Skoči na vsebino
Dyno day , sobota 14.11.
Napisano

Pisalo je, da ima menda v resnici ve? kw kot pa je uradno. Zdaj pa me zanima koliko je to.

Aha, jaz imam druga?e tudi to s 100kW/136HP, samo je ?e ?ipana, tako da ne vem koliko ima original, bomo pa jutri pogledali, ?e bo kak?na s 100kW.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dyno day , sobota 14.11.
Napisano

Mene pa zanima koliko ima oriinalna 100kw m6 diesel - pred faceliftom, ker je na tem forumu ?e marsikaj pisalo o tem. Nimam ?asa, druga?e bi pri?el. Naj nekdo pripopa meritve.

Prosil bi te da bolj natan?no napi?e? kaj bi rad izvedel, ker iz tega posta se ne da kaj veliko razbrati <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

David: Saj same zavesice se tud meni ne dopadejo, oziroma naredijo avto precej gr?i, samo hotel sem za??ititi avto. Tvoje mnenje glede za??ite je torej, da je vseeno ali so zavesice na avtu ali ne.

Hm, bom ?e malo po?akal, da preberem ?e kak?en odgovor, ?e je sploh smiselno dati zavesce na avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Monta?a prednjih zavesic Mazda 6
Napisano

Jih je prej?ni lastnik od?raufal dol :(

Saj dokler nisem dal novih zimskih gum gor je bilo vse OK in mi ni ni? peska metalo, ker so bile letne zrabljene skoraj do konca :P

Potem sem ?el pa na servis in jim rekel da jih nimam pa so mi dali nove :) sedaj pa jih moram ?e zmontirat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.