Skoči na vsebino
Mejd in Pakfeifer - Esterajh!
Napisano

No, taka debata okrog mojega imena....lahko pa sem "Tedijeva" (kot pri Rusih :D )... ali pa...."Tedika" :jupiii:

Hvala obema za vse info, se bom verjetno kar obrnila na Wildcat, samo avto moram ?e nabaviti, to bo pa tudi v nekaj dneh :danzoman: .

TEDI malo pod sre?anja(Trojane) poglej slike in bo? na?la 2 lepe mx-5,

Marko, malo sem gledala, pa nisem na?la slikic s tega sre?anja. Ali bi bil tako prijazen in mi poslal link do tja?

Sem pa v alu dodatkih na?la nekaj ful sexi za ?tevce in sicer alu podlogo, ki pokrije ozadje med ?tevci (no, torej barva ?tevcev ostane ista), pa nikjer ne najdem kak?ne slikice, da bi videla v ?ivo, kako to izgleda <_< .

Ima kdo morda tole v avtu in bi z mano/nami delil slikico?

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mejd in Pakfeifer - Esterajh!
Napisano

Ja, sem ?e prej slu?ajno na?lo mazdico od Wildcat na avtomobilizem.net...tista vijoli?na, ful huda....

Pa ima Wildcat kak?ne veze tam, mislite da bi se za ?lanico iz foruma dalo zrihtati kak?en popust (ko se?tejem kaj vse bi imela, bi si za ta denar lahko kupila kar ?e en avto :P )

Veter v laseh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.