Ahh, oni komplet za popravilo (tekočina-patrona za ventil) je tak klump, pnevmatiko in platišče ti v notranjosti tak zapaca da ni več ničemu podobno, največji problem pa je da ti zapaca senzor tlaka in se zna zgodit da več ne bo delal pravilno (izkušnje Renault) 🥴
Jaz sem si nabavil oni vulkanizerski kompletza popravilo "injekcije", ki sem ga mel v prtljažniku namesto one packarije.
Ampak sem si vseeno raje uštimal pravo rezervno gumo.
Aja, mam pa dizla kjer se dodatna teža rezervne gume nič ne pozna. 😉🤪😁
To injekcijo sem mislil ne peno, zato sem rekel, da je šrauf bolje kot predrta od žebla, ker točno veš kje pušča..... 👍
Žal se najde vsega vraga na cesti. Totalna bedarija pa je, da se ne daje več rezervnih koles v gepek.
Res, da polovica voznikov jih nebi znala zamenjati pomoje
Važno da so vse brezvezne aplikacije v avtu in velik ekran. Bravo inženirji
Jaz avta brez rezerve žal ne kupim.
Se ravno nebi strinjo s tem kar praviš, ker jaz že nisem imel g.defekta kakih 15 let. Tisti šrauf je še najboljše kar se ti lahko zgodi, žebelj je slabše ravno tako steklo in najslabše robnik od strani.... 🥴
Za ta šravf imaš s sabo klešča in komplet za popravilo pa si fertik TIPI- TOPI ali kot bi rekli na Petrolu HIP- HOP..... 😉👍
Včeraj zvečer sem ugotovil, da mi je ena led žarnica za osvetlitev tablice crknila. Sem že nabavil nove. Izgleda, da ne zdržijo tako dolgo, kot so včasih obljubljali. 🤔
Meni že dobre 3 lete, samo je tudi odvisno koliko ti gorijo..... 👍
Ha ha ta pravi tuning ki ga ti omenjas pa ni chip tuning. Ce hoces res v realnosti imeti 200+ rabis zamenjati in dodati kar nekaj strojne opreme….menjati turbino, intercooler, cevi itd.
Totalen klump. Ojačevalec je zelo švoh in sprocesiran zvok pride do zvočnikov. Po moje več kot 4 x 25 W rms nima ta ojačevalec bose. Recimo včasih, ko smo imeli še prave actoradije v avtomobilih, kake Alpine, pioneer, Becker, jvc so imeli vgrajene ojačevalce v samem radiu, dajmo reči 4x40W rms, je tisto delalo daleč boljše in glasneje kot to naše bogo bose ozvočenje. . Tam si se lahko tudi igral z različnimi zvočniki, dokler nisi dobil pravih za svoj gušt. Jaz sem takoj na začetku šel do kolega, ki se ukvarja z avto hi-fi jem. Pogledal je stvar in samo odmajal z glavo. Tukaj obstaja samo varianta vse ven in drugo noter. Edino sam radio in CD player bi ostal. Cena za novo? Preveč. 🤪
Še dobro,da poslušam predvsem radijske postaje,ki niso ravno glasbene ampak raznovrstne kot je npr,VAL 202.....😊 Sem vseeno mislil,da so kaj boljši😉. Kakšni so potem šele navadni🤔,verjetno enaki brez nalepke Bose....😆
Samo kaj, ko pri Bose nimaš kaj gosti spreminjati. Ok. lahko zamenjaš vosokotonce v armaturki in srednjetonske zvočnike v zadnjih vratih to pa je tudi vse. Vse dela na 1 Ohm in 2 Ohm. Edino v armaturki so 4ohm in v zadnjih vratih 3 Ohm. Ampak, saj tudi Porsche ima podoben bose sistem. 🤪
Kolikor je meni znano, baje da ne vidijo, če se res ne potrudijo. Ti pa userejo lahko stvar s tem, ko ti kaj posodobijo oziroma nadgradijo.
Če pride kaj na motorju tako pogledajo vse in je garancija.adijo. Za zvočnike pa res nimajo kaj komplicirati! S posodobitvami ti pa povozijo tvojo mapo in takrat greš nazaj na mapiranje,ki je gratis.😊
Na uradnem servisu se 100% vse vidi! So mi povedali pri Tunercu in CSS pa še na uradnem servisu sem vprašal glede tega inti ne priznajo garancije! 😤 Če ti pa na ura.servisu vrnejo na orig.mapo jo pri Tunercu in povsod kjer si mapiral naložijo brez stroškov.... 😀
Ne izdam, kdo mi je mapiral, ker je rekel naj ne govorim okrog.
Bi dal še enkrat mapirat
SIcer pa je pri meni zledalo tako, da je prek ODB2 priklopil "škatlico" najprej je naredil backup, recimo cca. 30min. Nalaganje nove mape pa je bilo recimo dobrih 5min. Če bi bilo kaj narobe, je rekel naj pripeljem nazaj in bo naložil backup, ampak do sedaj ni nobenih težav.
Se spomnim ja, da je bilo omenjeno. Koliko si pa v tem času prevozil kilometrov? 😊
Če se ne motim se je pri moji G120 navor povečal iz 210 na 220 Nm, ampak v praksi, če tega podatka ne veš, ne boš občutil. Je pa čipirana vseeno bolj zabavna za pelat kot G120, ker pač stisneš do 6500 in do takrat gre Torej na regionalki sta zanimivi samo 2 in 3. prestava, kjer je blokada pri 155. Ostale prestave so pač zato, da je nizka poraba.
Lahko poveš kje si mapiral in koliko te je prišlo pa kakšni so občutki? Bi dal še enkrat mapirat sedaj ko veš kakšen je rezultat po mapiranju ?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To bi super zgledal na CX-30...
Samo gume so pa orng drage.... 😳😛🙈
Povezava za deljenje
Deli na druge strani