Moji se tut ornk derejo, sam kaj ko jih niti v sanjah nemorem homologirat... pa ?e ene seksy znakce od hyundaia majo na loncih... Ploki, Deeyan, pa ?e kateri, a mate kake homologacije za avspuhe?
Ja ampak mor? gledat da sem ?arnice sam prebarval. V planu mam ?e ali zeleno folijo pod rde?o, ali pa prave zelene ?arnice... Mam pa v planu stranske ?migavce rde?e narest, notri pa zelene ledice
No sem dal noter homemade zelene ?arnce (zelen alkoholc pa gasaa) se mi zdi da kolikor tolko deluje, sveti pa ful slab?e tko da ni ravno optimalna re?itev
hmmmm to pa morm re?i da je zelo lep napredek in lep?i od prej?nega,upam samo da nisi pretiraval in nisi odbija?a s5 podal?al prenizko(saj me raume? kaj mislim) pa morda bi se moral znebit ?e ?migavcev en probal s ka?no drugo finto.
Druga?e pa
Ne ne, je kraj?i od prej?njega tako da brez skrbi
Lep!
opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd)
Tudi sam sem te hotel opozorit na to!
Meni je na stari f-ki potegnilo je?a not
Sovra?niki alu mre?ic ste verjetno opazl satovje na sredinjski luknji, identi?ni vzorec bo tudi ob strani, preventivno bo nekoliko vi?je ?e mre?ca (za listje, kamen?ke, je?e .. )
in vam je zdej kj ratal glede zvvor al ste opustl ta projekt .
zanima me pa zato, ker sem tudi jaz kupil mazdo 323f ba 1.5 , in me zanima ?e se da kj ukrent z bremzami
Jaz se potem nisem spu??al v to ''norost'', ima pa druga?e Deeyan celotno podvozje od Gt-jke, sepravi 4x diski ki predvidevam, so tudi ve?ji, ter vse ostalo kar pa?e zraven (mostovi, roke, pesta, amortizerji,..)
Svoje podvozje imam ?e vedno na avtu, to so samo rezervni deli... mislim da tudi z bru?enjem (dratper?na na felxi in borma?ini) zadostuje, edinole za nedostopne dele bi bilo fajn peskanje...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No ker ?akam sklopko in imam prve? ?asa sem se zadnje ?ase celo nekaj ukvarjal s skoraj pozabljenim body kitom za mojo rde?ko...
evo s stekl. vlakni sem kon?al, takle je kon?na oblika... bom pa najverjetneje prodal komplet bodykit (odbija?a, pragovi ter avspuhi)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani