Skoči na vsebino
Parkirna naprava
Napisano

Potem bi morali za ?enske biti manj ob?utljivi, da ne bi vsak always zaznali. :bravo::bravo:

gleda? reklame,da ti kar ?kodi, kaj ko bi se bolj posvetil ?enskam in ne vlo?kom? (avtomobilom se ?e tako preve?)

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

ja tega pa ne priporo?am.. pomoje bi se ti poleti odf*kalo ko bi ti sonce na haubo pripekalo..

cvililo bi v eno..

infra rde?i senzorji (na krvni obtok in ne na sonce)
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parkirna naprava
Napisano

Ker so zadnji parkirni senzorji na M6 tako priro?ni, me zanima, ?e obstajajo tudi sprednji?

koliko cm pa lahko parkira?, da ti ves ?as ne piska in ali ima? oba?
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 tuning :)
Napisano

Kaj mislite da je va?nej, mo?an motor al kvalitetne zavore, to bi bla zdej loh debata v stilu Kura & Jajce!

v vsakem primeru oboje: mo?an motor in kvalitetne zavore, v stilu "gate in knof "

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spremenba izgleda
Napisano

lej, sej ni nujno, da sta vedno 2x2...tudi tam kjer so, niso vedno noter zarnice, ampak so take luci le in samo zaradi izgleda ;)

res je, lu? za meglenko je samo leva, desna je pa samo za okras (kar je prav za voznika za tabo),

avtek bi bil ?e lep?i, ?e bi bili obe enaki barvi, ali bele ali rde?e ?e zaradi same estetike, ?e se pa upo?teva varnost, je pa tako najbolj?e - moje mnenje

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spremenba izgleda
Napisano

:bravo: seveda grem,samo letos nem dobenih bab pusto ke se po havbi vsedejo :P

d?entenmensko ji odpri vrata :hohoho:

-----

zadetek za 323f, razen "tistega na havbi" ?e zaradi tistega se ne bi mogle vsesti

kolk ?asa, energije in dnarja pa si porabu?

zakaj pa ima? zadaj eno rde?o in eno belo lu??

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rde? vragec na mazdini havbi
Napisano

Loh je tut kej druzga, ampak havba se mi pa? zdi nekolk prazna, rezat je pa ne mislm, je pa res da bo mat zgro?ena, ko bo vidla da mam hudi?a nalimanga! sramezljiv:P

haha, to bo lepo od dale?, od blizu pa dale? od lepega.... :lol:
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spedaj ALU 6-ka
Napisano

Kej tazga si nabavi.

povej ceno, da za?nem ?parat

sam modra barva je hudi? za fleke, ?e ga komar ne pere, na sliki ni umazan, moj je pa lep?i samo po pranju

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kak?na se vam zdi?
Napisano

Hja men osebno se je bolj dopadel un spojler na beli 323f, ki se je prodajal na avto.netu. :ne vem:

Glede ?rte: daj jo ampak ne potem pretiravati kot na tvoji sliki, ko ima podalj?ke tut malo na belo po?trihano. Cel avto rde? samo belo ?rto... ?eprav, priznam meni se ne zdi najbolj?a ideja. Namesto za eno poceni rde?o in belo daj za eno malo dra?jo metalik barvo pa bo avto bolj bomba. :rispekt: Unikatno barvo daj zme?ati. :danzoman:

Pa kak?ne lepe 15ke, spustit, kak?en lep spojler?ek... Tak smooth look brez pretiravanja. Potem pa ?e pod haubo vse lepo spucas, spravi? v red pa si zmagal. :bravo:

poslu?aj Symona, dober nasvet,

tudi :policaj: je najbolj v?e? rde?a barva, ste na to ?e pomislili ali izkusili...

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.