Ej josta sory za zamudo mazda 6 sport letnik 2003 2.0D 100kw.. bi pa rad imel original spoiler za na kofano ne stresni!.. in brez 3 zavorne luci .. prejsen teden sm prasu tm v trgovini kjer redno kupavam kose za avto pa tko je klicu nekam in je reku da je nov 370? .. jst nwm a je zlata una plastika
ja nov je res ful drag...probi ksn odpad al pa kej tko ce bi se tm najdl kej...drgac pa kontakt. Ustyle ti bo zihr kej dobrga priporocu...tut jst sm se en cajt matru da bi dubu tak spojler...sam se mi ni dal dajat tok ??? in sm si uzev lip spojler in je tut cist ok
Aja..pa na ebay prvo probi mal pogledat...samo napis mazda6 spoiler...sigurno bos kej najdu da ti je vsec
Zrihtal masko iz poliestra pa mal drga? zvezano vse skupej zadej pa tipka za vse 4 ?migovce pride mal drgam. cena 350 eur + radio. hvala vsem za odgovore
dej slikej pa nalimej sm gor pliz,da ostali vidmo kako zgleda
batko folijo si naroc...ti dam link.tole zavornu luc je lepo potemnil,nevem pa kako bi blo ce bi zadne prelimu,mogoce glih tko kot si dav slikco,probat mors,pol pa vids.
Ne jih dat v pe?, sem ?e jaz proval in sem prej plastiko stopil kot je lepilo stopilo...na zadnjih lu?eh ni silikon kot na prednjih...po moje jih bo treba prerezat pobarvat in nazaj zalepit...
ja sej to...vem da bo tezka...sej zato pa kr nove luci za vsak slucaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nimas ti ze spojlerja gor?drgac pa nc ne rabs,kok je ze zmaj reku
Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani