Ma to me zezalo....(nigdje nisam mogo naci neke koji bi pasali pa sam onda iskoristil 3 stop svijetlo od te mazde )
I onaj dio kod mazdinog loga....di su inace dve redece crte prema krajevima sam mislio slozit da bude kao od karbona ali nikak nisam uspijevo!! Pa sam stavio samo tamnosivo onda!!
Moram napomenut da nikad do sad se jos nisam koristio PS-om, ovo je prvi put da sam nesta radio u njemu!! I nisam isao na neke vece promjene!! Samo nesta malo....
posto mi nemozemo tu kod nas kupovati preko ebay-a, a kolega komar mi je sad bacio trn u oko sa OVIM TU, dal se netko vec koristio kupnjom preko toga i dal bi mi bio u mogucnosti pomoci!!!??
Koliko vidim tu aukcija traje jos 2 dana!! (ne kuzim bas njemacki)!!!
I da...mora bit crna i mora biti ko ta na toj slici....
Ili ako netko od vas ima viska???
2 LabiGT-......i dal imas mozda sliku....kak tvoja izgleda???
Zadnjih tjedan dana kod hodam okolo po gradu samo po mazdam gledam te bocne zmigavce....i kolko sam vidio mazde 3 i 6 ih imaju serijski bijele!! E sad...garant pasu i na moju i tvoju mazdu. samo kaj su skupi...jedino naci ili ove od mondea ili bas od mazde ali zamjenske tj tak u nekom tuning ducanu!!!
BTW - skoro sam dobio batina jer sam se motal oko jedne mazde 3 u gradu malo duze!! Samo sam htio sve detalje vidit!!
Ma zelim napravit one sjajne rubove okolo, kako ima Mazda 3, 6, rx8.......
Uglavnom prijatelj je nabavio AL plocu debljine 3mm, i on moze to laserski izrezat, tak da mi trebaju tocne mjere u stotinku milimetra, a kad to bude izrezano onda se ispolira da se sjaji i zaljepi na rubove sata!!!
I sad opet meni pala ideja na pamet...kak bi moja Mazda izgledala da ima ove bijele crte po sebi??? (skroz od donjeg "lipa" do kraja "guzice"/dve bijele, jedna tanka - druga deblja, ili obadvije jednake debljine)
Pa bih zamolio nekoga vrstnog PS-opera da samo povuce dve linije preko auta da vidim na sta bi to licilo??? slobodno napisite i svoje komentare kako i sta bi bilo bolje!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Imas kaksno sliko tih belih smerokazov.....ker smo ih mi tu u hrvatskoj trazili ali nismo nista nasli!!
Pa ako su ok...onda bi mozda uzimali vise komada!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani