD kot sem ti rekel:

http://www.quelle.si/si/q4r/home/shop/such...f923b13ae1098cd

Imam ga ze 3 leta, in bil je v Mazda 5, Xedos 6 in sedaj v CX-7, dela brez napake, in gre iz avta v avto....pa tudi ce otroci kaj polomijo se ni tolk za sekirat :)

V bistvu se moras vprasati kaj se ti spla?a, ker tista zadeva gre z avtom potem pa pa....

?e enkrat - stvar posameznika....jaz ne bi nikoli dal tok dnarja za nekaj kar potem ne morem prenesti...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Kater ?alabajzar?

Po besedah Strokerja, grejo gor tudi slovenske karte, ker v tej ceni je brez kart.

To je stara fora - vsi ki sravfajo mal tko so salabajzarji :)

Jah Adria rute ne bo ?la po moje, bolj kake druge samo vpra?anje natan?nosti- Tom tom gre drugace

Jaz osebno nisem fan tega - da je GPS na armaturki pa gledas dol, pa ni mi jasno kako lahko na enkrat na takem displajcku hkrati gledas navigacijo in DVD, a potniki zadaj vrat lomijo in se stegujejo v sredino - podnapisi - ali moras dokupiti se monitorje za zadaj????

Three Zone function, listening to Radio/watching GPS image in the front and watching DVD/TV from the back Monitor at the same time

Da ne bo na koncu to prislo 1000? - pa se karta Tom tom

Jaz imam za 150? iz quele 2 ekrancka na naslonjalih in se vidi 1A, otroc popadajo takoj ker so naslonjeni v sedezih, muziko ali slusalke imajo svojo, jaz pa svoje...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Aja, kdo nam bo pa not za?raufal? :blush:

En ?alabajzar ki bo ra?unal 50? na uro :bravo:

Pa ?e nekaj - tale navigacija je verjetno neuporabna v sloveniji? Se vam spla?a?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

js sem tudi kandidat za navi za novo mazdo..tako da povej ane..da si razdelimo stroske postnine ok?

?e ste pametni za vec kosov zahtevajte vsaj 10% skonta

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

?E vedno ?akamo slikce.... :huh::D

A je to druga? ta ?rna - registracija KR - RP?

V Kranju imamo sedaj 5 CX-7ic...2 ?rni (druga je ummit) moja rdeca, modra iz Bitenj in se ena rdeca ki se proti straziscu vozi....

P.S. To je verjetno zaradi ceste na Jeprci.... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

leksus lu?i
Napisano

mene zanima ?e kdo ve kje se da kupt zadnje leksus lu?i za mazdo mx-5 letnik 2002 pa tele stranske odsevnike

Jaz sem jih dal na Swifta ravnokar!

Kjerkoli na Ebayu - narocil v petek, dobil v ponedeljek!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pragovi 323f ba
Napisano

Nope, nobenih li?arskih del... se lepo ujema z robom, nekje bo treba rde? silikon... to bo to! Popnetov ni veliko (6 na vsaki strani), bodo pa rde?i ali mogo?e celo ?rni (?opi?)... ideja kitanja je pri?la na dan prepozno, sem ?e porihtu prag na avtu (je bil spraskan) pa ?e pragove sem pobarval na rde? ?e.

sikaflex?, niti ne... kaj je to, kak?en silikon al kaj podobnega?

Veliko ve? kot silikon....kar prilimas s sikafleksom je ve?no. Men verjem....mojega zasikaflexane pragove na Leonu niso vec dobili dol (naslednjik, ga je na streho obrnu)....

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

pri ve?ini vozil, ki so bila ?ipana s strani mojega kolega, ki se tudi s tem ukvarja,

so se performanse relativno izbolj?ale, je pa npr. pri 2002 letnik Berlingotu pri?lo do ob?utne razlike v porabi pri enakem re?imu vo?nje, prej 8,2 - 8,5, po pa 6,5 do 7,5 kratke primestne relacije

tudi pri Cayennu Biturbo se je poraba pri normalni vsakodnevni uporabi zni?ala, performanse pa so ble svinjsko bolj?e, ?e si ga silil (seveda sorazmerno s porabo :) ) :)

pri Mazdi 6 se pozna razlika v turbo-luknji, saj se da ?ipana voziti z 1400-2000 RPM ?isto solidno, originalna pa je do 2000 RPM bolj ali manj mrtva... Yavar ?e ve, o ?em govorim :)

A kdo pol sploh se vozi enako... :D:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cipanje nove 6
Napisano

Nevmesno vprasanje? A res rabte, jest sem Leona Cupro si ?ipiral pa sem videl da je to v bistvu stran vrzen denar....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f sound
Napisano

mm mau bi zvok spremenu

k?n zadn lonc bi dodou tko da

kaj kj priporo?ate???

meu bi pa neki tazga

Poka mu tok, da ga ne bo dolg mel....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

HALO FANTKI HVALA ZA ODGOVOR,V SLO SE ?E NOBEN NI POGLJABLJAV V CHIPANJE CX7, TAKO DA SEM GA PELJAV V AVSTRIJO . KAR SE PA TI?E MEHANSKIH DELOV IZPUHA ,INTERKULERJA,VE?JA SESALNA CEV IN FILTER SEM NARO?IL IZ USA ,IN S TO PREDELAVO IN OPTIMIZACIJO RA?UNALNIKA NA VALIH(ODSTRANITEV VSEH BLOKAD),IMA SEDAJ MOJ CX7 363HP KON?NA HITROST ZMERJENA PO NAVIGACIJI 269KMH POSPE?EK OD 0-100 SLABIH 6 SEKUND HA TRGA GATE :D SEVEDA SEM PREUREDIL TUDI ZAVORE IN PODVOZJE +OJA?ITVE KAROSARIJE,?PORTNA SKLOPKA CENA TE REKREACJE HM KR VISOKA 4900EUR -PREKO VEZ IN POZNANSTEV. NO SEDEJ PA MAL RASPRAVLJEJTE PA MAL SE KREGAJTE , NEKATERI OD ZAVISTI .

PS.TALE MOJ CX7 LJUBI OVINKE HA

:rispekt::rispekt::rispekt:

Moja pa ljubi zeno...in njeno mehko nogo... :rozico:

KR. PA TUT MEM MB SE TA MA?INA VOZI KER MAM TAM :ljubezen:

je izklopljen lep p. moram it cav

Pa kje??? Ta crna ali rdeca iz bitenj?? Moja je z Drulovke!! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

Nisem ti jst kriv, ?e ti punca ne da! Da pol blebeta? u tri pi...!

Drauga?e pa ja, ?e od malih nog sanjam o mazdi!(samo da me takrat tla?ijo more)

Druga?e pa sej se je kar ql pogovarjat z vami, ste kar posre?eni!

Se ju3 kej sli?imo, ?e ne bom slu?ajno na dopustu :jupiii:

Stari, to je zadnje od mene in sicer 'push the ignore button'

:rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

No kakor ho?e?, ampak tale tema je totalno idiotska ?e od samega za?etka naprej, potem ko pa sem se v njo vklju?il ?e sam s svojimi "provokacijami" pa je sploh zgubila pomen, ker ste vsi planili kot podivjani psi in za?eli pljuvati ?ez alfe in podobne fore....Kje je bilo sploh govora o alfah?

U glavnem vidim da vam je prav v?e? da malo provociram, ker se po tem zdru?ite in v en rog tulite kako so mazdice odli?ni, kaj odli?ni najbolj?i avtomobili, na drugi strani pa alfe najve?ji skret kar jih je gdaj videlo ?love?tvo...

PS: Kak?nemu od vas ne bi ?kodil kak?en oddih v http://www.terme-banovci.si/home.php bi se mogo?e malo pomiril, ampak na koncu bom itak sam zadev vikend paket, glede na to kak?ni "pametnjakovi?i" ste.

Nismo mi krivi da mu je atek kupil alfico....in potem tu najde obrise svojih sanj...saj nam je hudo zanj...sozalje.

PS: Kak?nemu od vas ne bi ?kodil kak?en oddih v http://www.terme-banovci.si/home.php bi se mogo?e malo pomiril, ampak na koncu bom itak sam zadev vikend paket, glede na to kak?ni "pametnjakovi?i" ste.

Poglej poglej nakljucje, ravno prisel iz atomskih ....in to z zaprtimi sipami...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

no pa smo spet tam....pri prepiranju o avtih ali ima to smisel ...?e ho?e ve? konjev naj jih ma :jupiii: ded je samo vpra?al za nasvet .... :ne vem:

Res je...sicer pa kokr bo navita nova M3 MPSka tok se da ?ipat ziher...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

hahaha chip tuning za to ?katlo :bravo:

pa ?e roll-bar bi ti prou pr?u, pa ne pozabit, da je letos tut hans obvezen, ?e misli? s to ?katlo bolj u dirkalne vode zapluti...

Tale ?katla me?e senco na tvojo alfico...:):rozico:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.