Skoči na vsebino
NOS instalacija
Napisano

zdej mislim da je cena kompleta cca. 150000- 200000 nism pa ziher, ja vem da bi se sam igral ni bas priporocljivo drzi me pa pa se turbino morm neki dobit ce je ze avto zrihtan more bit tud masina B)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

NOS instalacija
Napisano

Aja po moje je ta tista mazdica kr hitra, sej jst mam nacrt za doma narjeno instalacijo sem jo dobu od enga iz amerike sam spet kako je to varno oz. da mi nebi bla mazda dobesedno ognjena... :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

lepo lepo dej mi povej ce ves za koga v lublani da se ukvarja z instalacijo NOS pa kolk bi bla cena vem za eno sam ce tip 100.000 kar je prevec, morm mal pojacat zadevo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Hotu sm it sam cakam se na ene papirje za avto pa da nahitr skocim na homologacijo, hotu sm pa it...j... ga racunam da bo na cesti za 2 tedna al pa prej cimprej to bols...100 objav morm jih met je torstorm glasoval zame pa morm vrnt uslugo...jst iz dobove pri brezicah oz. v blizini krskega ce ves..od kod iz ljubljane ker jst sem sluzbeno v lublani cca. 2x na tedn

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Ja ni panike ti sam povej pa ti bomo kej nardil...sej ni problem sej vec nas je bols bo...sej vsi vemo da je mazda MAZDA :D

Ja to pa spoznat se mormo od kje pa si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Hvala...hvala ce mi pa das desetko si pa ze prav poznavalec ce bos kej rabu mi povej....Sej ni se do konca zrihtana ampak pocasi bo...trenutn je problem muzka ker tale styling me je kostal lepo lepo.... :o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Evo vam slikice moje mazde...hvala sprejemam kritike in pohvale avto je bil predelan s pomocjo kolega in njegovega podjetja R-STYLING :D

Ce vas kej se zanima si poglejte na www.r-styling.com ima dodatno opremo in tuning za vse avtomobile, intak-i, pokrovi motorja, odbijaci, pragovi, spojlerji, turbine...

post-4-1119031341.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

B) ja pa je in je predelana do maksimuma...ce hocte si poglejte cca. 20.000- slik na www.street-race.nl od mx3 jih je cca. 200

Ja mam za vgradno v pokrov motorja intake replika f50 pa jo sam gor das prinetas pa pokitas...pa je tako mam tut jst o ceni pa bomo ce te zanima...no dam vam se eno slikco od mx3...ce bo vse po sreci lohk pricakujete slike od moje za cca.1-3 dni...

post-4-1118840025.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler Mx-3
Napisano

Mal tle mal tam...Ja sej je blo j....e kr dost v bistvu sm skor vse sam napravil edin zdejle je licar mal storast bil pri finesah na pokrovu motorja pa sej bo zdrzal en mesec....bom dal slike kmal gor sam da dobim digitalca k men je sel po gobe, pa ce rabi kter kej za avto naj mi sam pove mam neki vez pa se da nabavt vse...ker ni lepsga na svetu kot (poleg deklet) pa j..... avto B)

Evo vam se slikco ene mx3 da si mal napasete ocke :D

post-4-1118778315.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.