Mhm ma kje zivis to ze ze kr en cas uporabla je pac v ang. V kratici .. cene pa pogledi kaj mislem ... no zdej ves eno beseto oz. Okrajsavo vec http://www.ebay.com/bhp/car-radio-dvd-1-din
Na mazda 6 forumu je eden to naredil in pridobil skoraj 50nm in 20hp... pa se manj dusi masino... Ne gre se mi za zvok ampak samo da spravim luft lepse ven ce mi ze lepse not vlece Sej ne nareim nic ce lahko vec pozauga ce enako ven spravi... Rad bi samo vecji pretok medtem ko bodo lonci in pac te stvari ostale... rad bi mel tih stroj... kadi pa zard mene lahk kolk ce... sej je za mano ne pred mano
Amm a to mene sprasujes nwm nisem se nc sprasavu zdej sm dobu se ono drugo cev za olje z britanije ka tle v slo bi mi prisla skori 100 ? .. zdej morem se intercooler vecji nabavt .. sam nwm a pole bo treba ki avto na valce dat al bo turbo preasure ravno tako ok .. sam un map senzor dam na druge cevi in priklopim a se kdo ki spozna glede tega ?
?e jaz mam eno vpra?anje. Glede na to da sendvi? pride v vsakem primeru pri oljnem filtru, je morda ?e kaka lokacija bolj optimalna za monta?o hlajenja brez sendvi?a, recimo pri oljni pumpi, pred turbino, za turbino,...?
Hmm tolk podrobno nisem gledal sem pa zasledil pri teli moji mazdi pac 6 .. da ima pod olnim filtrom puscena dva inbus vijaka .. no jst bom tja notri dal merilec temperature olja in pritiska .. dalo bi se pa tudi pomoje povezati hladilnik ke gor ... cene mam pa jst ta sendvic odvec pa ce ga ho?e? ti ga lahko prodam za smesno ceno ..pac jst sm si narocil novega s termostatom ...
Najblizja trgovina s hidravliko ti naredi tako cev.
se bom obrnu ja k enemu s.p ka se s takimi stvarmi ukvarja pa bomo vidli ce mi bo ki resil .. sam zdej najprej cakam se nov sendvic s termostatom pomoje spet cca 1 teden cakanja ...
tega mas na ebay kt dreka oil cooler kit pa dobis wse samo zmontiraj in tjunaj. itak je to univerzalna stvar vec al manj in ni rocket science
Lol cliyo boy vem vem bom narocu zdej se enga z termostatom .. ka ta ka gga imam nima termostata .. ima pa ja se dve lukni fraj za pritisk in temperaturo... aja cene pa mazda 6 ima ze pu??ene dve jami za pritisk in temp .. spodaj pri filtru ..
Marko jaz mam zmerjenih 477nm zadeva dela super... edino turbo malo ze joka nad konji in seveda sklopka ki SE nic ne drsi pri tem navoru... 1, 2, 3 koplje
Posteno .. no sej meni ni do tega da 1 2 3 kopa je bol za to da ma navor in zalima v sedez .. ma to si na valckih tolk dobu al p box
Enakega imava ce mas dizla... hja kaj je slabo? Vse...
Ponavad ma lamela vzmeti da ublazijo sunke motorja... tle pr dvomasnem mas pa dve plate kovinske in vmes fedre in jih lamela nima... zato je dvomasni... problem pa nastane ko fedre ne delajo vec dobro in se zrahljajo in pokat zacne ali pa se kje kej zatakne in cukanja ne ublazi in cuka... lahko pa je enostavno povrsina znucana... problem pa nastane ko ugotovis da je vztrajnik v eurotonu 920?... kje je se pa lamela, potisni in kos...
Sicer mamo pri pelkotu popust samo vseeno drago na pas matr... zato tuhtam o predelavi na enomasnega... samo sem na dve firme pisal ki to delajo in nic odgovora...
Pri pelkotu pa je material za menjavo 650? s clanskim popustom... za komplet menjavo samo je spet dvomasni... ocitno ne bo druge... itak me bo vtrajnik "prezivel" ker bi 100.000km glih v 10 letih nardil...
Kaj pa na ebayu ni nic? Ja ma jst mislem dat sportno sklopko not kr bom vse dkp dvignu na 500nm + pa a pole obstaja tudi ksn bolsi vstrajnik pac "sportni" ?
Hmm jst imam 2003 .. 2.0d in 100kw kar je 136 km .. a pole ma tud Moja ta blesav ustrajnik ? Ka pri speljevanju se malo cuti da potrese... al kaksni so obcutki oz. Negativna plat tega dvomasnega al kaj je ze ?
Faq stari ti si car, komi cakam da te spuznam pa da das kk naswet. teli noobi na forumu so me cist zjebal, zvlekl so me na gokart pisto pa me nwm hocj zdej prepricat da stock avto tam prtiskam pa mecm dnar stran namest da bi ga tjunal
Legenda jest bi tud rd biu tko dobr da se na cesti vsak skrije pred mano k bi znou tko obvladat avto.
Ej ni panike bova .. ja pa pizda ce res no ka bom dole neki prtisku 1,2,3 marco folk .. pac nwm lej tko pravjo .. sam fak bom mazdo prodaw in kupu hondo pizda tm na honda forumu je malo drgacen folk tle sam neki drkate v glavo.. jst ti povem pac kar sem imel in kar sem dozivel ne pa neki larifari pa ki vem se ki kot ksni ka govorijo ki imajo k ubistvu sploh nimajo . In neki govori ku te tip nascije in ki vem ki a tipa poustis tolk zadi da se pole obrnes in gres gledat kje je da se slucajno ni kje razsu
.. .. sploh nebom vc pisu .. drkite se med sabo .. in ce misles da je stok bols pole goni stok ..
Ti si bil to pri ercu? Ama? kak dyno izpis kolk si meu kojnev?
?e bi ?ebela ?e ne imela bi ?ebela bela bila. A ni ?koda da? 500? za kolektor a 50? za ?tartnino da se zdivja? na pisti ti pa pol zmanjka?? Jzst mam raj? serijski stroj pa dirkam po progi.
Dobr pr hondah pa?e kolektor med 1,4 in 1,6 in med enimi 1,6 do 2.0 al pa ?e pr enih znamkah je tko tk da newem kako gre pri daewooju a ni ista osnova motorja??
drugo pa tut nwem kwa ma generalka s pove?animi konji in ?e ma? sam bloke originalne, a bat je bil tut druh?
Ne pr ercu nisem bil ker sm prej prodal .. pa omg folk pa a vi se sploh ki spoznate na avte al sam nakladate ? Pizda itak da se pozna generalka faqq res pizda nwm le a ti bolsi zdej laufas ka si mlad al bos bolse pol laufu pr 70 al pa 80 letih ? Mhm ka ste vsi taki noobi da tud za vas velja da se bmw jajca od jajc ulaufajo sele pr 200k Kilometru .? Ma faq kres tipa za poknt po glavi ... ne cene mi pa ni zmankalo za startnino sam ke dol na uno gokard stezo nevidim pomwna zaki bi sel .. ce ze morem bi sel na grobnik in se to ne .. najraje bi sel v mugelo al kako se napise sam jst nisem od privatnika si in itd.. kar si kupim si kupim sam in kar ustimam dam svoj denar .. sam ce bi sel ze na pisto bi rabu 8 gum pa avtovleko za nazaj ka pomoje bi ki vrglo vn z motorja ka bi prevec drzal
Lej nwm ce vozis ku penzjonist pole ostani na stock sej ves hrbtenica man trpi .. cene pa poklici rsr al pa tunerska -amortizer d.o.o pa malo prasi pa ti bo hitro objasnu .. pac sorry sam jst z original podvozjem nemorem vozit .. in ze zdej me jezi kr mam m6 in me kr neki wije ke po cesti .. tk da bo hmali una poceni varjanta spet pole poleti padejo .. padejo pa kw v2 ker v3 zal za mazdo se ne dobi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
link je pa nasplosno ...
Mislem dat cene moj alpine not...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani