Skoči na vsebino
Odprt izpuh na Mazdi 6
Napisano

Ej mam jaz en izpuh malo ve?ji doma........sicer je od ?toreta ampak mislim da bo pasal na tvoj traktor. Querty na traktor lahka kve?jemu kak vitel namontira? :P

:jezicek:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni kolelktor
Napisano

ding ding ding..... mislim da je po?as treba se zbudit in ustat,mal si zaspal za v ?olo!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

worthersee, week before
Napisano

taki dogodki so za pogledat! Res se da vidt svega i sva?ta ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v6 v mx-5
Napisano

kaj ti pomaga tak moped v mx5 in toliko mo?i k jih ne more? izkoristit toliko, ker je enostavno preve? mo?i in kolesa vrtijo v prazno v 5 prestavi...........kje je tle point potem tega? :ne vem:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spoiler
Napisano

poglej pon moje oglase se prodaja ena GTA po delih,bil prej?ni teden pri njemu imel ga je ?e na voljo in prav tako LEd lu?i!!!

Pokli?i ga,ker hitro kopni!

;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izpu?ni sistem za Mx5 NC 2.0 AUT.
Napisano

he he !

Borut malo pretirava? s prirastkom ?e samo izpuh in pa CAI da?, ampak OK! Ima? kak komplet od magnaflov zame se dobro sli?i ko sem poslu?al prek youtuba vsaj na mazdi 3

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

halooo temnit steklo na lu?eh ,al barvat notranjost okoli parabol-ponavadi je vse crom?

Zato ne na pamet butat! ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa koliko konjev da športni filter?
Napisano

No saj to sem napisal, da bi na serijski avto tla?il filter in mislil kaj se pridobi je pa bolj placebo efekt.

Za MPSko bi pa rad videl razliko, serijski airbox ter konusni, ?e je res taka razlika. :) Pri Hondah je ogromno ?e res preverjenih predelav ampak tudi zato ker so najbolj popularne za predelovanje.

hmmmm se pravi sem jaz tud v temo brcnil :(:jezicek:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 mazdaspeed headlights
Napisano

Symon, kok dolg pa greje? to na 200°C?

dokler ni lepo hrustljavo rumeno zape?ena :hohoho::hohoho:

Pomoje 10-15 min dost

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-5 mazdaspeed headlights
Napisano

Odli?no narejeno!

Zdj pa ?e ostale 'malenkosti' da bo taprava mazdaspeedmiata :danzoman:

kot npr. da dobi normalno streho in ne cerade :hudicek:

nice work!!! :bravo:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xenon?
Napisano

Bu?e vsaj pri mazdi.

na krompir si pozabil :P

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Homologacija
Napisano

kaj ET ?!?!?! (sory k nevem)

to sem jaz tudi rabil da mi je bilo jasno! :(

ET je odmik plati??a od mesta kjer je privita.

Se pravi ima? original ET 53 in guma pride za blatnikom (za robom)

Potem da? plati??e z ET 45 kar pomeni da jo prestavi? bol ven (zdaj bo guma poravnana z robom blatnika-recimo -pri meni je tako)

To je tako kot bi dal distan?nik vmes !

Pomagaj si s tem

http://www.rimsntires.com/specs.jsp

je pa res najbolje da fizi?no to sproba? -bo? najbolje videl kaj pomeni ;)

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

Moja GTA je ?e tolk navita da se mi je zadnji? sama re?tartala na izvozu iz Celov?ke na obvoznico :zvizga: Dam druga, tretja, klan?ek dol....?migavec in gas do podna, potem pa samo tak zvok...uuuuu-uuuu-uuuu-uu, hitrost padala, tudi ?e sem ?altal, gas mrtev, avto seveda v?gan, nobena lu?ka se ni pri?gala...in potem se skidam dol iz prehitevalnega na voznega in na odstavnega kot da bi v boxe peljal :jezicek: ...ugasnem, pri?gem in dela k urca...aja da se je re?tartalo sem opazil, ker sem moral tudi okna na novo nastaviti, niso delala stikala :whatever: ...elektronika ne dohaja ve? cai in kolektorja :hohoho::hohoho:

wtf kaj se je pa to zgodilo??

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

Od mojega kolega, kolega se okvarja z optimizacijo vozil je pa iz italije!

Naj povem sem se vozil s golfom 4 vr6 preden ga je dobil v roke in potem!

No po ?tevilkah sode? ni bilo brutalno saj ne pridobil le 10km je pa se poznalo na navoru najbol?e kaj pa je

je bila pa poraba, ki jo je zni?al za slaba 2l na 100km, kar pa ni zanemarljivo!

Avto je bil dosti bolj odziven in pa vlekel je v vseh obratih zelo dobro!

Naj ?e povem, da vse kaj je bilo na avtu dodatno nareto je visoko propustni zra?ni filter v orginalnem airbox-u!

Cene se su?ejo od 400-600?!

He he ?tevilke pri vozilu niso brutalne ampak ?tevilke v ? pa!

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Lepa je in ne dvomim da se ne pelje odli?no. Sem siguren da se zelo rada vozi od ?rpalke do ?rpalke glede na porabo :D

Bencinar more bit v vsakem primeru, ker mi je zdej ?udno in sme?no vozt dizla. Baba ho?e met urejeno stanovanje, jaz si pa ?elim vsaj turbo bencinarja v gara?i :D

hhhmm kot bi sebe gledal v ogledalo :) pred par leti. zdaj pa se ustavi pri ? :(

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Men je pa vseeno kaj se podpira na forumu :harhar:

torej ne bo ? dobil odg. :harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

ve? kaj lenobe pa ne podpiramo na tem forumu :):harhar:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

?ivjo, se strinjam z idejamo. Priporo?a? kak?en specifi?en CAI, o koga, ki bi se tega lotil celovito?

hvala.

do CAI je meni pomagal mazda_mx uporabnik ki je bil tako dober da je preko e-bay naro?il. Sicer sem bil skepti?en glede tega ampak(ker je no name firma) ko pa je dyno pokazal spremembo in pa sam ob?utek v vo?nji je odtehtalo tistih cca 130?

Poi??i za svoj motor ziher obstaja tipski CAI s katerim ima? najmanj te?av kasneje pri monta?i.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

M6 2.5 benz ?iptuning
Napisano

Na tvojem mestu bi najprej porihtal intake (kak?en CAI) in pa izpuh(+kolektorji ) s tem bo? pridobil veliko na odzivnosti avta in pa tudi nekaj HP + navora v del.obratih, vo?na bo precej zanimivej?a-preverjeno.

lp

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Drion Power
Napisano

Resonanca bo edino v denarnici pri nakupu, potem pa brez efekta. Dokazano ?e miljonkrat.

Ampak folk je o?itno potreben nategovanja......

p.s.

Prodam CD za na ?pegu obesit, original od ?abana ?avli?a tuning edition. Pove?a kon?no za 5 km/h

:hohoho::hohoho:

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ZATEMNJENA STEKLA
Napisano

ZATEMNJENE IMAM SAMO ZADNJE... SPREDNJE SE NE SMEJO. CENA JE BILA 110EUR

:)

zgleda ful temno :P je temnjeno na max. Je pa lepa,?e posebaj ko je oprana.

attachmentzbg1.gif

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.