Skoči na vsebino
Mazda 6 navigacija
Napisano

Nekaj sem se ze igral okrog tega, software za wince obstaja, mislm da moras imet obd adapter ki deluje preko bluetootha in ne preko usbja.

js sm se tudi igral..ampak tezko je k mores potem na wince bluethooth najdit in meni to ni uspelo..

ker program pa je to drugac?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

halooo temnit steklo na lu?eh ,al barvat notranjost okoli parabol-ponavadi je vse crom?

Zato ne na pamet butat! ;)

js govorim za zadnje luci...spredaj me ne motijo... :prstgor:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

sprednje je men Symon zrihtu, zadnjih si nisma upala razstavljat, tak da bom dal kr zatemnitveno folijo gor...

a sm lahko zravn..tudi js bi dal folijo cez..tako da sam mal ublazi ta lexus efekt.. :angry2:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

photoshop
Napisano

Pomoje je to kar sm dal 19col. Glih najbolj? ni, se pa mal vid.

A te ki ma? zdej gor so pa 17"?

Objavljena slika

original so 18 colske..hvala ti za trud..drugac pa kul zgleda... :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

da odseva sem ?e opazu

....po youtubu sem gledal posnetke in nekateri so kar zadovolni z delovanjem...

me zanima ?e je res tako ali je samo posledica prvotnega navdu?enja?

je za kupovat te stvari al je stran vr?en dnar?

js sm kupu isto iz kitajske, mam jo ze kako leto stvar dela tako kot se zagre..super sede v armaturo..skratka sm zadovoljen.. :D

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

Mene pa zanima koliko je kazen, ?e imam na plati??ih dimenzije gum 215/50/17 ....

gume sem dobil zraven in jih nemislim menjati. Me pa tut zadima ?e se da homologirat te gume ? in koliko stane ?

hvala, lp :danzoman:

js vozm ze 3 sezono z gumami 40 namesto 45..pa nobenih tezav...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

hvala ti zaenkrat za prijaznost in za pomo? v roku 14 dni pa mislim da bom resno za?el

razmi?ljati o nabavi navigacije malo ?e po?akam in pregledam ?e ve? ?e za kater model mogo?e

ki bi bil cenovno dober se vsekakor priporo?am da mi pove? ali po?lje? kak link

hvala ?e enkrat

Branko

ko sm js iskal je bil ta najcenejsi in da podpira BOSE, da ti delajo komande na volanu in potovalni racunalnik..tko da to varijanto imas preverjeno..za druge zadeve pa nisem zihr..

lp

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

no zdej sm pa vidu kr hudo ni kej kaj pa navigacija ali si si sam nalo?il na sd kartico

ali si dobil zraven

kajti jaz sem spra?eval in dajo zraven celo evropo in pa po?tnina je gratis idino carina

ki pa ne vem kako gre

ja sam sm si malozu ampak to ni panike..lahko ti sam kopijo moje karitce naredim pa mas vse..celo evropo..tko da to ni problem..

ce bos dal skoraj 600 dolarjev za radio, bos ziher potem placal ene 150+ ojrov za carino in ddv...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

ne vidm slike mi neki ne odpre ?e mi lohk kako drga? gor prlep? ali pa email

obelix22ster@gmail.com

dj poglej na 5 strani mora ti odpret slike...ker drugac slik nimam ker sm vec ali manj na sluzbenem racunalniku..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

a misli? da tale ki sem pripel link ni v redu ali zakaj da ne preko ebaya sicer ?e nimam izku?enj glede tega

meni se zaradi samega menija najbolj dopade

meni je men lepsi pri moji ker ima sive in oranzne barve nekak pase ponoci v armaturo..drugac pa lahko menjas ni panike..ce si iz gorenjske se lahko oglasis pa pogledas..pa cena je recimo visja..js sm dal ce se ne motim 310dolarjev + 90 postnina in carina..vse skupaj okoli 400ojrov..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Zdravo

a ma kdo za novi model navigacijo recimo kaj takega

http://www.ebay.com/itm/2009-2010-2011-Maz...=item20c2574fbf

in pa kako dela ?e si zadovoljen ali se da to tudi pri nas dobit ali je treba naro?it preko ebaya

Hvala za odgovore

js mam neki takega. stvar dela odlicno, pri nas to ne obstaja. tko da bos mogu narocit. ampak ne prek ebay.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Car PC in podobno...
Napisano

Na skupno ceno radia, bo? pla?al 20% carine in to je to. ?e ima radio vgrajen GPS bodo iskali CE oznako, ker naprava sprejema oziroma oddaja signale. ?e nima CE certifikata, bodo vrnili napravo nazaj "v mojem primeru se ni nikoli vrnila". Jaz ti priporo?am da kupi? na angle?kem ebay-u, bo? dal par evrov ve? se pa izogne? carini. ?e pa kupi? iz kitajske, naj ti po?ljejo preko dhl-a, kjer ponavadi sploh ne odpirajo paketov.

Ah kje pa. Placas vec kot samo carino. Placas DDV in neki dodaten na elektronske stvari. Vsaj js sm placal za tel in za avtoradio. Pa pri Dhl tudi odpirajo zadeve. Radio so mi drzal na carini cele 3 dni. Pri radiu k sm js dokazal da je vreden 290$ sm placal 70 ojrov dajatev. Aja pa placas na vse te dajatve ne sam za izdelek tudi za postnino.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.