Skoči na vsebino
Vzmeti
Napisano

<_< ce ma avto res se prve amortizerje sploh ne vem zakaj jih se nisi menjala ker zdaj ko je spuscen sigurno ne delujejo tak kot bi mogli,kljub temu da je trd in se drzi zdaj ceste,sedaj so bolj obremenjeni,res da spet vse stane samo ce se enkrat nekaj dela se posebno na starejsih avtih se mora prav naret,avto se bos verjetno dolgo mela tako da priporocam menjavo vseh stirih amortizerjev,pol pa bos videla razliko pri voznji

:( drugace pa mam jaz tudi en primer od nase skode felicije ki smo jo pred leti imeli pa je se en zaleto odzadi pa so avto popravli in pol se moja mati vozi in avto na eni strani obcasno ostane doli ko ki rukne in gre na servis in tam pusti avto dva dni in ji recejo da ni nic narobe da so se vozli in tudi obtezli avto :blink: mati pride domu in opet isto,in je bla jeza na visku,potem pa jaz lepo avto dvignem,odstranim amortizer ven in seveda vidim zakaj se to dogaja,ker je bila batnica kar fajn zvita in gremo na servis jim vrzem amortizer na pult se zderem kako so nesposobni in pol dobimo drugiga in grem domu :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavljiva glasnost izpuha
Napisano

No, na moje vpra?anje pa ?e ni nih?e odgovoril... :ne vem:

Kaj mi priporo?ate za dober zvok? :prstgor:

Z mo?nostjo homologacijo oz. da bi ?lo ?ez tehni?nega brez problemov... :policaj:

na e-bayu mas puno loncov za tvoj avto so pa kar dragi,power ful pa ne vem ce ima precni lonec se moram pozanimat :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

interior
Napisano
:bravo: za trud in da tebi izgleda vredu drugace ce bi ze kaj pasalo bi isto moglo bit zeleno kot avto,al pa pustit kot je blo je se meni najlepse

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon lu?i
Napisano
:D pravkar v motoreviji bral o vasem nevarnem dodatnem ksenonu in da bi vas policija mogla polovit keri mate to montirano :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje stekel
Napisano

A je kdo ?e pogruntal kako pot okoli zakona, da bi se ?e dalo zatemnit prvi dve stranski stekli? Pri prej?njem avtu sem mel temneno 95% zadej in 45% spredej in sem se lepo navadil na to in mi je sedaj avto totalno presvetel...pol pa ?e ?ok s tem zakonom za katerega nisem vedel dokler nisem poklical Blackya...

KAKO NAJ SI UREDIM TO? :(

:D NIKAK NAVADI SE NA SVETLOBO

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

razni spojlerji
Napisano
<_< ja nazalost je tak,zdaj so trenutno ful problemi z homolomo,prej se je vse dalo prek U-STYLA homologirat zdaj trenutno pa ne vec,zdaj bo imel v izdelavi par tipskih odbijacov in pragov(recimo vsakiga pet modelov),ki pa bodo sedaj tudi drazji ampak te se bo dalo homologirat,najboljse se je zaj kupit prek E-BAYA,tam mas kar lepo izbiro in dobis papire zraven(pa tudi samo kopije crnobele za tuv)ampak lahko brez problema homlogiras pri nas,samo so se vedno razlicni postopki tu v mb ali v lj,jaz sem na seatu dal vpisat zadnji lonec(POWERFUL) tu v mb brez tezav v lj pa ni sans da ga vpisejo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano
:D bom pogledo tu pri nas,za zmigavce mam pa jaz srebrne zarnice doma ki svetijo oranzno,so mi ostale ce kdo rabi

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zarnice
Napisano
:D malo se pocakte ene par so ze pri nas dobli in dali kazni,ful so zaj problemi tudi sip ne smejo vec temnit spredaj stranskih,se pa tudi cuje(upam da do tega ne pride)da bi morali vsi folijo dol trgat ki ze mamo zatemnjeno ;)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hitrost
Napisano

Kaj je pa treba za ene papirje zrihtat, pri predelavi?

Sprememba prometne je itak samoumevna...

Zakaj jo pa provzaprov prodaja?

Allyssa...komentar leta:)

prodaja zato ker je avto razbil,malo bo treba bolj forum spremljat pa vse izves :P

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.