jaz imam rabljene od mazde6 GT 17 col pa za njih ni homologacije ker so original nadomestni del in tako homologirane samo za mazde 6 in jih uradno ne more? dati kam drugam razen ?e z nekimi drugimi naredim homologacijo.
hm po moje pa da se da ti pejt lepo na lpp pa jim sam dokaz sda so original mazdine to je tako kot ce sedeze menas al pa zadnje lampe pa das od iste ferme ne mores dobit tufa pa jim sam objasnis da je od iste znamke pa upisejo!!!
moram rect da v kombinaciji z temi amortizerji res avto lepo lezi na cesti pa je ne spusti!!!! mal sm rabu da sm se navadu ker ves da na mxi je vse mal bl na mehko tle pa je res u iber trdo!!!!
moram pa se videt kako bo ko bo letna kolekcija gor po moje da se bo vos se bol drzu ceste kot sedaj sam pac prvo je to treba stestirat!!!!
Hmm mogo?e bom izpadel siten, ampak ReDevil ima prvo generacijo tako, da ste nekateri malo falili slike. Saj ne, da niso dobre MX-5ke samo vsaj jaz zase vem, da sem se kar namu?il, da sem na?el MK1 slike.
jah fajn so zabluzil sam ni kaj neki se je takrat premikal v slo v tej smeri sam pomoje da ko bo naslednic kak tak natebaj nebo folk vec nc tok noru pa se prjavlu ampak bo kr lepo mal z svojo glavo mislu pa sam raj kaj naredu na avteku pa ga lepo popadenu!!!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
no sicer niti prej ni bil voz stock je kar nekaj stvari pomenjanih na njej!!!!
tak da koker jaz boruta poznam nebo take pustu ampak bo sev v skrajnosti kar pa je tudi prav!!!!
mazda teka teka in se razspaca
lite feltne pa ostanejo doma!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani