Skoči na vsebino
filtri
Napisano

Evo, (moje in va?e izku?nje gor al pa dol) zamenjal sem zra?ni filter na moji 6-ki za K&N vlo?ni zra?ni filter in glej ?udoooo, zvok avta se je kar precej spremenil, odzivnost na pritiske na pedalko plina pa je tudi ob?utno bolj?a - ni mi ?al teh nekj EVROF...... :rispekt::bravo::ljubezen:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

styling xedoske9
Napisano

men pa na 1 ne zadostuje :blink:

Sedaj pa ni? ne razumem ... najprej te moti ker mora bit ventilator sploh vkloplen, potem pa ti na 1 ne zadostuje!? ??? :whatever::P:hohoho:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano

lahko probas osram silverstar, ki so +50%, sam meni so cool blue crknile v manj kot dveh mesecih...

od philipsa mas vision plus (+50%), te so ble tud ok, sam so blue vision boljse vseen! :)

No, za moje o?i (pa imam 4!!!!) ve? svetlobe definitivno daje vision plus, je pa res, da je lep?a (bolj bela)svetloba pri blue vision...najceneje dobi? te ?arnice na E-bay-u!!!

O Osramovih ?arnicah pa ne bi zgubljal besed - v 6-ki zdr?ijo pribli?no mesec, najve? dva... :(

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 + predelava na plin?
Napisano

:blink: upam da se heca?... ker ?e si ?E kupil tak avto... je poraba minimalnega pomena pri takem avtu... RESNO!!

LP daVid

Tudi jaz se strinjam ... in mislim - bedarija na kvadrat :mi pijemoo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 tuning :)
Napisano

Dragi mazda?i,

danes se je nekaj zgodilo in je ?la moja luba mazda od doma

sicer je ?e nov avto pri domi, in sicer hyundai Copue 97.l, z ful opremo, vendar ni mazda...po?utim se kot da bi mi nekdo nogo odrezal :(

No, ta je pa dobra ..... in kaj bo? sedaj z vso robo, ki si jo kao kupil za Mazdico??? :whatever::unsure:?zmeden?:pepsi:

Hyundai Coupe - lep kup plo?evine - ?koda, ker ni avto :hohoho::hohoho::hohoho: brez zamere-?ala mala :hohoho::cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

amortizerji
Napisano

ajoj Tomi, Tomi... pa kaj sem ti rekel, ko si spra?eval a bi al ne bi ni?al... moj prej?nji avto je bil serijsko precej nizek (sploh ne zni?an) pa sem kr naprej drsal s podnom po raznoraznih padlih policajih in kvalitetno vzdr?evanih cestah - takrat sem preklinjal kot Mad?ar in sem si rekel, da avtomobila, ki ga uporabljam za splo?no uporabo ne bom ni?al. Za kaj takega rabi? drugi avto, ki bo namenjen samo temu - zabavi, stylanju, tunanju, crusanju, pecanju... itd. ;)

Saj vem, da so bili tvoji nameni plemeniti....samo jaz sem BIK po horoskopu (pa druga?e tudi)! :hohoho::bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

amortizerji
Napisano

Zanima me predvsem;

-bom moral glede na to da ga nebom spu??al neki extremno kupiti tudi nove amortizerje

-ali je dovolj ?e se samo skraj?a vzmeti oz. kupi nove

?e so amortizerji brezhibni jih za tak?no majhno ni?anje ni potrebno zamenjat!

Vzmeti nikakor ne kraj?at (?e se ima? rad seveda) - kupi druge ... najbolje Eibach ali H&R...no, glede na to, da ima? relativno lahek avto so lahko tudi APEX-so fantje tukaj kar zadovoljni z temi zadnjimi-meni so bile premehke in je bil aftek skoraj tako, kot da je brez feder :hohoho::hohoho::hohoho::bravo: sedaj imam H&R - so kar ob?utno tr?e - pa se vsaj vozim lahko! Lega vozila je pa z ni?anjem bistveno izbolj?ana, ?eprav so eni trdili, da ne bo bistvene razlike!

Pa izgleda, da bodo tudi te zapustile moj aftek in bodo montirane nazaj originalne - sem ravno v?eraj zopet po?teno nasedel na enem previsu na cesti! :angry:

Mislim, da te APEX-i pridejo okoli 33k SIT pri A3M, pa cca. 12k SIT za monta?o (2 uri dela), 7k SIT za homologacijo in to je to!

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU PLATI??A
Napisano

Vendar si mu pozabil povedat da bodo povsej verjetnosti tale plati??a v zadnjih blatnikih strugala ker je zelo malo prostora od zadaj... Tak da jih bo treba ?irit... To se bo zgodilo ?e bo avto nalo?en ;)

Eh, ni panike - se blatnik malo polika pa je - jaz sem skoraj 2 cm v ?irino pridobil!!! :jupiii::jupiii::jupiii:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rde? vragec na mazdini havbi
Napisano

Zaenkat je ideja o grafiki odrinena na stranski tir, pa tut pol sem se ustra?u da ne bom spet kaj za..-gnojil mojga stroja s kako prebistro idejo!

Pametno - te nalepke so malo out of date - tako kot jaz - hehehe

:hohoho::pepsi:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU PLATI??A
Napisano

kirmu si pa dal to rihtat mogo?e A3M??

David ima prav - blatnike so rihtali pri AS avtomobili Skorn?ek ... pri A3M-u pa so fedre nabavli in montirali! :ouje:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ALU PLATI??A
Napisano

aja, komar... kolk si pa dal za ?irjenje blatnikov???

Eh, ?irjenje je bilo minimalno (1 cm na vsaki strani - samo zadaj)! To je z val?kanjem notranjega roba ... cena pa je bila 8.450,00 SIT! :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.