Skoči na vsebino
chip tuning za mazdo cx7
Napisano

Tis car! Objavljena slikaObjavljena slika Si zdaj sre?en? :P

In ja prav ima? v manjvrednem Japoncu so se naselili ??urki in ?e tisto malo pleha, ki ga ni po?rla rja so ga pa oni obdelali po svoje. Objavljena slikaObjavljena slika

?aw?i baw?i pa ?e kaj lepega in konstruktivnega napi?i. :ljubezen:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

chip tuning za mazdo cx7
Napisano

Meni ni prislo sploh na misel, ti ni dovolj 260KM? Koliko ti zre drugac?

Nikoli ni preve?. :P

Vidm d je Alfadriver sred zime zaklju?u svoje zimsko spanje, pa je mogo?e to razlog izlivanju ?ol?a na mazdoljubce (blato?erje v tem primeru)! :blink::hohoho:

Samo res. :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon
Napisano

Ti samo re?i tako kot prijatelj s Cliotom na kateremu ima original xenonke. Je rekel: "Vi me kar odpeljite na izrednega tehni?nega saj imam ?isto vest ampak vedite, da moj ?as ni zastonj. Ker bom tja ?el za brezveze." Pa so mu kar dali dokumente nazaj. :blink: Po drugi strani je pa znan primer ko so odpeljali serijsko Imprezo WRX na izrednega tehni?nega pa so celo tam uni zabiti mehaniki izjavili, da tak spojler pa hood scoop pa ?e ni serijsko zaradi ?esar so mu dejansko vzeli tablice. Naslednji dan je pa spet brez te?av pri?el ko so bili drugi mehaniki in naredil tehni?nega. Kako je pa potem zadevo re?il s policijo pa ne vem ampak dvomim, da je bil kar tiho in pla?al kazen. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

premacy 1.8
Napisano

Hja predlagam ti da se gre? j***t z googlom, kodami motorja in avtomobila pa razno raznimi ?udnimi besednimi kombinacijami imena avtomobila itd... Tako ponavadi kaj jaz i??em. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

premacy 1.8
Napisano

Ja ok vem ampak samo za primerjavo, da se ve, da je dosti teh "detuningov" pri firmah. Saj tudi pri Nissanu ne dobi? isto konjev ampak kak?nega manj saj ima mo?nej?a verzija tudi vi?jo kompresijo. Edino za svojo verzijo ne vem to?no kak?na je razlika saj imam 143hp pa se mi tudi ne da ugotavljati. :P

Aja pozabil sem ?e na Cliota 1.8 16V in R19 1-8 16V ko imajo eni 101kW eni pa 99kW. Razlika je ?e se ne motim v tem, da stari niso imeli katalizatorja (101kW).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

premacy 1.8
Napisano

Da bi bila samo tak?na bedarija? Honda Civic Bingo ima naprimer sesalno dihtungo druga?no, da so motor iz 90 konjev zamorili na 75hp zaradi registracije. Nissan 2.0 ima 115hp, novej?i 125, ta mo?ni pa 150hp. Razlika je tu v odmi?nih, kolektorju in ECUju.

Skratka dosti je teh variant za Premacya pa ne vem (?e :D).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Led osvetlitev notranjosti v M3
Napisano

Ko smo ravno pri notranji osvetljavi. A kdo kupi modre neonke, ki jih prodajam v sosednji temi:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=5170

Aja prodajam ?e 2 modri neonki, ki sem jih imel svoj ?as v Mazdi. happy0158.gif Dol?ina steklenega dela je 15cm, celotna dol?ina pa 35cm. Utripa po basu, ob?utljivost se da uravnavati. Kabel (z vgrajeno varovalko) je dolg kot ponedeljek. Cena je 20?.

