626 ne poznam, ampak treba je sneti del armature okoli ?tevcev. Potem se da ?tevce toliko ven (brez odkljapljanja kablov) da lahko sname? prozorni pokrov ?tevcev, vstavi? obro?e (upaj, da pa?ejo k ata na mama) in nazaj zapre?. V teoriji je to to...v praksi pa :ne vem:
Sishi, kaj ko bi ti dami pomagal...? Ne pusti se tako prosit no...
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
w5w je oznaka teh brez grla, pri bratrancu smo dali najprej xenon noter in mu sveti na armaturi da ima kratki ?arnici zani?, potem smo pa ?e potzicijske zamenjali z led in mu gorijo sprednji ?migavci
?????? A pol kar na tem kar imam ostanem al kaj???
Imam obuctek, da na koncu bomo sam jedl in nc zamenjal
Vsakega malo, pa saj je treba vmes kaj pojest, da nam ne bo slabo in da bomo la?je delali...
Zadnji?, sem v BTC gledal pozicijske LEDice, pa ne vem kak?ne naj kupim. Ene obstajajo s klasi?nim ozkim plasti?nim nastavkom, druge pa imajo okrogel kovinski nastavek, tak kot so bile v?asih avtomobilske ?arnice :ne vem: Pa kazali so mi dve izvedbi. Ene so cenej?e in z 1 LED diodo, druge pa so ful dra?je (naj bi bile veliko mo?nej?e) in imajo 2 LED diodi. Pojma nimam kaj naj kupim. Na koncu pa mi je prodajalec rekel, da naj pazim pri tem, da je imel prej?nji teden primer, ko je en mo?akar pri?el nazaj v trgovino in rekel, da ima s tem ful probleme pri novem Mercedesu. Baje mu ra?unalnik ves ?as ka?e problem pri lu?eh, verjetno zato, ker imajo LEDice tako majhno porabo in ga to zmede.
Boss ni problema. Edino mogoce je zdaj rahel problem, ker je tak mraz. Drugace pa se lahko dobiva naslednji teden. Men pomaga, ker imam tanke kitaristicne prste pa pridejo vsepovsod
Ammmmmm, fanta, a se lahko ?e jaz pridru?im? Jaz bi pa rad zamenjal pozicijske z belimi ledicami in seveda dolge, da bo lep?a barva...
Tudi jaz seveda primaknem za am-am in
Yavar ra?una en pepsi (oz. pija?o po ?elji), kolk si pa ti drag/poceni?
Z mojimi ?apami res ne morem zraven, ?e ti ni odve? bi te res prosil za pomo?. Ker ?e se da brez da bi pol prednjega konca razstavil bi bilo to super duper.
Aja za nagrado ?astim pico al pa par bigmacov, horsburgerjev oz. po ?elji.
Jaz sem imel ta teden ta velik servis na 120.000 km in sem jih malo zasli?al ?e okoli lu?i oz. zamenjave ?arnic, na Gami seveda. So rekli, da se sploh ne "zajebevajo" s tem, ampak preprosto odmontirajo celo lu?, zamenjajo kar je treba in zmontirajo lu? nazaj...
Jaz pa dolgih ne uporabljam preve?,ker mi ?e xenonke v redu svetijo.
Jaz pa jih za na Rakitno kar precej. Je bolj?a vidljivost zaradi divjadi, ki jo je res veliko in ko pri?gem ?e meglenke je vidljivost fenomenalna. Tako dobrih lu?i ?e nisem imel.
Je LEDica ?e narejena v obliki ?arnice tako da ni problema, samo dobro je pri?gati pozicijske zaradi tega da se pravilno obrne. ?arnica ima na obeh straneh + LED pa samo na eni tako da ?e ne sveti se jo samo okrog obrne
Hvala Marko
Moje mnenje? Super izgleda in lega na cesti je verjetno .To je pa vse. Sam naredim na dan min. 100km in to je vo?nja po AC, mesto in ostalo. ?e posebno v mestu bi si mnogokrat ?elel, da bi bila vi?ja, pa je vse tovarni?ko. S tole zverino bo? zaril 100% ?e prvi dan. Tudi kar se tovarni?ke lege na cesti ti?e nimam pripomb. Vse kar bi bilo ve? in bolj trdo, bi ?lo na ra?un udobja, torej BZ.
Za vsak dan jaz tega ne priporo?am
Vidva pa tud vsako temo izkoristita za "zakonski prepir".
Halo, to je tema "temnenje stekel", kar pomeni, da vama posodim svojo mazdico, pa se kar notr zmenta, zdej k se noter bl mal vid . Aja... pazita na sede?e...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sishi, kaj ko bi ti dami pomagal...? Ne pusti se tako prosit no...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani