Rok sem podobnega mnenja kot ti.... namre?, tudi sam i??em spojler za mojo mazdo, pa so cene take kot so..... na servisu pride nekaj ?ez 200? za original spojler.... zdraven ra?unaj ?e monta?o in barvanje....
?rni gozdovi Rakitne ura je ?e skoraj polno?, ko se Uro? vra?a domov. Nenadoma mu pot prekri?a medvedka z dvema mladi?ema - Uro? zabremza a slepe?a svetloba tretje zavorne lu?i je tako mo?na, da se od zadaj voze?ega zasli?i samo ?e: "aaaajjjjjaaa, my eyes" in reve? si z rokama prekrija dvoje rde?e o?ganih o?i in v ?oku sploh ne zavira ter po?i Uro?u v rit.
Udarec odbije Uro?ov avto naprej, ki zapelje enemu mladi?ku ?ez nogo - zasli?i se ?alosten skviiiikk ranjenca nato pa samo ?e bojni vsklik mame medvedke AAAAGGGRRRAAAAA in ?e za?ne padati po Uro?u
*ta del je preve? krvav za opisat*
Uro? le?i na hrbtu, umazan, pretepen in popraskan, glada v ?isto jasno nebo z miljoni zvezd a v glavi mu roji samo eno "JEBEMTI LEDICE".
Aja Uro?, lepo zgleda
Bwahahahahahaha... bosman... ti si zgre?il poklic... majke mi!!!
Ampak se vedno ni bilo napisano nic konkretnega o park senzorjih.
Originalni, kaksne variante so in koliko stanejo...
Neoriginal...
Montaza, komu dati zmontirati in na kaj biti pozoren?
Eno relativno poceni pa kar ok varjanto lahko kupi? pri Primo?u, avtoakustika zdraven Game... zadeva se montira na zadnjo tablico... 2 senzorja... pride pa cca 150-200?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?eprav meni je pa ?e tako grd, da mi je v?e? postal....
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani