Skoči na vsebino
?portni auspuh
Napisano

Zadnja "blenda" se bp pobarva v barvo avta in je dost bolj?e :D npr. v temi z mojo biv?o BG si lahko pogleda? kako izgleda. Nisem mojster stylinga, pa sem iz bg-jke vseeno nekaj nardil :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?portni auspuh
Napisano

Ta model niti na pogled ni jajce. Je oblikovno dovolj hud (bil za svoj ?as "makina" kot re?e moj foter in je ?e danes), saj zaradi redkosti ?e vedno pritegne pogled. Lu?i so pa itak zakon. ?e se ti gre za izgled pa ima avto ve? kot dovolj styling potenciala.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v6 v mx-5
Napisano

Ta posnetek je moja inspiracija :) Ampak 2.5 motor bom te?je dobil kot 2.0, al se motim?

Druga?e pa ja...tale del o podvozju me kr po?teno zanima ker bi ?e zdaj rad malo pove?al varnost. Moti me to ker so samo spredaj diski. ?e dam spredaj kak?ne ve?je gor potem bo ?e prevelika razlika proti zadnjemu delu.

Kako je kaj z mostom in temi ve?jimi stvarmi? Lahko dose?e "to?ko propada" al bi bilo dovolj ?e ga malo re?im rje ter na novo za??itim?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

v6 v mx-5
Napisano

Morda naslov teme ni tapravi ampak mislim, da ste navedli dovolj podatkov da ne bo ve? vpra?anj o V6 v miato :P

No moje vpra?anje pa je 2.0 V6 v bg? Tako malo tipam v katerih vi?avah se nahaja zamisel... Namre? "vsi" me?ete te motorje ven pa 2.5 not tako da se ziher nahaja kje kak?en odve? komplet 2.0 za primerno ceno? ?e bi bilo finan?no to mo?no potem bi seveda postala rde?ka second car ki se najverjetneje ne bi registriral.

Nazaj k vpra?anjem... za obnovo oziroma zamenjavo podvozja so kak?ne mo?nosti? No, za obnovo ?e so, ampak ?e pa?e kaj od ostalih mazd z minimalnimi predelavami?

POMEMBNO: Vpra?anja so bolj kot ne informativna, tako da ?e komu je pa ima prakso s tem bi bil vesel kak?nih podatkov, da se kaj nau?im ?e ?e druga ne. Sem namre? na tistem mestu ko sem ?e tolk v avto zmetal pa bi morda lahko pri tem nadaljeval....ali pa da ?param za drug "bolj pameten" avto :)

PS: ?e bo kaj vzgojnega lahko tudi na PM ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadn lonc
Napisano

Vse se da homologirat :) ampak je potrebno nekaj od?tet za to.

Jaz npr. nimam ne kode ne kaj druga na loncu (kar je super) in sem kontaktiral enga iz MS, ki mi je lepo zrihtal papirje, tablico s kodo in papirje o strokovni vgradnji....vsaka stvar pa nanese 20?, jebi ga, bo pa homolomo :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

a znas ti ?

?e bi imel kak?ne lu?i odve? bi se morda lotil tak?ne zadeve, ampak vrjetno samo za sebe ker si ne upam trdit da bi mi zares uspelo.

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323f ba
Napisano

Po moje se da... kar se oblike ti?e ne bi bila neka znanost. Edino pr elektriki sem jaz bolj tako (pa tut mislim da ne bi smelo bit te?av).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

Pato, na?rte si ?e zarisujem, ko bojo nekak pribli?no v planu bom objavu v photoshop izvedbi ;)

Kar se pa homologacije za izpuh ti?e sm pa ravn zadn? govoru s kolegom (ki je imel tole belo BG-jko) in mi je reku, da pozna nekoga, ki cifre vgravira na avspuh. Se bom pozanimu pa ti javim ;)

Ja men je tut en predlagal enga Dr. (morda bo kdo vedel za koga se gre), ampak ga osebno ne poznam... Je pa tut na tak na?in ja... kr neke papire, cifro ti gor vdari in je to to :) (pribli?no)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

323F BA Body kit + styling
Napisano

Lepi na?rti :bravo: Sploh pa ona bela s ?rno streho :blush: I'm in love :ljubezen: (tak bo moj naslednji avto).

Eeeeem...ko ?e tu neke mojstre za homologacije omenjate... jaz bi potreboval papirje za ?portni izpu?ni lonec Auto building performance, ve kdo za koga? (glede na to da izpuh nima kode bi mi oni poslali kake papirje ?e jih kontaktiram?).

Deeyan, ho?em da podrobno pisno in slikovno predstavlja? tvoje mikavne na?rte ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

Ja sem videl slike :( mi je tak ?al da nisem ?el, samo kaj ko me je vreme odvrnilo.

A Pragersko pravi?... Jaz sem pa iz okolice Lenarta. V MB pa me je bolj te?ko opazit ker se bolj malo vozim po mestih kjer je ve? plavih (?e ni homologacija urejena :blush: ).

Lahko bi se mi bli?nji mazda?i oz. komu je, zmenili pa se dobili na kaki pija?i?

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

Damn :angry2: mi je prav ?al da sem ?el na morje, ko se je ta lepotica kazala pr ?tuku :(

A v Sladki vrh pride?? (14.8.)

Od kod si druga??

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

Po?asi pa bo...

mogo?e celo do japmeeta, sam nevem kako bom skombiniral ker imam ?e 2 ispita v slede?em tednu :wacko::wacko:

Nidhoggr, vso sre?o :D Res ti ?elim, da ti to ?im prej uspe...koliko ?asa bo? porabil bo? pa itak sam ugotovil :) ne bom ti zbijal veselja... raje te pohvalim da se ?e vsaj nekdo malo "igra?ka" in nardi nekaj svojega. Ko bo? kolk tolk po?mirglal slikaj cel odbija? da se oblika malo bolj vidi. Tak na hitro mislim da bo dobro izpadlo :bravo: Kaj tiste okrogle luknje so za meglenke vrjetno ne?

EDIT:

A je to zadnji odbija? pa ima? luknjo za izpu?ni lonec? :) (sem malo bolj pogledal pa se mi tako zdi)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Home made styling dodatki
Napisano

Poliesterska smola topi vsega hudi?a! :angry2: Zato pa obstaja ?e epoksi smola :P Pa za taka oblikovanja je 10000% najbolj?e ?E lahko dobi? ono kaj je za ikebane (tako zeleno ponavadi). Male kose se da dobit, kake ve?je pa nimam pojma kje dobit.

Lastnosti:

-ultra lahko

-nevrjetno prijazno za oblikovat

-smola ga ne topi,...

?e mi kdo zrihta tole stvar v velikih kosih in ?e ve?jih koli?inah takoj ju3 za?nem z novim projektom :D

Aia...moj odbija? je tudi pobarvan in je meni osebno kr v?e? :bravo:

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nov izgled
Napisano

OFF:

?e pa ?e ima? narejeno iz porpene pa si nabavi epoksi smolo... ta naj nebi topila teh stvari. Pa ?e ena stvar je strup za oblikovanje (?e ga dobi? v velikih kosih) in to je nwm kak se re?e, se pa uporablja za ikebane...ponavadi zelene barve. Res se da dobro oblikovat, se ne topi in je zelo lahko tako da pusti? kr not (?e dela? prag naprimer). (((dajmo odpret neko temo za te zamisli in nasvete))).

ON:

Svaka ?ast lastniku...to je pa res avto za kazanje. Sam sem vlo?il veliko dela v avto in vem kaj vse te doleti vmes, ampak nwm ?e sem jaz dosegel 10% tega kar je prikazano na tem avtu. Res lepa, pravi show car.

Upam da se vidimo na JAP meet-u, da si v ?ivo ogledamo to stvaritev :)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.