Ampak vidi?, za "doma?i" ksenon te pa znajo mili?niki zahaklat so total alergi?ni na te zadevce!
ja vrjamm!! ma saj jst am H4!!! in xenon kit H4 je avtomatcko bi-xenon!!! in montiru bom ?e pranje ?arometov!! nevem ?e ali samo provizori?no montiru ali bi zares zrihtal da bi ?pricalo!!! ?e bi zrihtal za spiranje bi naredil tako da bi potegnu majhno cevko iz pranja vetrobranskega stekla!!!
Ti tud verjetno (posledi?no) njih ne, ampak s telim neb smel bit te?av!
ja upam da nebom mel te?ave!!!! ker to vidim da ma dost folka na svoji avtih!!! sam najbr? majo papirje za tiste letvice ker so tovarni?ko narejene!! moje pa so doma?e izdelave
kot vsi drugi sem se tudi jaz odlo?il malo zrihtat mojo mazdico nisem se lih potil ampak rezultati pa so le vidni na za?etku sem lu? oblimal z avtoli?arskim selotejpom da sem jo za??itil pred trdilcem... iz poliestra sem naredil letvice za lu?i!!! malo poliestra, trdilca in dobil podlogo za kit!!! nato sem obrezal, pokital ter orbusil in tako ?e 2x naredil dokler niso vse luknjice zginile!!! in sevede na koncu pobarval
No sem videl, da ste se malo kregali, pa ker sem ravno v elementu (uplowdanje slikc, ne kreganje ) bom nametal malo slikc, kako sem osvetlil sredinsko konzolo z visokosvetle?imi 5mm led diodami, da vas vrnem v prvotno temo!
evo, takole je zgledala armaturka pono?i:
in osvetljena:
pa ?e s ?tevci:
Sem pa delal podobno kot uklopko (vro?a plastika...) in sicer za?el sem z luknjami v plastiki, nato sem zaporedno vezal 4 ledike (4x 3V=12V), jih zalepil v plastiko ter vezal k ?tevcem tako da lahko reguliram svetilnost hkrati z ?tevci . Potem sem konzulo posatvil nazaj na svoje mesto in s pri?igom lu?i se tudi armatura osvetli. Da pa niso ledice mote?e, sem pod volan montiral ?e on/off stikalo
PS: ko naro?im ?e ledice (iz nem?ije se dajo dost ugodno dobit tlele) bom pa osvetljil pragove oduznotraj, da se bojo pri?gale ledice ob odpiranju vrat, ter za bralne lu?ke... uglavnm ledice ledice in ?e 1x ledice...
1.liga!!! jst bi na moji mazdi tudi rad spremenil barvo ?tevca sam ko dam modre barve ?arnico mi zelo grdo razpr?i svetlobo po ?tevcu
A k bo? ??ensko tud napol nategnil pol pa jo dal fotru da jo pelje na ?iht in jo bodo sodelavci do konca in orng nategnl?
Pa narod, dejte za?et druga?e razmi?ljat lotite se enega dela in ga 1X naredite orng in do konca, ker druga?e imate 2X ali ve?krat delo in nepotrebne stro?ke.
ma zaenkrat se ne lu??i!!! to sem pa sam doma pobarval!! in ?e dam na primorje barvat mi zastonj pobarvajo!!!
Zgleda lepo, pa me zanima katero barvo si uparabil, ali je navadna pa lak ?ez al kak?na posebna barva? Pa kje se da to dobit
P.S. nek je treba za?et, ane
ma navaden ?rn sprej je!!! nobenga laka nisem uporabil!!! zaenkrat se ?e ne lu??i!! edin me skrbijo kamen?ki od spredaj voze?ih vozil kroma nisem zdrsal dol tko da pravjo da se bo za?elo lu??it sem ga mal podrsal z brus papirjem tko da se barva bolje prime!!! ja nekje treba za?net pa tudi ?e je to izy styling hehe! ?e se bo za?elo lu??it pol pa bom dal fotru bo nesu na primorje in bojo tam profiji pobarvali:D
?migavci ?e tudi pridejo ?rni, ker teli niso ?li narazen, pa pridejo drugi lep?i...
svaka ti ?ast dobr si!! jst mam tu tako mazdo pa bom u prihodnje menjal lu?i ke rmis prednja desna pu??a pa bi tudi jst tku naredu kokr si ti!!! kako si to zrihtal?? pa? nimam blage veze kako to naredit!!! parault dol, lu? dol z vezne stene pol pa si krom pobarval u ?rno!!! in s ka?nim posebnim sprejem??? si dal tudi pe?t barvo???
Perimund v Trebnjem je malce dra?ji. Za karavana ra?una 210?, za limuzino pa 170?. Jaz sem pri?el skoz malce ceneje, ker se mu je pri monta?i pripetila manj?a nezgoda in je malce spustil ceno.
Sicer pa je za primerjavo Dr. Glass cenej?i (karavan 170?, limuzina 140?, pa dodatnih 10? popusta tudi ne bi bil problem).
Jaz sem ?el k Perimundu zato, ker ima foliatecovo folijo, pa resni?no se potrudi, tako, da mi malce ve? ? ni ?al.
Joj, fotke... Sej bom, sej bom...
lep pozdrav! ali ve? mogo?e ?e v okolici Nove Gorice ali Ajdov??ine kdo temni ?ipe??? in kako je pa to s homologacijo????
ja to mi je ?e dosti ljudi povedalo:( sam jst bi rad mel xenonke pa da nebi skoz pla?eval policajem bi montiral le?e in bi montiru za sipranje ?ip sistem(home made) ali ve? mogo?e katere lu?i majo ?e le?e notr???? hvala za informacije!
Mislim da za tole Mazdo ne bo? nikjer na?el angel eyes.
ja to mi je ?e dosti ljudi povedalo:( sam jst bi rad mel xenonke pa da nebi skoz pla?eval policajem bi montiral le?e in bi montiru za sipranje ?ip sistem(home made) ali ve? mogo?e katere lu?i majo ?e le?e notr???? hvala za informacije!
Za xsenon kit kontaktiraj uporabnika Yawarye on ima preverjene xenon k.i.t -e pa ?e dragi niso!!!
LP
lep pozdrav!! mene tud zanima glede xenonk in bi-xenonk!!! a j mogo?e dobit lu?i angel eyes za mazdo 323f BJ letnik 2000!! pa? da ma? le?e ?e notr...!!!
rihtal mi jih je Marjan iz Raven na Koro?kem (vsaj mislim da je od tam) je pa stalo okrog 200 EUR, ?al nimam ve? telefonske od tipa
lepe feltne ma?!!! kaj mogo?e ve? kje bi lahko dobil pokrov?ke za alu feltne od O.Z. Racing??? ker jaz sem 1 teden nazaj nabavil feltne z druge roke pa nimajo pokrov?kov
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hvala!!! va?no da sem zrihtal letvice!!sedaj ?akam samo ?e sprednji desni ?aromet!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani