hvala ti zaenkrat za prijaznost in za pomo? v roku 14 dni pa mislim da bom resno za?el
razmi?ljati o nabavi navigacije malo ?e po?akam in pregledam ?e ve? ?e za kater model mogo?e
ki bi bil cenovno dober se vsekakor priporo?am da mi pove? ali po?lje? kak link
hvala ?e enkrat
Branko
ko sm js iskal je bil ta najcenejsi in da podpira BOSE, da ti delajo komande na volanu in potovalni racunalnik..tko da to varijanto imas preverjeno..za druge zadeve pa nisem zihr..
a misli? da tale ki sem pripel link ni v redu ali zakaj da ne preko ebaya sicer ?e nimam izku?enj glede tega
meni se zaradi samega menija najbolj dopade
meni je men lepsi pri moji ker ima sive in oranzne barve nekak pase ponoci v armaturo..drugac pa lahko menjas ni panike..ce si iz gorenjske se lahko oglasis pa pogledas..pa cena je recimo visja..js sm dal ce se ne motim 310dolarjev + 90 postnina in carina..vse skupaj okoli 400ojrov..
Na skupno ceno radia, bo? pla?al 20% carine in to je to. ?e ima radio vgrajen GPS bodo iskali CE oznako, ker naprava sprejema oziroma oddaja signale. ?e nima CE certifikata, bodo vrnili napravo nazaj "v mojem primeru se ni nikoli vrnila". Jaz ti priporo?am da kupi? na angle?kem ebay-u, bo? dal par evrov ve? se pa izogne? carini. ?e pa kupi? iz kitajske, naj ti po?ljejo preko dhl-a, kjer ponavadi sploh ne odpirajo paketov.
Ah kje pa. Placas vec kot samo carino. Placas DDV in neki dodaten na elektronske stvari. Vsaj js sm placal za tel in za avtoradio. Pa pri Dhl tudi odpirajo zadeve. Radio so mi drzal na carini cele 3 dni. Pri radiu k sm js dokazal da je vreden 290$ sm placal 70 ojrov dajatev. Aja pa placas na vse te dajatve ne sam za izdelek tudi za postnino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ker program pa je to drugac?
www.trziskisladoled.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani