Matr si lepo fotko stisnu:) tnx se enkrat. .. Je blo fajn nedelsko druzenje in supr izdelk.. Sm vec ko zadovoln:) ti symon pa dobis par krogov racelanda ko grem:)
A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
No ?e nekej ?asa sm zbiral feltne za mojo srebrno Miato . Tako da na konc sm pristal na MOMO Corse z poliranim robom. Dimenzijo sm uporabil isto ko prej (195/50R15), zaradi nizke cene in da obdr?im v avtu vsaj nekaj udobja ker je ?e zj vo?nja trda ko hudi? Feltne so bile kar ugodne (cca 100 eu komad). Ker pa sem jih menjal sem se pa odlo?il pobarvati tudi ?eljusti na rde?o barvo in zamenjati plo??ice.
Tako da tukaj prilagam ?e nekaj slik.
Staro stanje moje ma?inice:)
Pobarvane ?eljusti
Detajl felten in ?eljusti
Feltne na avtu
Novo stanje:)
Jaz sem okrog zra?nikov in stikala za vklop vseh smerokazov nalepil matirane aluminijaste obro?e (kupil preko e-baya za 20 ?). Plastiko okoli menjalnika, stikala za meglenke in vi?ino snopa lu?i ter blendo od avtoradija pa sem pobarval z efektno aluminijasto barvo v spreju. Razlike med pravim aluminijem in pobarvano plastiko skoraj ne opazi?....
Lepo si zrihtal. Jaz imam sicer tak interier in razmi?lam v podobni smeri, le da bi celoto okoli dvd playerja in ?e seveda obro?ke, dal krom ali sive barve. Ker dolgoro?no gledano, nameravam drugo leto zamenjati sede?e z nekimi iz a3m-a v sivo ?rni kombinaciji.
Navadno se barva z barvami za plastiko in le plasti?ne dele, se prav npr. sredinsko konzolo in pa zra?nike, pa mogo?e ?e okvir okol ?tevcev!
Postopek je pa tak, da razdre? zadevo, potem pa ko jo ma? ?e lo?eno od avtomobila, z razred?ilom o?isti?, uporabi? plastik primer (prajmer) kot osnovna barva oz. barva naj bi se potem bolj prijela in se ne bi lu??ila, ?eprav nekateri pravjo, da ?e samo ko z nitrotom o?isti?, da bi moral dr?at. Na koncu pa sledi finalna barva, katero mora? v tankih slojih dodajat in nikakor ne kar na?pricat, pa dr?at sprej par minut, ker pol ti barva sigurno dol ste?e in je vse prej kot lepo za videt!
Tko sem jaz do zdej ustvarju, ?e pa ma kdo drug (bol?i) sistem pa nej kar svetuje!
Pa je to kvalitetna zadeva?
...mam sicer sivo mx-5, in bi zlo rad notr okol radia(mam nek dvd player),pod prestavno ro?ico ter obro?ke za ventilacijo bi rad druge barve, najraje sivo, mogo?e krom a nisem prepri?an. Plasti?ni so samo obro?ki, drugo je nek drug material. Gledal sm po netu, se da dobit tud kake nalepke, sm to vrjetno po parih mescih na soncu za?ne po?as odpadat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp jp.. baje mam 20hp ve? zj:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani