Na na?ih cestah-?e posebej na primorskem odseku,od cestninske proti Seno?e?am,so ?e 16-ke preve? ekstremne.Na neravninah,katere bi bolj pasale na kak?en va?ki odsek,te skoraj vr?e ven iz cesti??a.
Na prehitevalnem je situacija malo bolj?a.Mogo?e je pa krivo to,da jih pumpam na 2,6-spredaj n zadaj?
Niti pomsliti ne smem,kako izgleda vo?nja z 17-kami pa ?e da je spu??ena Mazdica 6.
Ja, to je ta ?alostna resnica ceste, ceste, bi morala dr?ava oz. Dars sklent pogodbo oz. obratno izdelovalci plati?? bi morali sofinancirati za ceste, da bi kupovali 17 in ve? colske feltne
Ja jaz zdej ?e premi?ljujem ali naj pustim 16'' ali naj grem na 17''. Se veliko vozim na relaciji Ljubljana - Maribor, ko imam 15'' zimske je vo?nja udobna, ko dam gor 16'' letne je vo?nja tr?a, sli?i? in ?uti? veliko ve? neravnin tako, da me je zdej kar strah dati gor 17''. Glede izgleda je avto definitivno lep?i in bolj direktni volan, zdej sem pa za?el tehteti ali je vredno tega :ne vem:
17ke za zimake... hjah... ker sem hotel meti dvojne feltne, nabava ?e enih 17k ni pri?la v po?tev, pa gume so dra?je, te obstoje?e 17ke pa mi je zdaj, ko so prebarvane in obnovljene, ?koda za pozimi
aja, pa ?e to, ZELO poceni sem dobil 16ke z gumami vred pa bolje dr?i ga nego lovi ga
KAALman kaj ima? ti potem 16'' ali 17'' gor za poleti? Kam si dal zrihtat feltne pa kolk te je pri?lo?
Nisem hotel odpirati nove teme, no sedaj vozim tak?ne feltne s katerimi nisem preve? zadovoljen, z izgledom seveda
Rad pa bi imel tak?ne, ?e mi kdo lahko pomaga, bi bil zelo hvale?en :mi pijemoo: kje bi dobil take feltne ali vsaj zelo podobne ker te so mi pa izredno v?e?, pa ?e na 6-ko bi sedle ko....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanima me ali se je glede tega ?e kaj zgodilo, bi bil jaz tudi ineresent W2-D796M za staro 6 -ko
Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani