ma to sploh ni problema nared veliko ?katlo postav notr, pol pa ?e predre? gumo pa sam odklopi? vufer, pa ga vzame? lahko vn, za 5 min. tko mam jst, pa gre notr ?e vedno gajba pera in ?e vedno grm lahko na morje z njim pa ne sam.
LP Toma?
PS: prid v nedeljo v LJ Pred BTC in se lahko kej pomenmo o tej stvari, mam jst tud tak avto
?e jo bo? hotu obdr?at bo? mogu vijak z loctite412 proti odvitju vijakov,vsaj mislm da je 412, al pa z kle??am ornk zategnt, tko da jo ne bo mogu kdo z roko od?ravfat. predlaagam da jo zalepi?.
ja ok sam si ga pelu tja in reku naj ga pobarva al kaj? a si ga sam kej zdru in pripravu za barvanje? k mislm da ?e bi sam kej prpravu, da zdre? kluke, pa okrasne letve,.. da ?e pobere? dol pa pol da jih sam zmontira? bi blo cenej?
vem k sm dal jst avto barvat, mi je tud slor celga barval razn strehe in sprednje havbe, bil je namre? zbit. pa sm mu dal ?e neki stvari za pobarvat, pa me je pr?lo 140 000sit, mam pa 323f BA
vsak ima svoj vesele. eni dajo na zunanjost, eni damo tut na notranjost in konfort, eni dajo v muzko, eni dajo pa v zvok motorja in predelavo motorja...
naprimer jst dam na notranjost in muzko in malo zunanjost. tak sem jst.
fla?ka z svincem k jo vlije? v tank zarad ventilov, sicer so pa dana?nji avtomobili tako narejeni da ne rabijo ve? svinca. to je bilo zaradi bolj?ega tesnenja ventilov. ?e ma? pa katalizator ti pa ta svinc zaba?e katalizator in pol mora? pa katalizator menjat
sosed ma na polotu 1.4 en ventilator, k ga je dobu kao original za tuning ne vem kere ferme, sam zgleda kao ventilator za ra?unalnik in je dal za njega 60k sit in menda se mu pozna in da gre bolje kokr je ?ov prej, mu skor verjamem k pomoje se to obnese. treba bo probat. mal sem ra?unal na ventilator od ventilacije za (traktor) k je radialni ventilator in piha k zme?an, bo treba enkrat probat in mal skonstruerat.
sm sli?al da obstajajo prov tuurbo kit-i, stanejo nekje 1500E v tem kompletu dobi? turbino in vse ostale zadeve ki jih rabi? za predelavo, pa ?e garancijo ti dajo. na motor. to naj bi se dobilo v zda, ?e se da dobiti v evropi ?e ne vem
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ma to sploh ni problema nared veliko ?katlo postav notr, pol pa ?e predre? gumo pa sam odklopi? vufer, pa ga vzame? lahko vn, za 5 min. tko mam jst, pa gre notr ?e vedno gajba pera in ?e vedno grm lahko na morje z njim pa ne sam.
LP Toma?
PS: prid v nedeljo v LJ Pred BTC in se lahko kej pomenmo o tej stvari, mam jst tud tak avto
Povezava za deljenje
Deli na druge strani