Jaz imam isto mazdo 6 2005 letnik in sem dal 40 + nekaj malega po?tnine. Ledice imam zdaj 2x v vratih sovoznik voznik, 1x prtlja?nik, 6x notranjost, 2x pozicija. Pa delo nekaj malega 5-10 eur ?e ti jih ?e zmoniramo. Lp je pa enkratna svetloba slikce ?e pridejo
Kon?no sem dobil iz nem?ije led lu?i. zdaj me pa zanima, ?e kdo kaj ve kaj bi dal v sprednje lu?i ker pozicija mi sveti belo navadne lu?i pa rumeno in me zanima kaj naj dam zdaj namesto navadnih ?arnic ( kaj menite o PHILIPS BLUE VISION) ?
Jaz za svojo 6 nisem dubil zadnje lu?i za mazdo ne na petrolu ne v trgoavtu. Dobil sem jo pri mazda servisu ni bila draga. Po mojem najbolje da se zapelje? do avtohi?er mazda in tam kupi? ?arnico da se zdaj ne bo? vozil iz trgovine v trgovino. lp
zdaj imam na mazdi 6 goodyear f1 (na smrekco) zato me zanima kak?ne gume ?e priporo?ate za eno bi dal do 150eur dimenzija mora pa biti 215/45/17 hvala vsem
Zanima me katere gume naj kupim za MAZDO 6 do zdaj sem imel GOODYEAR 215/45/17 pa me zanima kaj predlagate saj jih moram letos kupiti ker so na ?alost te gume ?e prestare za avto. Ali so gume GOOD YEAR F1 dobre za mazdo 6?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
So potem kak?ne te?ave na tehni?nem pregledu? Ali kak?ni drugi problemi z policijo?
*??)
?.???.?*??) ?.?*?)
(?.?? (?.?? Lep dan
Povezava za deljenje
Deli na druge strani