Skoči na vsebino
primerjava/menjava feltn
Napisano

sem siguren, da se jih se velik najde, ampak za primerjavo, je pa ena dovolj :whatever:

ja ja, saj vem, da sem en kan?ek pretiraval. vseeno, uporaben link.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

primerjava/menjava feltn
Napisano

nekaj takega ima tudi Good Year za pnevmatike:

GY gume

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?no notranjost-armaturo imate?
Napisano

Sem imela v mislih bele fluo ?tevce, pa alu ali chrom dodatke notri, pa momo F-17 evo prestavno ro?ico :P Mikajo me tudi beli ?migavci, pa gill...

... to pa bo makina, za prste obliznt :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temne sipe
Napisano

samo se vas je pa nabralo za cel TOZD, he he.

predlagam ime:

Mazda-si.net Dark Riders

:bravo::D:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

da, parkirni senzorji (zadaj) spadajo pod dodatno opremo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.