Skoči na vsebino
zadn lonc
Napisano

Moji se tut ornk derejo, sam kaj ko jih niti v sanjah nemorem homologirat... pa ?e ene seksy znakce od hyundaia majo na loncih... Ploki, Deeyan, pa ?e kateri, a mate kake homologacije za avspuhe?

ne nimam. poro?am kak bo na tehni?nem. sicer jaz mam srednji lonec in zadnji lonec po naro?ilu direkt, ampak mam ?e original nastavke gor tako da nisem preve? sumljiv.. :ne vem:

je pa res da je moj avto kr tih. oziroma do ene 4000 obratov je cist tih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 - LED dnevne lu?i (l.2009)
Napisano

to kar si ti mislu sm vidu na beli ta vikend in ni lepo... sploh. :( :ne vem:

eno od dveh zgornjih slik daj ?e ?e... ?E ?E. ampak tako roko na srce, je vse skupaj tako grdo da ?e na audijih ki so bili prvi ne zgleda ve?.

pribli?no tako kot lexus zadnje lu?i :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kolektor
Napisano

si pa umetnik turbina pa je 20? in samo priklopi? jo mar ne :vskalo: vse kar misli? naredit v dovodu zraka in odvodu izpuhov se bo poznalo!!!

Se odvrti hitreje,pridobi? nekaj (koliko ne vem) bol?a kon?na -skratka avto zadiha ;)

ja, tista ki jo je dejan enkrat linkal se... na akumulator... :bravo:

Ne no res, 200e za kolektor, ce se vse zabije pri katalizatorju pa zadnjem loncu.

Vsaj katalizator je treba dol fliknt ce hocs s kolektorji kej nardit, pa fajn je se CAI da avto res zadiha.

kar gre not more it tut vn :)

se hitreje se bo odvrtela ce das lazji vztrajnik gor :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

menjava diferenciala
Napisano

js tudi dam notri 40..preprosto predraga guma je 45..lansko leto sem dobil 40 goodyear za 360e z montazo..

to je cenej kot sem jaz dal za MOJE goodyear 205/50/16 :whatever:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.