Ma meni so absolutno najgr?i avti razni korejski itd. mali avti starej?ih letnikov (do nekje l.2000), pa stara komunisti?na ?ola oblikovanja je tudi razred zase (?kode, lade, zadnje ?ase tudi dacia).
Druga?e pa mi je tudi eden najgr?ih avtov Suzuki Jimny
Ko potegnem ?rto pod vsemi temi avtomobilskimi pomijami, je verjetno moj favorit za katastrofo na kolesih prav dacia logan!
?e nekaj ?asa se poigravam z mislijo da bi na svoj aftek montiral alu feltne 15col, pa me zanima kak?ne gume bi najbolj pasale gor (po mojem 195/55), pa kako bi to sploh vplovalo na vozne lastnosti avtomobila, porabo in morebitno ve?jo obrabo nekaterih delov. Kak?ne izku?nje imate vi s tem? Hvala!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Odlo?il sem se za ni?anje avtomobila (cca.35mm spredaj in 30mm zadaj), zdej pa zanima kak?ne varijante se mi ponujajo?
Glede na to da o teh stvareh glih nimam kej preve? pojma bi prosil da z predlogi kar na dan.
Zanima pa me predvsem razmerje money-value, ali po doma?e kako in kje dobiti najve? muzike za najmanj denarja
Zanima me predvsem;
-bom moral glede na to da ga nebom spu??al neki extremno kupiti tudi nove amortizerje
-ali je dovolj ?e se samo skraj?a vzmeti oz. kupi nove
Povezava za deljenje
Deli na druge strani