Skoči na vsebino
1.8 16v DOHC
Napisano

Zamenjas odmicne gredi, sesalni kolektor, izpusni kolektor, znizas glavo motorja, nov izpuh in se kaksna malenkost. Vse to se dobi za ta motor.

Problem je v tem da nihce ni pripravljen investirat v tako predelavo.

Kako pa deluje ni?anje glave pri mazdinih V6?Ali je varno in koliko je ?e v mejah normale da pa? ne gre vse v *****?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

G-tech
Napisano

dana?nje meritve

temperatura zunaj 15°C

1.run 10.559

2.run 10.338

3.run 10.773

AVG 10.556 sec od 0-100 km/h

po teh. podatkih gre avto 10.5 sec. -> vir carfolio.com

?as na 402m se su?e okrog 17 sec.

z MXo sem vozil na 16.4

torej ni slabo za 200kg te?ji traktor :D

Si pa imel dober ?as z Mx-ko ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Eju zdej sm pr Maretu kao popravu. Delal je OK, dokler ga nisem prtisnu, pol se je pr 4000 zablokiru sramezljiv . Zdej pa res pr ugasnjenem, pod ?tandgasom in ful gasom isto ka?e ?zmeden?

P.S. kazalec za benz pa delaaaaaaaaaa :ouje:

To pa ni morala zdaj pa vse kar gleda? na ?tev?ku je to kako pada :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda turbo kit
Napisano

Evo, na tej strani najdete vsega boga za va?e Mazde.

Res ni najbolj poceni ampak v kompletu pa dobite vse in mora da dela. :P

To ni niti blizu besede poceni!!!Ra?unaj da mora? pla?ati davek,carino... in te na koncu pride ?e jur?ka ve?.

Kje pa je kaj zame? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Na micki 3000 GT so zihr dali dol samo del izpuha za turbino. Tist pa ja...Ker se potem turbina nima backpressureja in se zavrti ko nora... :bravo:

Ja turbo motorjem backpressure predstavlja turbina kar je ?isto druga zgodba in kak?ne turbince se nebi branil :ljubezen::D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

?i bi bilo to res, potem bi dal celoten izpu?ni sistem dol (brez kolektorjev in vsega - gola ma?ina) in bi avto dobil 15 kojev?! Kar pa vsi vemo da ni res. Motor rabi backpressure :D

Seveda da ga rabi ?e se fi pove?a za par mm se backpressure ni? ne zmanj?a razno ?e je fi prevelik!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Zemir malo sem razmi?ljal. Pri tebi gredo sedaj plini iz motorja res hitreje in la?e ampak original izpu?ni sistem jih mogo?e pote du?i. ?as je, da menjava celoten sistem. ;)

Ja vem ?akam in ?e razmi?ljam :D Mogo?e pride kmalu :D ?e bodo finance pustile <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

kaj pa razlike med sami merilnimi napravami!!

Mislim tako da bi ?el merit ?e kam drugam Senico imam v mislih!!!

Pa? samo ferbec me matra!!!

Ja toliko pa spet ne vem :P:hohoho:

Sem pa sli?al da v Senici ?ele narobe ka?e ?e bi ?el in ko bom ?el naslednji? grem na RSR pa bomo videli kako pa kaj :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

No to je pravo merjenje mo?i pri konjih :bravo::hohoho::hohoho::hohoho: hec!!!

Pa saj jemel tist pihavnik k je pihal 100km/h

morda pa bi malo pomagalo ?e bi bile hevbe odprte in tako malo bol bilo hladno motorju!!!

(no tako sm videl pri nekih meritvah na valarjih)

Drga? bi se pa treba blo menit vsak zase, in pod ve?ir ali zgodaj zjutraj kjer je zadeva z ozra?jem vred hladna!!!

Tukaj bi pa se malo poznalo ?e!!! Mar ne!!?

Jaz sem imel dve merjenji eno z odprto havbo in eno z zaprto in je pokazalo isto tako da ni to to mogo?e da imajo kje drugje zadevo ki piha mrzel zrak in tam pomaga :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno dan
Napisano

Ja Tich mogo?e si narobe razumel vse skupaj.Nisem mislil v primerjavi z mojim avtom ampak na splo?no in da ima mazda izgube kajti 16 KM ni ravno malo!? :ne vem: .Glede kolektorjev je vseved rekel da bom dobil max. 5KM (kar pomeni da sem lahko dobil konja ali dva) zaradi serijskega izpu?nega sistema!!!Z zelo dobrim izpu?nim sistemom se dobi tam do 10-12 HP!!!Cai pa ne vem ?e doda itak je bil tok vro? zrak tam da ne vem ?e je kaj pomagal sploh pa se mora? peljat da Cai deluje ker mrzel zrak piha v njega kar je tudi point vsega tega .Tako ?e realno gledamo je moja mazdica izgubila v 140k kilometrov 10 KM tvoja pa 16 KM v 300k KM kar pomeni da se z kilometri izgublja mo?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.