Objavljena slika
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Ne ne razume? jaz sem imel to zastonj od nekoga, katerega motor je ?el k vragu. :hohoho: Pa je rekel daj probaj men se zdi, da je avto bolje laufal pa sem probal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Saj pravim, da sem ga imel dva skoraj tri mesece pa ni bilo efekta. pil je ravno toliko manj kolikor lep?e sem vozil ?e je pa kak deci ?el dol je bil pa itak neopazen ker mi pa? niha poraba.

Ne vem, morda kdo dela dan za dnem iste relacije in ima bolj?e izku?nje. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Am prosim prevod ker nikakor ne razumem kako je lahko to odgovor... :blink: Nwm kaj so za?eli "fla?irati"? Kaj si naj ne ?elim? Magnetke?

Qwerty ne sekiraj se, o?itno je kak nivo nad nami in smo preve? retardirani, da bi razumeli njegovo globoko sporo?ilo. :blink:

(nisem jaz za?el z nivoji jaz sem le dokaj logi?no povedal svoje mnenje :P )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

Wau, ful hudo!!! :danzoman:

<_< Sem ga imel ene dva meseca pa v tem ?asu povpre?je ni padlo prav ni? v primerjavi s statistiko prej?njega leta. V dveh mesecih bi pa ?e opazil, ?e bi bilo povpre?je kaj opazno ni?je pa je ?lo ves ?as za iste relacije 15km v eno smer pa enkrat do dvakrat tedensko ?e kam drugam.

Tale o 600 litrih manj?i porabi je pa sploh malo lovska. :blink: Mal prevelika cifra mi tole deluje... :whatever: Glede na to kako celotna avtomobilska industrija stremi k temu, da bi imeli avtomobili ?immanj?o porabo bi tale od Boga dan SUPER Fuel Max bil ?e kar serijsko vgrajen, ?e bi zmanj?al porabo za liter ali dva pri avtu. Ne vem zakaj potem me?ejo ogromne denarje skozi okno za razvoj ?im ?istej?ih in ekonomi?nih avtov, ?e bi imeli lahko trenutno najbolj ?parovni avti namesto 5 litrov samo ?e ene 4 ali celo 3 litre porabe le z dvema magnetkoma. :hohoho:

Je pa zanimivo, da se na vsake kvatre pojavi en na forumu, ki bi nam rad prodajal raznorazne ?ude?e, pa na koncu so vsi utihnili, naprimer ?e na za?etku, ko smo se javili za testnega zaj?ka (preberite temo od za?etka. ;)).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

Ej nisem rekel da je elegantna re?itev. :P Pa? dec se je spomnil za male pare po?timati svojo R5 in kdor ga pozna ve, da je zadeva super-duper-lete?a-petka.

Sicer pa pomoje da je dobro zadihtal saj ?e se ne motim je ?e dodatno zasilikoniral al nekaj takega. Mislim da ni tak?ne panike res pa je, da sam tega nisem probaval in tudi nimam namena. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

Pravzaprav so ne le dobre ampak odli?ne, poceni, nesumljive in se ne grejejo toliko kot plehnate kar pomeni hladnej?i zrak v motorju. B) Sem skoraj pozabil, evo ?e par slik:

Objavljena slika

Deli ki jih potrebuje? naprimer za Renault 1.4

Objavljena slika

Vse skupaj najprej sestavimo "na suho"

Objavljena slika

Potem je tale tip le ?e zakovi?il dele in cel CAI po?trihal na mat ?rno in voila:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

filtri
Napisano

Nekako takole izgleda pravi CAI.

Ali pa takole.

?e ima? dovolj prostora pa lahko naredi? nekak?no za??ito za filter.

Bistvo? Predlagam, da si nabavi? cevi in jih se?vasa? skupaj ali pa ti jih nekdo drug. Pa ne pozabi vmes dati kak?no gumijasto cev, da ne bo ?isto trda ampak pregibna cev. ?e bolje je, da gre? v kak A3M po "harmoniko" (gumijasta cev, ki je kot harmonika tak?na kot je pri tebi vidim ?isto na koncu cevi 2) ki bo potem "dihala" torej bo cev lepo pregibna. Lahko pa? le kupi? eno 90 stopinjsko krivino, ki jo da? k loputi in eno cev ki bo speljana tja kamor ho?e?. Da se marsikaj samo pljuniti je treba v roke. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Poznam ?ensko, ki ima Defenderja in pravi: "Tako je grd, da mi je prav v?e?!"

No saj sem sodi tudi moj 100NX (in kdo ve, mogo?e je komu tudi SX kar oreng grd). Ampak tako kot za Multiplo, lahko tudi za NXa re?em, da ko si notri se po?uti? noro fajn, ko gre? pa ven se pa niti ne sekira? za mnenja ostalih ker sam ve?, da si z avtom zadovoljen bolj kot 80% ostalih ki so nabavili avto samo zaradi zunanjega videza in mnenja okolice in nabavijo avto zaradi drugih.

Nekaterim se pa j**e kaj si ostali mislijo o njihovem avtu in si kupimo kar nam pa?e in za lastne u?itke. ;)B):ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novi plesni ?evelj?ki za moje vozilo...
Napisano

Nigr. :P:hohoho::bravo:

Si ga pa pomoje kar lepo opral preden si ga slikal ali pa ima? serijsko rjave diske.

Glede ni?anja je pa tako, da je imel sodelavec 2.5 V6 TDI in ko ga je spustil z enimi poceni fedri (mislim da so bili zelene barve) se mu je avto s?asoma ?e dodatno posedel nakar je po makadamu z rokami drgnil po tleh. :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

homologacija plati??
Napisano

Karton?ki so pa obvezni od letnika 94 naprej, pred tem letnikom je pa potrebno iti do uvoznika (v na?em primeru MMS) in zaprositi za kopijo orginalnega karton?ka in potem s tistim naprej urejati na centru za homologacije.

Edini dve firmi, ki vpisujeta in potrjujeta homologacijske zadeve sta pa LPP v Ljubljani in RTI v Mariboru, vsi ostali ki opravljajo samo tehni?ne preglede teh sprememb ne morejo vpisovati.

Ni res. Moj Nissan je starej?i. Lepo se prijavi? na LPP/RTI prid? tja z vsemi potrebnimi T?V-ji kar si pa? vgradil in oni preverijo ?tevilke. Homologacijski karton?ek je pa njihova skrb. ;) Se mi ni bilo treba pregovarjati z Renault/Nissan in jih karkoli fehtati.

Marko dvomim, da bi zakonodaja dodeljevala to pravico le dvema objektoma v celi Sloveniji. Kaj pa vozniki iz Kopra, Celja, Novega Mesta itd....mar se morajo peljati v metropolo oz. Maribor zato, da vpi?ejo spremembe v karton?ek? Ne vem, no...

Ja, tako je. Ne vem pa kako je v primorskem koncu, za gorenjsko/dolenjsko/?tajersko/prekmurje je pa to mislim da kar edina opcija.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sportni lonec mazda 3
Napisano

Fak je tud, ?e kdo ne zan uprablajt velikih in malih ?rk. ?zmeden?

LESKO...

KAR SE TI?E TVOJEGA VPRA?ANJA PA TI SVETUJEM....

.....TAKO MOJSTRA KOT NJEGOVE MOJSTROVINE.

MOJE MNENJE... ;)

PA LP!

A se ti norca dela? z velikimi tiskanimi? :blink: PRAV NADLE?O JIH JE NAMRE? BRATI SAJ TO NA FORUMIH POMENI VPTIJE!!!! :angry:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

sportni lonec mazda 3
Napisano

Fak je tudi, da nekateri po forumih pljuvajo ljudi, ki jih osebno sploh ne poznajo (in so zato toliko bolj pogumni kot v resnici) in zmerjajo "?efurje" ki to niso... :blink: Mi je ?e ?al, da sem ti dal link od Fabija, ?e ga sam ne zna? najdt je ?e tako bolj ?alostno... :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.