Kaj pa pol na AudiQ8 in novi BMW 7 rečeš.... ne veš al majo spredi montirane LaToyine ustnice polne botoxa, al se je nekdo spozabu in je tavelko žar ploščo spredi notri montiral, al je pa enmu preveč reciklirane plastike ostal.
To je zdaj kao moderno ampak je v bistvu prav histerično smešno, tako da tale Mazdin gril zgleda svetovno neplastičen proti omenjenim primerkom drugih znamk.
al pa to kaj so pri tazadnjem BMW 4 nardil z masko 🤦♂️
pred 16 urami je Boss napisal:
A tole je komplet z črnimi nekromanimi letvicami? Pol nimaš kej odlašat, ker zgleda totalno badass in noro dobr.
Še razlog več, da vam grem družbo delat na tuning. Že zadnjič na poraba izzivu, sem te @Alex hotu prosit, da mi predvajaš enako musko iz svojega avta, da vidim, če si s svojo predelavo res kaj pridobil oz. koliko in če se je zame vredno v to spuščati. Kar se pa tiče kakovosti, joooj ko bi vsaj mel folk 320kbps ... po mojem jih dosti sploh ne ve, kaj kbps pomeni o.O
Sam drugače zaznavam razliko predvsem, ko grem pod 320 začne vse postajat bolj in bolj flat. Najraj bi poslušal flac, pa ga mazda ne podpira!
Js dam kr na android auto pa spotify, pa ni tezav s tem 😁
Saj za plastidip ne rabiš jemati dol. V bistvu izoliraš malo bolj na grobo okoli kroma in ko se posuši enostavno strgaš proč višek. Bi pa ti priporočil na vrh njihov "plastilak". Sam plastidip izgleda meni preveč mat.
A jo boš dal barvati? Tukaj imaš razlago, če ti bo kaj pomagalo v angleščini.
"Removing the chrome and black lip on the trunk . .. To remove it, there are three caps on the underside of the ledge. They are very noticble and just use a flathead to pop em off and use a socket wrench to do the bolt inside. Once those are off, it will take some wiggling to get the chromed ends out. They are clipped at two points, one near the end and one in the middle. I haven't found the surefire method to easily remove them so I just wiggled it till it came loose and bingo, it came off. Also, you might have to remove your license plate frame if it is bulky and prevents the downward/outward movement
Ja, kroma nekak ne maram, bom pa pobarvu s plasti dipom.
Tale razlaga mislim, da je za sedana, ma mal drugac narjen. Za sedan sm nasu razlago tut s slikicam
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
😂😂 Menda sm js res edini, ki iztopa z drugacnimi 😁
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani