Ej mam jaz en izpuh malo ve?ji doma........sicer je od ?toreta ampak mislim da bo pasal na tvoj traktor. Querty na traktor lahka kve?jemu kak vitel namontira?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
kaj ti pomaga tak moped v mx5 in toliko mo?i k jih ne more? izkoristit toliko, ker je enostavno preve? mo?i in kolesa vrtijo v prazno v 5 prestavi...........kje je tle point potem tega? :ne vem:
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Borut malo pretirava? s prirastkom ?e samo izpuh in pa CAI da?, ampak OK! Ima? kak komplet od magnaflov zame se dobro sli?i ko sem poslu?al prek youtuba vsaj na mazdi 3
No saj to sem napisal, da bi na serijski avto tla?il filter in mislil kaj se pridobi je pa bolj placebo efekt.
Za MPSko bi pa rad videl razliko, serijski airbox ter konusni, ?e je res taka razlika. Pri Hondah je ogromno ?e res preverjenih predelav ampak tudi zato ker so najbolj popularne za predelovanje.
hmmmm se pravi sem jaz tud v temo brcnil
Moja GTA je ?e tolk navita da se mi je zadnji? sama re?tartala na izvozu iz Celov?ke na obvoznico Dam druga, tretja, klan?ek dol....?migavec in gas do podna, potem pa samo tak zvok...uuuuu-uuuu-uuuu-uu, hitrost padala, tudi ?e sem ?altal, gas mrtev, avto seveda v?gan, nobena lu?ka se ni pri?gala...in potem se skidam dol iz prehitevalnega na voznega in na odstavnega kot da bi v boxe peljal ...ugasnem, pri?gem in dela k urca...aja da se je re?tartalo sem opazil, ker sem moral tudi okna na novo nastaviti, niso delala stikala ...elektronika ne dohaja ve? cai in kolektorja
wtf kaj se je pa to zgodilo??
Lepa je in ne dvomim da se ne pelje odli?no. Sem siguren da se zelo rada vozi od ?rpalke do ?rpalke glede na porabo
Bencinar more bit v vsakem primeru, ker mi je zdej ?udno in sme?no vozt dizla. Baba ho?e met urejeno stanovanje, jaz si pa ?elim vsaj turbo bencinarja v gara?i
hhhmm kot bi sebe gledal v ogledalo pred par leti. zdaj pa se ustavi pri ?
?ivjo, se strinjam z idejamo. Priporo?a? kak?en specifi?en CAI, o koga, ki bi se tega lotil celovito?
hvala.
do CAI je meni pomagal mazda_mx uporabnik ki je bil tako dober da je preko e-bay naro?il. Sicer sem bil skepti?en glede tega ampak(ker je no name firma) ko pa je dyno pokazal spremembo in pa sam ob?utek v vo?nji je odtehtalo tistih cca 130?
Poi??i za svoj motor ziher obstaja tipski CAI s katerim ima? najmanj te?av kasneje pri monta?i.
Na tvojem mestu bi najprej porihtal intake (kak?en CAI) in pa izpuh(+kolektorji ) s tem bo? pridobil veliko na odzivnosti avta in pa tudi nekaj HP + navora v del.obratih, vo?na bo precej zanimivej?a-preverjeno.
lp
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej mam jaz en izpuh malo ve?ji doma........sicer je od ?toreta ampak mislim da bo pasal na tvoj traktor. Querty na traktor lahka kve?jemu kak vitel namontira?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani