Skoči na vsebino
Rx-8 + predelava na plin?
Napisano

Sirius saj se popolnoma strinjam, vendar nebi tega pri?akoval pri ?portnem avtomobilu kot je RX-8, ker pomoje, ko kupuje? tak avtomobil ravno ne razmi?lja? kaj dosti o porabi

Seveda lahko tudi tako gleda? na stvar. Lahko pa tudi druga?e...

Zamisli, da je nekdo ostvaril svojo ?eljo in pri?el do sanjskega avtombila, rabljenega, ?e dobro ohranjenega. Zato se je "nategnil" skoraj do skrajnosti. To ni avto, ki bi ga lahko gnal stalno do blokade, saj je na na?ih cestah malo mo?nosti za to. Traba je razumeti, da avtomobil z ve? kakor 200KS ni niti pribli?no nekaj, kar je podobnega avtomobilom, ki se na tem forumu v veliki ve?ini pojavljajo, t. j. tu neklje od 90 do 140KS.

Zakaj torej ne bi imel "feajerski" avto in se k temu vozil ?e za "male pare". Tistih 20KS minusa, koliko bo s plinom imel, prakti?no ne bo imelo skoraj nobenega vpliva na adrenalinske u?itke. To bi se k ve?jemu poznalo na dirkalnih stezah, na na?ih cestah pa ne.

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rx-8 + predelava na plin?
Napisano

Pozanimaj se na tem naslovu info@lovato.si .

To, ali je bedarija na 2, ali pa modro razmi?lanje v najnovej?i cenovno energetski krizi, je vpra?anje za vsakega posameznika in stvar osebne presoje. ?e je predelava mo?na se postavlja vpra?anje, ali ni smiselen prihranek pri stro?kih za gorivo za 40-50%, ob neznatnem, skoraj neopaznem, zmanj?anju performans. Zmanj?ati porabo(v denarju) 10-12 lit/100km na 6-7 litrov pa ne vem ?e je taka bedarija. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

?e si ?e al pa ?e bo? kadarkol kakr?nokol dav?no napoved zaj., se pa spomni na svojo pomankljivost :danzoman::danzoman::hohoho:

Ne vidim razloga. Prje?nji Zdoh sem obvladal bolje od prenekaterega dav?nega strokovnjaka (brez, da bi se petelinil). Novega pa ne prou?ujem, ker me nervira zaradi prenekatere gluposti v njem zapisane in bo najverjetneje v doglednem ?asu zamenjan, zato bi, za mene, poglabljanje v njegove "labirinte" prerdstavljalo izgubo ?asa.

Pomanjkljivosti pa ima vsak, tudi tisti, ki se jih ne zaveda.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

oso si sigurn ?ist na nov pogruntal

Da in to namenoma (o kitajskem horoskopu sicer nimam pojma), ker imam vtis, da ko je tvoj ego nekoliko ugro?en, mora? pi?iti nazaj, ali pa se vsaj nakostre?iti....in nakazati, da ne mara? zgubljati (se mogo?e motim?)...?eprav tvoj "nasprotnik" ni imel slabih namenov.

Na podlagi ?esa si ti zaklju?ila, da se "petelinim", "konjim", ali celo "psujem"... :ne vem: :ne vem: :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

gleda? reklame,da ti kar ?kodi, kaj ko bi se bolj posvetil ?enskam in ne vlo?kom? (avtomobilom se ?e tako preve?)

A si po kitajskem horoskopu osa, ali kaj podobnega. Ali si nejevojna zaradi...pustimo to.

Ne bit jezna, ?e ima kdo v?asih kak preblisk na tvojo domislico, saj je bil ne?kodljiv, ne?aljiv, hudomu?no simpati?en in je zgolj opozarjal na pomanjlklivosti tvojega "izuma"

Obvladam veliko podro?ij, avtomobile zgolj mimogrede in bolj povr?no. Na reklame (in na always) pa sem alergi?en in ?enskam se posve?am...kolikor mi senzor dopu??a (ha,ha). :danzoman::danzoman::danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

infra rde?i senzorji (na krvni obtok in ne na sonce)

Potem bi morali za ?enske biti manj ob?utljivi, da ne bi vsak always zaznali. :bravo::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

?e ho?e? koga povozit izklopi? da ti ne piska na uho :hohoho:

Pa brisalce obvezno uklju?iti. :ouje::ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

Moj o?i jih ima na kombiju, dodatno montirane-mislm da so neoriginal za cca70k sit

pa ?e ni ?ist ravno da je tko mal hrib?ka al da je kak?na ?ina za vrata, to skoz piska tko da men niso ne vem kaj OK sicer pa opozori te ?e je kaj, da si mal bolj pozoren.

Senzor je konsruiran tako, da zaznava oviro na dolo?eni oddaljenosti. Pri tem je za delovanje nepomembno ali je to po?evnina terena, ali druga ovira. Zato je pomemben kot vgradnje. Predviden kot zaznavne povr?ine je 90° v odnosu na tla. Vsako odstopnanje v odnosu na ta kot pa pomeni slab?e delovanje. Ne vem kako je zagotovljen tak kot pri naknadni monta?i, kajti ?e je senzor nagnjen proti tlom, je preob?utljiv in bo zaznal vsako malenkost. Mogo?e se ti zaradi tega zdi tako neprecizen.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

koliko cm pa lahko parkira?, da ti ves ?as ne piska in ali ima? oba?

Pri moji znamki se intervalno piskanje za?ne pri cca. 1 m oddaljenosti. S pribli?evanjem razdalji 20cm je interval vedno kraj?i. Na 20 cm je pisk konstanten, znak za zaustavitev. Po logiki stvari enako reagira tudi prednij senzor(ji -ponavadi jih je 5)). Zazna tudi bo?no oviro, robnik in tudi travo (ipd. re?i). V velikem nalivu pa zna biti zadeva neprecizna, saj ga moti voda, ki se zliva po njemu in tudi de?. Kljub temu je ta dodatek zelo uporabna zadeva.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

glede mesanja z vodo....sva z yavaryem testirala za lastne potrebe....sej bo on vec napisal, ki je bolj tehnicno podkovan, jaz lahko sam opisujem...

Kolikor se spomnim je bilo o tem govora v temi M....up, na strani 6 in tam se v enem delu omenja te?ave pri me?anju 007 u vodo. Evo citat, kaj sem napisal o tem:

...."Tudi pri me?anju z emulzijo daje izredne rezultate pri zmanj?evanju trenja, vendar pa je te?ava v tem, da se ne zdru?i z vodo v emulzijo, marve? se po dolo?enem ?asu izlo?a na dnu (te?ji je od vode). " ...

Torej je njegova dobra stran je pri zmanj?evanju trenja in to ne samega v kombinaciji z vodo, marve? z emulzijo, slaba stran pa je v tem da nikoli ne emulgiram marve? se po dolo?enem ?asu separira.

Tako izgleda preme?ana voda +5% Bond C

post-483-1145520178.jpg

Tako izgleda po 7 minutah

post-483-1145520294.jpg

Tako po 1 uri 15min

post-483-1145520459.jpg

In tako po 8 urah

post-483-1145520514.jpg

B)B)B)

post-483-1145520395.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

SUPER FUELMAX !
Napisano

mah...jaz ti pa priporocam, da se premislis glede tega bonda, ker tam ne drzi cisto vse...videl na lastne oci ?zmeden?

Zanima me kaj ne dr?i? In katero stvar si opzil na lastne ?zmeden?, ki se ne sklada z navedbami?

Za mene je vsaka taka informacija zelo pomembna!!! :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.