Skoči na vsebino

?e misli? le to, da bi aftermarket menjal nazaj na original, lahko to kadarkol nardi? brez problema.

Tko kot da? vpisat neko dodatno dimenzijo plati?? in gum za letne, kasnej pa premontira? zimske original dimenzije, lahko ostalo menja? nazaj na original (odstrani? folijo s stekel, zamenja? nazaj original odbija?,fedre..ipd.) ?e je homologirano ni obveza, da je tud na avtu :)

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Spojler za GG
Napisano

Tud js s spu??eno nimam te?av, je pa res odvisn iz kje si zarad cest in kak?ne ma? kaj dovoze/parkinge. No,pa? stvar posameznika, kaj komu ustreza :)

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

To je res, najbol da se kr takoj o tem prepri?ata ko jih dostavi?..vsako posebej vr?e na centrirko in se hitr vid kok niha. Na pogled sm bil tud js mnenja da so samo spraskane in n? krive, no izkazal se je da slovenske lukne po cestah le niso tolk nedol?ne, sploh ?e so na feltni nizkoprese?ne gume.

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

Ja no ?e se gre za neke obi?ne vsakodnevne, se definitivno spla?a nove nabavt..v primeru,da pa v sloveniji ni niti enga uvoznika kar bi rd, v nem?iji so pa nove kakega jur?ka s po?tnino,je pa to skor edina pametna opcija :)

No, nasploh je v sloveniji misija nemgo?e dobit neki pametnega za dobr dnar; so krive in spraskane, kar pomeni obnova, ?e so pa ?e obnovljene so pa seveda zlatarske cene :whatever:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

Mislm da je 20? ravnanje, 30 na?vasanje in bru?enje, potem pa ?e kakih 20-30 barvanje odvisn od zahtevnosti. No je pa res, da sm js pol ?e 20 dal za poliranje, tko da je blo vse skup cca 100? na komad oz. 400 za cel set :) Cene so ?e s popustom, v nasprotnem primeru ?e 20% vi?je (lih za davk)

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

barvanje 18col
Napisano

Js sm svoje dal zritat Kuretu v Kamnik..bile so konkretno uni?ene, spraskane po vseh robovih in skrivljene, zdj so pa kot nove. Je pa res da ni pocen, tud ?e upo?tevam s klubskim popustom.

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lip za sprednji odbijac
Napisano

Lipi, kakr?ni koli mi nikoli niso bili u?e? ker mi delujejo kot neki cheap shit plastika sam da avto zgleda ni?ji. ?e se ?e grete real deal styling nared pol odbija? do podna pa da je vse v enemu kosu ;)

Klinc, pol pa popravla? odbija? vsake 2 tedna k se vlakna pa kit razletijo takoj ko ?ez mejhno lukno zapele? :D

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lip za sprednji odbijac
Napisano

Lipi nenormalno zbol?ajo izgled vsakega avta :punk:

Priporo?u bi edin, da res ne kupuje? najcenej?ih iz steklenih vlaken (Fiberglass), ker bo po?u ali se razletu ?e ob prvem ve?jem le?e?em policaju ali dotiku ob robnik.

Gumirana plastika (Polyurethane) so pa the real deal in se spla?a tud ?e so dra?ji, nekateri so clo tko dobr dizajniran, da pridobi? downforce :prstgor:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - Predelava Xenon lu?i
Napisano

Sam nwm... zadeva je zelo mikavna... glede na to da mi NIC ne sveti xenon... ko je tema sm skos na dolgih lampah...

Men svetjo ?ist ok :ne vem:

Da nima? ti to kak?nih ?e?kih ?arnic notr zatla?enih..

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5x112mm na 5x114.3mm
Napisano

?e so original, bo? ?e dokaj lep dnar dobil zanje..kdor je bil kdaj na progi al pa razmi?lu v tej smeri, ve kaj pomen superleggera in zakaj se jih kupuje :party0035:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

5x112mm na 5x114.3mm
Napisano

..al pa poi??e? katera nem?ka pesta pa?e na mazdo in vse zamena?, pa je zadeva re?ena :macek:

?e ena zasilna varjanta so pa distan?niki, dost velki da imajo potem ?e dodatne ?ravfe z druga?nim razmakom.

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KLZE
Napisano

Kar se ?paranja ti?e se 100% strinjam..bolj delat nekaj tko kot se zagre,pa tud ?e je mal dra?je :prstgor:

sm bral mal tut glede turbin, pa je 2.0 ma?ina menda pre?voh za predelavo, oziroma bi predelava bila zelo zelo draga...tut tu okol 3 ?uke, tk da kkrkol...morm za?et ?parat:)

Tuki so pa mal banane gojil..vem za enga, ki je imel ?e na 1.8 pol?a :P

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX5 ?portni lonec - mnenja
Napisano

?e bi slu?ajno ?e koga zanimalo kar se ti?e omenjenih loncev;

Zadeva je sedaj re?ena, kupljena, zmontirana, homologirana..skratka po dalj?em pogovoru s prodajalcem, sva pri?la do zaklju?ka, da je (vsaj kar se homologiranih loncev za NB serijo) za moje ?elje najbolj primeren Friedrich Motorsport Gruppe A. Namre? med razlikami v karakteristikah loncev imata Remus in Fox premer cevi 50mm, Magnaflow 57mm in FM 63,5mm, kar pomeni med drugim tudi najglobji zvok in hkrati najve?jo preto?nost.

Sicer sem se po vseh nabranih podatkih ?e vedno odlo?al med Magnaflowom in FM, ker je prvi 'straight through', drugi pa Cat-back lonec in je zaradi tega kar nekaj dB razlike v prid Magnaflowa, ampak bi bilo pa potem potrebno ?e dodatno montirat cevi in jih ?vasati, s ?imer pa sem ?e imel nenajbolj?e izku?nje.

Fotke bodo v kratkem na voljo v moji temi, zaenkrat lahko le re?em da je zvok :punk:

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX5 ?portni lonec - mnenja
Napisano

N? bat, se bom kr vnaprej napovedu na meji, da me nahitr pregledajo od zuni in znotri.

Tud mene zlo vle?e dol na cesto :party0035: ...gu?ve predvidevam da itak ni nobene ve??

miataviperfinal.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.