Scream, jaz sem imel v 6ki Bovs ali Bozee kakorkoli sr izgovori in fabriski woofer v rezervni gumi, nadtavitve vse konkretno nastavljene pa me zvok oz bass niti slucajno ni impresioniral.
Qwerty, mene zanima kaj si upa? na povedat za Mazdo 6 z 2.2D motorjem 180KS, tako kot ima na?a kolegica Katja in se mo? prito?uje, da ni ravno posko?en avto.
?ist tko spra?ujem, ker me zanima, ?e bi ?lo ?e (precej varno) na 230 do 240KS in z ogromnim prirastkom navora ?ez celotno podro?je?
?e jo bo? vrnil na tovarni?ko vi?ino, tega ne rabi? homologirat, saj je tak?en ?e pri?el iz fabrike. Je pa hec tudi to, da me prav zanima kateri bo takoj "iz prve" vedel kolik?na je serijska vi?ina tvojega vozila, ve?ina mladcev z akademije Xedosa6 v ?ivo ?e niti videla ni.
Evo, poro?am po prvem dnevu rabe... Razlika je v ni?jih obratih, avto precej bolje vle?e, vendarle 22% ve? navora, po 250 km prevo?enih pa je povpre?na poraba za 1,6 l / 100 km ni?ja.
Upam, da ne dolo?a? povpre?ne porabe na podlagi BC-ja, ker ti nam znajo strahovito lagati v GG seriji 6-ke.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Osebno priporocam Dacom iz Mengsa, oz Aljaz Kompare z drugo besedo
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani