Kaalman, sam neki mi ni jasno, glede dreg rejs cajta z V6ko, od kje zdej ta podatek 16.4!
Se spomnem ko sva se enkat mal preden sem ?ov lansk let junija u SG dirkat, si mi reku, da si sicer mev te?ave s sklopko, pa da posledi?no cajt ni biv nevem kak?en in je blo neki govora o cifri 17.5
Pol sm si pa jz jasno zadav za cilj, da sm bol?i od tega ?asa!
Si?i, zdej ko tok obvlada? tole plazmo montirat, bi loh za cev forum biv poobla??en za monta?o, ?tarta? pa z mojim voukom, sam pol se bojim, d na forumu kmav mben ve? nav vedu kok ma benza, obratov, temperature in po mo?nosti tut brzine, sicer pa va?n d bo svetil lepo!
ReDevil lepo bi bilo videti kaj naj bi imla tvoja MX-5ka pod haubo glede na govorice....
Heh, si sme?n (d se bom gu?vu tm, pa nekoga ?aku da odpove, d bom pol jz na vrsti, pa jasno pla?ov za te aktivnosti), men je prov ravno kok konjev ma, prov dost jih nima, to je Brn?i?eva pokazala, vsaj ?ivih ne!
P.S. Predlagam, d se u tem primeru kontaktira Davida - tojotaselikamena, ki bi ?ov zlo rad tja tko da naj se njega povabi, ki ga to veseli, mene pa? ne, obenem lepo prosm da se to ne tretira kot da sem POZABU, pa ?e tkt mam rojsn dan in bodo priprave u igri za proslavo!
Labi jz se u to prov n? ne zastopm, pa? sm dav mo?nost izbire mazda?em, k mi je maher to omenu, vem pa da so pred kratkim enojni ksenon dra?je kot to montiral!
Kot ?e re?eno od tega nimam niti fakin centa, edino mogo?e k?ne stro?ke telefonjade!
Imam kolega, ki vam lahko zrihta bi (dvojni) ksenon za cca. 150 EUR in to z monta?o vred kokr sm ga zastopu!
Kokr vem vas je do zdej dra?je ko?tov enojni ksenon, tko da ?e koga kej mika, naj pove!
Taisti ?lovk vam loh montira tut daljinski v?ig avtomobila (z blokado - v primeru d je u prestavi ne v?ge), ima prakse na tem podro?ju "?e pa jo?" tko da glede tega ni panike!
Je pa dec iz Celja oz. okolce, tko da loh mene kontaktirate, pa vam dam jz pol naprej podatke od njega!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vrjetn ma? u mislih nekoga ki s(l)i?i na ime ?I?I!
Dobrodo?li na forumu!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani