Skoči na vsebino
Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano

UPDATE!

Vzmeti so zmontirane, zdaj čakamo le še zaključno dejanje, platišča :) upam da pridejo čimprej.

spodaj pa še nekaj primerjalnih slike prej/potem. Na zadnji osi sicer ni videti zelo veliko, ampak na meter merjeno se je spustila 25mm, spredaj pa 30. Trenutno montirani distančniki 15mm spredaj/zadaj, čeprav bi si morda zadaj lahko privoščil celo 20mm. In ne spreglejte premium zlatih zavornih čeljusti :D 

prej1.jpg

potem1.jpg

prej2.jpg

potem2.jpg

prej3.jpg

potem3.jpg

prej4.jpg

potem4.jpg

prej5.jpg

potem5.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 2014 Chiptuning v Sloveniji
Napisano
6 minutes ago, Alex said:

Jaz bi vseeno malo počakal, da montiramo letne gume in bodo avti lepše sedli na valje. 😁 To bo itak kmalu. 

Počakajmo, da se mogoče še kdo prijavi do takrat. 

Ti, Husky, ki si mlajši pa se pozanimaj za cene, koliko bi prišlo, če se nas prijavi 2,3,4 ali mogoče več. 

P.s  ali imaš še viška LED žarnico za rikverc? 🤗

Haha se pravi čakamo boljše čase 😄 bom mal preveril. Mam še viška. Dobiš ko gremo čipat, upaj da čimprej 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 minute ago, Alex said:

Mislim, da se ne splača dosti eksperimentirati glede tunerjev. Tunerc ima največ izkušenj prav z japonci (honda, Mazda) in jih je že kar lepo število naredil. 

Jaz hočem, da je narejeno za prav in da pozabim na to, da je bo kaj delano na elektroniki. Ne pa, da se vračam vsak mesec nazaj, da kaj pošraufajo. 😬

Za tunerc sem slišal, da ti motor dobesedno "uglasi", tako, da dela optimalno in posledično naj bi zaradi tega  tudi manj pil. 

Jaz bom šel kar do njega. 

Zmenjeno 😁 kaj se pol naročimo ali še čakamo na boljše čase?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sej če realno pogledamo, s katerimkoli tunerjem, ki ima dober renome ne moreš ravno v temo brcnit. Se zgodijo posamezni falirani primeri verjetno pri vsakem, ampak mislim da že zaradi lastnega dobrega imena morajo držat nek nivo kvalitete. Meni se fre predvsem za to da avto poštimajo tako kot je treba in ne da mi naloži isto mapo kot ostlim 30im pred mano 🙂 za individualno je bojda res tale Carpro mojster, ima pa to tudi svojo ceno kolikor berem po drugih forumih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
1 minute ago, Bini said:

https://photos.app.goo.gl/67wz5ynzdql4pb2x6https://photos.app.goo.gl/67Wz5YnzDqL4pB2X6

Takle odgovor sem dobil od tunerca NM.😁

Kar bo manj kot tu piše bo vredu,verjetno kak skupinski popust.....:whatever:

Pri njemu je izgleda vsakič dražje ko nekdo za Mazdo kliče 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
3 minutes ago, Alex said:

Si se že naročil? Pokliči mojstra ali bi nam dal kakšen količinski popust. 

In da vidimo, koliko nas je resnih  interesentov za to. 

Klical sem ga malo po novem letu. Rekel je da za nekaj malega popusta bi se najbrž dalo zmenit, je pa stvar dogovora in če smo resni. Se mu je že dogajalo, da so se zmenili za količinski popust in ko je oddelal prvega po znižani ceni, ostalih potem ni bilo 😬 sem pa klical Tunerca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NIŽANJE
Napisano

Bom kar tole temo uporabil, da ne odpiram nove. Kaj se zgodi s sprednjimi lučmi po nižanju glede na to da imajo M6 LED avtomatsko uravnavanje višine? Je treba ponovno skalibrirat da je snop na pravi višini? (Tehnični pregledi pa te fore😁)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zamenjava končnikov avspuha na Mazdi 6
Napisano
1 hour ago, Alex said:

Pa seveda Em mislil na Dončiča. A obstaja še kak lukec? 😊

Kaj pa, če hočem slučajno prodati avto in kupec ne mara rolov zadaj? Rešitev v petih minutah. Vzameš imbus ključ in jih snameš dol. Enostavno. 

Evo. Sem jih montiral. Meni ne izgleda slabo. Pa imam občutek, da gre mazda malo boljše. 😁

IMG_20210214_124824.jpg

IMG_20210214_123926.jpg

IMG_20210214_103232.jpg

Lepo izpadejo in ker so karbonski avto dobi 5 konjev, od tukaj občutek da bolj leti 😄 je pa to res boljša opcija v primeru če želis vrniti cevi v oem. Js osebno sem v dilemi in se ne morem odločit ali bi šravfal ali švasal 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH/GJ in 20 col
Napisano (urejeno)
16 minutes ago, Alex said:

Na feltnah izgledajo potem malo drugače. Ko sem jaz kupil moje 245 sem samo gledal, kam jih bom montiral, ker so izgledale  tako Široke. No, #e vedno so široke, da ne bo pomote. 😊

Dimenzija? 

Nisem še imel tako širokih gum, zato so mi mal ogromne za videt najbrž. 245/35/20 Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 😁

Popravljeno od Husky1290
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zamenjava končnikov avspuha na Mazdi 6
Napisano
6 minutes ago, Alex said:

Ja... končno, pred kakim tednom, po enih skoraj treh mesecih. 😬Sem mislil, da bom moral plačati carino, pa je šlo mimo. 😎

Velikost je v nulo, lepo gredo na obstoječe nastavke cevi. Za to varianto sem se pa odločil, ker se mi ni dalo rezati in variti. Ko bom lahko poslikam. 

Le daj, da vidim če se jih splača naročiti😁 najbolj me zanima, če se vidi original cev v notranjosti nastavka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.