a mi lahko gdo prosim malo bolj razlo?i kratico LPP in kje lahko najdem podatke kak?ne dimenzije koles so dovoljene za mojo mazdo 323HB letnik 90 imam trenutno zimske 155/70/13 letne pa lite 185/55/14 pa ne vem ?e so lahko namontirane ali ne druga?e bom pa? ?el na ta lpp ali kaj je to in kje se to nahaja v mariboru ...hvala
Grega ni blema samo svoje mnenje sem povedal ker vem da meni 700w woofer v boxu narejenim po na?rtih iz interneta ni dal ?elenega zvoka pa sem ga vgradil v tubo pa je bil efekt pravi(oja?ealec jbl 4*250,woofer kennwod 700w )
No pa bo ?e jaz eno rekel. Mary lej ta je ?e nebi rada razkopala pol mazde ki je po branju foruma sode? ?e ?ist fri?na potem naredi tako napelji si kabel 10 ali pa 16 kvadrat od aku do prtlja?nika kupi en oja?evalec z hi input vhodi povezi ta vhod z kabli zadnjih zvo?nikov(sigurno se da priti lepo zraven samo pogruntati mora? kje) zve?i ?e debeli kabel za maso k najblji?njemu vijaku za maso se pravi na ohi?je pove?i (tubo...box ali kaj bo? imela)sam ti priporo?am tubo ker da bolj?i in globlji bas ampak tu je ?e en problem kak?no ima? zadnjo polico se da dvigniti ali je fiksna se pravi kovinska ker ?e je kovinska bo? morala malo razkirati nove mazde pa ?al za dober efekt basa izrezati odprtino v katero bo? vstavila plasti?ni vlo?ek kot pri bas refleksu da lahko ?imve? zvoka pride v kabino.od oja?evalcev pa ti priporo?am kakega jbl-a ali podobno.
?uj midva sva s svakom vgradila tubo kennwod 700w pa ?e jbl oja?evalec 4*250 paje je zadeva prav dobro izpadla (tuba in nosilec oja?evalca narejena doma slika sledi takoj ko jo bom slikal .)
pa je ?e vedno dovolj placa v prtlja?niku pa tudi do rezervne gume ni bilo problema priti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
gremo na?i.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani