Skoči na vsebino
Menjava radia
Napisano

Jest, imel sem fajn nastavljene. Se pa spomnim, da tudi Alex ni bil navdusen and fabriskim Bozejem in je dal Rainbow noter, ce me spomin ne vara :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava radia
Napisano

Scream, jaz sem imel v 6ki Bovs ali Bozee kakorkoli sr izgovori in fabriski woofer v rezervni gumi, nadtavitve vse konkretno nastavljene pa me zvok oz bass niti slucajno ni impresioniral. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Qwerty, mene zanima kaj si upa? na povedat za Mazdo 6 z 2.2D motorjem 180KS, tako kot ima na?a kolegica Katja in se mo? prito?uje, da ni ravno posko?en avto.

?ist tko spra?ujem, ker me zanima, ?e bi ?lo ?e (precej varno) na 230 do 240KS in z ogromnim prirastkom navora ?ez celotno podro?je? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najgrši "voz" vseh časov?
Napisano

Od zadnjih bo?nih vrat naprej proti zadnjim lu?em je taka, kot bi jo narisa Walt Disney brez wasservage.  :hohoho:

@Katja, z Multiplo se skoraj vsi strinjamo, o?itno se nam je res izjemno prikupla.  :ljubezen:  :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?e jo bo? vrnil na tovarni?ko vi?ino, tega ne rabi? homologirat, saj je tak?en ?e pri?el iz fabrike. Je pa hec tudi to, da me prav zanima kateri  :policaj: bo takoj "iz prve" vedel kolik?na je serijska vi?ina tvojega vozila, ve?ina mladcev z akademije Xedosa6 v ?ivo ?e niti videla ni.  :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Pozdravljeni.Pravkar sem kupil mazdo rx-8 in bi rad spoznal koga ki ima isto ali pa da bi mi malo svetovali glede avta.hvala

V SLO velja za (verjetno) najve?jega mojstra za Wankel motorje na? kolega Mitja Sorko iz Ru? pri MB, ima tudi svoje podjetje MS vzdr?evanje vozil.  :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RaceChip za GG
Napisano

Evo, poro?am po prvem dnevu rabe... Razlika je v ni?jih obratih, avto precej bolje vle?e, vendarle 22% ve? navora, po 250 km prevo?enih pa je povpre?na poraba za 1,6 l / 100 km ni?ja.

Upam, da ne dolo?a? povpre?ne porabe na podlagi BC-ja, ker ti nam znajo strahovito lagati v GG seriji 6-ke.  :angry2:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moja ima nov kos...
Napisano

To je vse od stickerjev, pa ?e moje ime gre dosl s ?peglov, ker bo na tablci :)

Tapravi registrski ali le tisti, ki je ponavadi manj?ega formata in znotraj vozila? 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.