A kaj? Da imam CX-7 predelan na plin, in da ta avto ne zre 8 -10 kot po prospektu ampak 12-15...v ironi?nem smislu. Vem da plin ne zmanjsa porabe...to je bilo v ?sli...:9
Druga?e CX-7 majka nad majkami, s plinom ne izgubis nobene mo?i pri 260 konjih, res pa da v ?picah me?a 20% benza, ker je plin prehladen za take mo?i.
A kaj? Da imam CX-7 predelan na plin, in da ta avto ne zre 8 -10 kot po prospektu ampak 12-15...v ironi?nem smislu. Vem da plin ne zmanjsa porabe...to je bilo v ?sli...:9
Druga?e CX-7 majka nad majkami, s plinom ne izgubis nobene mo?i pri 260 konjih, res pa da v ?picah me?a 20% benza, ker je plin prehladen za take mo?i.
Tisto nisem mogel je pa da se nisem mogel upreti...mislim da je en najboljsih avtov ever za 30k?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni ni prislo sploh na misel, ti ni dovolj 260KM? Koliko ti zre drugac?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Povezava za deljenje
Deli na druge strani