Skoči na vsebino
Car wrapping
Napisano

Udrtine ti popravijo, rjo se sanira....?e ti z kvalitetno folijo oble?ejo avto te pride od 1000 do 1500 eur...mislim da za ta denar, je bolj?e da ga da? barvati :)

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Ja za original navigacijo mogo?e, samo jaz imam tisto katera je na sliki oz. W2-D796M 800*480 tako da.. :D

Sorry sem na hitro ptebral, ja mislim da bi moralo brez problema delat, jaz sem poleg kamere priklopil na av-in digi-ja in sem na ekranu gledal televizijo, tako da ne vidim razloga zakaj nebi delovalo.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Za povezat na ekran od original navigacije, mora imet RGB izhod in ne av out...oziroma moras najt pretvornik iz av v RGB. Je pa resolucija original ekrana tako slaba, da po moje je neuporaben...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

q

Ja pa si imel isto navgacijo kot je prikazana gor in kako si pa potem povezal ti dve napravi?

Navigacija ni bila ista za videt, je pa delovala na wince, toko da nebi smelo bit problemov...

se da dobit kje ful program? ce je majhen file lahko mi posljesnpo mailu. lp

Bom pobrskal po racunalniku in ti ga posljem :)

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

js sm se tudi igral..ampak tezko je k mores potem na wince bluethooth najdit in meni to ni uspelo..

ker program pa je to drugac?

Program je HOBD, sem ga imel na svoji navigaciji in mi je delal.

Ja samo tukaj na tej napravi sploh ne pride? do windows-ov, saj tamali deluje preko bluetootha

Na netu najdi file CECMD, kopiraj ga na sd, potem v navigaciji spremeni pot do omenjene datoteke in bo? v windowsih.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Uffff to ne vem ce bi slo najprej poglej ce je kak SW za CE winse

Nekaj sem se ze igral okrog tega, software za wince obstaja, mislm da moras imet obd adapter ki deluje preko bluetootha in ne preko usbja.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

js sm jo ?e naro?u sramezljiv sm pa za vsak slu?aj, ?e mi ne rata vzel 2 komada, tak da ?e mi ostane ti lohk dam, dal sm pa 6? za oba paka s po?tnino vred, tak da ni panike :bravo:

Ko bos delal se mi javi, ce bom kje na okrog pridem dat eno roko :D

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

Kot je napisal uklopko. Je razlika a se jih odpre in po?triha notranjost ali pa samo ?ez folijo (zadaj).

Druga?e pa v pe?ico segret lepilo, potegnit steklo od ohi?ja, po?mirglat in po?trihat parabolo s plastik primerjem in mat ?rno za visoko temperaturo, po?akati da se posu?i, segreti lepilo, sestaviti nazaj in voila.

Prve luci sle brez problema narazen, zadnje sem prej eno stopil kot je lepilo popustilo...jaz bi tudi raje barval kot folijo dat gor...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

temnenje luci
Napisano

mmm,ful mas dobr,jst bi tut tko :jupiii: zgleda ti avto TOP!

iceman sej a ti nimas spredi ze?tko na izi...lej folija,sprej...sam da je...aja pa vidm da folija ni bed...tko da bova tko zrihtala :D

Glej ko kupujes foljo, da vzames za temnit luci, ker tista za sipe ni uredu... :)

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda6 04 modra osvetlitev armature
Napisano

Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04?

Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek?

Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/

Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-)

Mislim da si to mislil narediti :D

http://www.6crew.com/forum/showthread.php?...auge-and-Radio)

ne zgleda komplicirano, pa tudi diode niso drage :)

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda6 04 modra osvetlitev armature
Napisano

Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04?

Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek?

Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/

Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-)

Razdres ven stevec, pogledas kaksne zarnice so notri in jih zamenjas...strpsek pride par evrov....nevem kako bo zgledalo, da bo stevec svetil modro vse ostalo pa rdeco...

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

no, sej nekatere iinformacije sem ?e dobil

http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-Car-GPS/D5102.html

kako je s pokritostjo balkana- slovenije?

kaj je potrebno kupit karte al se in?talira podobno kot na garminu?

260? s po?tnino ..... :)

kar se tice kart, mi poslji zasebno sporocilo ko bos imel radio doma in ti bom jaz zrihtal karte in program za navigacijo. Drugace so to kitajski avtoradji, od katerih si ne smes prevec cakati, zvok je kar je, ekran po dnevi se odseva....

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

kje jo pa najdem in ali morda ve? kako pokriva Slovenijo kajti zdaj imam igo sam je leto 2009 ali je morda ?e kera novej?a nekaj sem gledal in zasledil da so ?e 2011 tut zuni kak nasvet kako jo nalo?iti na sd tudi dobrodo?el

hvala

Do ju3 zvecer bom v Lj, ce si kje blizu in imas cas mi pisi na ZS, da se dobimo in ti zrihtam navigacijo :cheers:

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 navigacija
Napisano

Pozdravljeni

Mene pa zanima ?e mi lahko kdo svetuje katero navigacijo in kako jo spraviti na SD kartico

imam mazdo 6 2009 in sem naro?il preko ebaya navigacijo kupil sem pa tole

http://www.ebay.com/itm/2009-2010-2011-MAZ...8f9&vxp=mtr

Hvala za odgovore

Te navigacije delujejo vse na windows ce, poberi iz neta IGO PRIMO in si resil problem.

www.gistel.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.