Skoči na vsebino
Spojler za GG
Napisano

Spojler je serijski, zakaj bi srali? ( itakje na seznamu homol. Opreme)

Fedri za 3 cm dol so zdaj mal pod vprasanjem, dobo sem 4x rx8 feltne s Potenza 3mm gumami. Sam v Frankfurt moram ponje, ble pa so 223 ? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAzda 3 MPS kolesa
Napisano

Vpra?anje: So 18" od 3 MPS I (prej?nja generacija) enake kot na 6 MPS? (kar se ti?e ET?), lahk dobim pocen jih za 6 za mojo, sam ne vem, da se ne bom kje zajebal in bodo ?trlele v rob? ET je neki 52,nekaj?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na tole sem naletel danes....

Ri?osnedom se zares dogaja, sam vpra?anje ?asa je blo, kdaj bodo dali to v avto. Android verjetno ni 4, pa? pa 2.3, ampak po preu?evanju se da prek WLAN-a not nafukat vse, kar bi dal na normalno android napravo :)

Objavljena slika

Za ceno ?e ?akam, ampak ?e ne bodo pretiravali, pa tole dejansko gre na pot in se lotim montirat.

Ista zadeva se da dobit na 10 colskem ekranu za na vrh armaturke in za M6 II namest original radia.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MM za Mazdo 6 I
Napisano

Kitaj?ki za?eli delat... saj ma? dve varianti, ena je pa tam, kjer je bla pr stari 6-ki navigacija (predal na vrhu armaturke), tale pride okol 480? + carina, una je pa mal cenej?. Sem ?el v ubod, pa javim, ko zmontiram :)

Ma pa zadeva 800x480 touch screen pa Win 6.0 CE (sicer oldi, but goldi) in lahk da? gor kar ho?e?, ?pila DVB-T, sd, usb, CD veksler (Sam tega itak nima ve? noben), navigacija je gor, pa kak Solitaire od MS lahk udari? (resno!)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne za M6 2006?
Napisano

eee lep mas zadno odbijac Aichi...oz cev tale paket se mi dopade...

Ja, teh paketi?ev ni bilo veliko, je pa original seveda, da ne bi kdo kake ri?ote omenjal...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne za M6 2006?
Napisano

Hm, ?ist odvisn kaj bi rad. Jst osebno bi ?u na 17ke, stock :-) tole ma? gor aero paket, ane? Ena taka se v A-cosmosu zdj prodaja, ma 39tkm, 07 letnik :-)

Prodaja(la) se (je) moja, tale. Razlog je bil, ker je en ata dal not rde?o GTA z 45k km za 14,7k ? in bi sam zamenjal. Js sicer mam kupca za to?no tolk kot je bla cena na oglasu, a un ata si je vmes, ne bo vzel CX-5, premislil, zato tud js ne prodajam ve? avta in ga bom pa? spedenal in vozil ?e ene par let.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Feltne za M6 2006?
Napisano

Evo, vpra?anjce....

Mal mi je dopizdlo menjat zimske/letne in sem rekel, si bom letos omislil namesto 16" (z zimskimi) nekaj ve?jega za letne (vmes avta nisem vozil do zdaj, ko je ?e visoko poletje, pa moram nujno nekaj spedenat), pa ne vem pravzaprav kaj, razmi?ljam o 17" ali 18", pa da so nizko prese?ne, pa da je videt kolo polno in ne krampasto...

Kaj predlagate??? :cheers:

Tu je pa original na 16-kah...

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.