Vpra?anje: So 18" od 3 MPS I (prej?nja generacija) enake kot na 6 MPS? (kar se ti?e ET?), lahk dobim pocen jih za 6 za mojo, sam ne vem, da se ne bom kje zajebal in bodo ?trlele v rob? ET je neki 52,nekaj?
Ri?osnedom se zares dogaja, sam vpra?anje ?asa je blo, kdaj bodo dali to v avto. Android verjetno ni 4, pa? pa 2.3, ampak po preu?evanju se da prek WLAN-a not nafukat vse, kar bi dal na normalno android napravo
Za ceno ?e ?akam, ampak ?e ne bodo pretiravali, pa tole dejansko gre na pot in se lotim montirat.
Ista zadeva se da dobit na 10 colskem ekranu za na vrh armaturke in za M6 II namest original radia.
Kitaj?ki za?eli delat... saj ma? dve varianti, ena je pa tam, kjer je bla pr stari 6-ki navigacija (predal na vrhu armaturke), tale pride okol 480? + carina, una je pa mal cenej?. Sem ?el v ubod, pa javim, ko zmontiram
Ma pa zadeva 800x480 touch screen pa Win 6.0 CE (sicer oldi, but goldi) in lahk da? gor kar ho?e?, ?pila DVB-T, sd, usb, CD veksler (Sam tega itak nima ve? noben), navigacija je gor, pa kak Solitaire od MS lahk udari? (resno!)
Hm, ?ist odvisn kaj bi rad. Jst osebno bi ?u na 17ke, stock :-) tole ma? gor aero paket, ane? Ena taka se v A-cosmosu zdj prodaja, ma 39tkm, 07 letnik :-)
Prodaja(la) se (je) moja, tale. Razlog je bil, ker je en ata dal not rde?o GTA z 45k km za 14,7k ? in bi sam zamenjal. Js sicer mam kupca za to?no tolk kot je bla cena na oglasu, a un ata si je vmes, ne bo vzel CX-5, premislil, zato tud js ne prodajam ve? avta in ga bom pa? spedenal in vozil ?e ene par let.
Mal mi je dopizdlo menjat zimske/letne in sem rekel, si bom letos omislil namesto 16" (z zimskimi) nekaj ve?jega za letne (vmes avta nisem vozil do zdaj, ko je ?e visoko poletje, pa moram nujno nekaj spedenat), pa ne vem pravzaprav kaj, razmi?ljam o 17" ali 18", pa da so nizko prese?ne, pa da je videt kolo polno in ne krampasto...
S takimi se ne ?alimo... Aftermarket ?e je, mora bit vsaj solidno, doma s fibra al pa epoxija delat me ne mika ve? (tud ?e dela majster) - unikat te?ko popravlja?
?ist stilisti?no vpra?anje: nova M6 GTA ma tisto samurajsko letvico, ta na sliki (je japonska sicer) pa ima kar orng polico za ro?e. To se da dobit tud pri nas kje, ker je namre? ?e nisem nikjer zasledil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Stric UPS pripeljal, jutr pa monta?a... javim, ?e gre bolj ali ?e sem pe?...
Tole pa jutr DPD nalo?i in sred tedna obujem...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani