Udrtine ti popravijo, rjo se sanira....?e ti z kvalitetno folijo oble?ejo avto te pride od 1000 do 1500 eur...mislim da za ta denar, je bolj?e da ga da? barvati
Ja za original navigacijo mogo?e, samo jaz imam tisto katera je na sliki oz. W2-D796M 800*480 tako da..
Sorry sem na hitro ptebral, ja mislim da bi moralo brez problema delat, jaz sem poleg kamere priklopil na av-in digi-ja in sem na ekranu gledal televizijo, tako da ne vidim razloga zakaj nebi delovalo.
Za povezat na ekran od original navigacije, mora imet RGB izhod in ne av out...oziroma moras najt pretvornik iz av v RGB. Je pa resolucija original ekrana tako slaba, da po moje je neuporaben...
To je iz Hong konga, bo trajalo en mesec preden pride...poglej raje v angliji, je majhna razlika v ceni. Pa raje kupi malo drazjo foljp, ker je bolj kvalitetna in je lazje delat z njo...
js sm jo ?e naro?u sm pa za vsak slu?aj, ?e mi ne rata vzel 2 komada, tak da ?e mi ostane ti lohk dam, dal sm pa 6? za oba paka s po?tnino vred, tak da ni panike
Ko bos delal se mi javi, ce bom kje na okrog pridem dat eno roko
Kot je napisal uklopko. Je razlika a se jih odpre in po?triha notranjost ali pa samo ?ez folijo (zadaj).
Druga?e pa v pe?ico segret lepilo, potegnit steklo od ohi?ja, po?mirglat in po?trihat parabolo s plastik primerjem in mat ?rno za visoko temperaturo, po?akati da se posu?i, segreti lepilo, sestaviti nazaj in voila.
Prve luci sle brez problema narazen, zadnje sem prej eno stopil kot je lepilo popustilo...jaz bi tudi raje barval kot folijo dat gor...
Hojla - je tukaj ?e kdo naredil/razmi?ljal kaj v smer modre osvetlitve armature na mazdi6 letnik 04?
Kaj vse bi bilo treba narediti za to in kak?en bi bil cirka finan?ni stro?ek?
Originalna oran?no/rde?a notranjost mi je mal?ek preve? agresivna. :-/
Jasno mi je, da je to verjetno dokaj "nepotreben stro?ek", ampak kaj, ko se pa? vsake tolk v kaj zapi?im. :-)
Razdres ven stevec, pogledas kaksne zarnice so notri in jih zamenjas...strpsek pride par evrov....nevem kako bo zgledalo, da bo stevec svetil modro vse ostalo pa rdeco...
kaj je potrebno kupit karte al se in?talira podobno kot na garminu?
260? s po?tnino .....
kar se tice kart, mi poslji zasebno sporocilo ko bos imel radio doma in ti bom jaz zrihtal karte in program za navigacijo. Drugace so to kitajski avtoradji, od katerih si ne smes prevec cakati, zvok je kar je, ekran po dnevi se odseva....
Mislim, da je ?e toliko avtov in modelov na tr?i??u, da sami proizvajalci ne vejo ve? kaj narediti da bi naredili nekaj vpadljivega in pol pridejo tej zmazki ven
kje jo pa najdem in ali morda ve? kako pokriva Slovenijo kajti zdaj imam igo sam je leto 2009 ali je morda ?e kera novej?a nekaj sem gledal in zasledil da so ?e 2011 tut zuni kak nasvet kako jo nalo?iti na sd tudi dobrodo?el
hvala
Do ju3 zvecer bom v Lj, ce si kje blizu in imas cas mi pisi na ZS, da se dobimo in ti zrihtam navigacijo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Udrtine ti popravijo, rjo se sanira....?e ti z kvalitetno folijo oble?ejo avto te pride od 1000 do 1500 eur...mislim da za ta denar, je bolj?e da ga da? barvati
www.gistel.si
Povezava za deljenje
Deli na druge strani