Zdej pa mam naslednja vpra?anja: kako naj js to namontiram? Oz. ne vem kak se naj spravim zram pa dobim armaturo in ?tevec narazen...da nebi kaj zaje****!! Mazda 626....l.94
Kakr?nakoli pomo? dobrodo?la!
Hvala
626 ne poznam, ampak treba je sneti del armature okoli ?tevcev. Potem se da ?tevce toliko ven (brez odkljapljanja kablov) da lahko sname? prozorni pokrov ?tevcev, vstavi? obro?e (upaj, da pa?ejo k ata na mama) in nazaj zapre?. V teoriji je to to...v praksi pa :ne vem:
Pred kratkim, sem kupil za svojo 626-ko rabljena alu plati??a a sem kupil plati??a brez vijakov, tako da moram ?e posebej kupiti vijake. Kak?ne dimenzije moram imeti sem se nekaj ?e pozanimal, sem pa sli?al da pridejo 5 vijakov, se pravi za eno plati??e okol 50?!! Kaj je cena res tako visoka? Se, da kje dobiti kak?ne cenej?e vijake? Ker navadnih skoraj no?em gor dat na alu felne in bi bilo lepo ?e bi bili kromirani ali pa vsaj da bi izgledali tako . Prosim svetujte mi kje se da dobiti kak?ne poceni vijake.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani