Zdravo banda... Jst mam pa staro 6ko (2003) z novo ma?ino (121KM), z njo sem zdaj naredil dobrih 3000km! Zanima me kdaj je fajno vgraditi ?ip, ?e se za to odlo?im? ?e kdo ve kak?ne preformance nudijo za ta model in za koliko denarja... Pa kar se ti?e OBD-ja bi raje tega predelal in imel mir, kakor pa da mi notr tla?ijo kak?en "made in china" modul... Se da to?
Noro! Vse kar lahko re?em je noro! Kere zvo?nike pa ma? to notri, ker sem mel v mislih ravno nekaj takega... A si moral tut panele menjat, ker vidim, da so tvoji druga?ni, kot pa moji...
Uf, zdej ste me pa ?ist razo?aral... Sem mislu, da bo odgovor nekje v smislu: Ja, itak, ful se da poceni kupit vse komponente za mazdo, pa sploh ne rabi? komplicirat, sam prklopi? in je...
No ja, pa? japon?ki mal zakomplicirajo zadeve...
Stroker - se da dobiti kak?no slikico, kako si v avto vgradil visokotonce? Bi ti bil zelo hvala?en!
Zanima pa me ?e, kak?na je razlika med dvosistemskim in dvokonusnim zvo?nikom...
Zanima me, kako se da v naslovu omenjeni Mazdi 6 "spimpat" ozvo?enje... Rabil bi kar se da ?imve? informacij...
1. Ali se da na originalni radio (ni Bose) zvezati oja?evalec, ki bi "poganjal" nove zvo?nike in woofer? Kako je z AUX-om (oz. kakr?nem koli audio input-u)!
2. Kak?na je velikost zvo?nikov, so ovalni, okrogli, dvo sistemski, trosistemski...?
3. Ali so kabli za tweeterje ?e napeljani po vratih, kljub temu, da nimam Bose ozvo?enja... Ker pri Bose ozvo?enju sem opazil, da so tweeterji v vratih v kotu pri vzvratnih ogledalih...
4. Ali se da originalni radio zamenjati z Bose radiem in kak?na je cene le tega? In ?e se slednje sploh spla?a!
5. ?e je ?e kdo predelal sound sistem v 6ki bi ga prosil za kak?no fotografijo, priporo?ila, ?e je dal stvar delat kak?nemu strokovnjaku ali pa osebne izku?nje in navodila, ?e je delal pod DIY...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Torej, kje dobiti dober ?ip oz predelavo prek OBD-ja? Kateri majster je ok?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani