a kdo kej ve ?e je ?e mo?no dobit h4 bosch +60% ?? jez sm jih isku po vseh ?tacunah pa nikjer nimajo, ker mi prov zakon svetjo in bi kar ?e en par nabavu.
kar se pa ti?e osramovih, brat je mu prvo cool blue - prva mu je baje crknila po enem letu, pol je pa zamenju z osram silver in so ble tut zakon ?arnice, pa ?e se ne motim jih je v obiju kupu, okol 2jurja je bil par
"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
A kdo mogo?e ve ?e se kje da zme?at barvo po naro?ilu v sprej!!!
?e se da potem je ?e upra?anje kje???
?e se pa ne da je pa
Pr heliosu ti jo zmesajo u sprej, sam zravn nabav se ene 2 glave al kak bi reku, tist knof na vrh k je za spricat, ker nazadnje ko smo pr kolegu neki barval s tem je bl pluvu kukr pa barvu, pol k smo pa dal drugo glavo gor je pa slo lepo...
Lp
"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
a kdo kej ve ?e je ?e mo?no dobit h4 bosch +60% ?? jez sm jih isku po vseh ?tacunah pa nikjer nimajo, ker mi prov zakon svetjo in bi kar ?e en par nabavu.
kar se pa ti?e osramovih, brat je mu prvo cool blue - prva mu je baje crknila po enem letu, pol je pa zamenju z osram silver in so ble tut zakon ?arnice, pa ?e se ne motim jih je v obiju kupu, okol 2jurja je bil par
Povezava za deljenje
Deli na druge strani