jst sm vsakemu po telefonu povedal da pije olje ko sem jo prodajal, tudi na forumu nisem skrival dejstva da pije olje. Prodal sem jo pa zato, ker sem ?el na zadnji pogon, tako da te prosim da se vzdr?i? neumnih komentarjev. Je pa od mene ?la ?e preko minimalno 2 lastnikov, vem pa samo zakaj jo je prodal Bobi, dalje pa nisem ve? spremljal situacije ker mi je odkrito povedano ?e dol visel po vsem tem preprodajanju. V najlep?ih ?asih je pa zgledala tkole:
Lep pozdrav
kar se tega ti?e res nisi ni? skrival in tudi komentar od onega ni bil na mestu. Zato pa se po?ekira forume...
Sicer pa je tak problem nardit generalko? Menja? obro?ke pa vozi? dalje.... Ko ma? glave dol menja? ?e dihtunge da? ene urng pa antifriz fri?n pa olje pa vse Problem?
Pol pa jo nikol hladne ne tera? simple... Kaj je tak tabu glave dol jemat... markira? jermene pa pozicije pa enako nazaj skup da?... Nobenga timinga ni treba ni?... Ventile na?tela? ko je pokrov dol... Vsem je to tak oh in sploh... Sicer pa je nov avto? vsak avto prek 10 let pije olje ?e ne dela? z njim kak je treba... Ve?ina ljudi je prtegjenih v glavo in hladne terajo pol pa jokajo da tankajo olje pa benz ?ekirajo... ?e ko je voda na 90 je olje DALE? od delovne temperature... 4x dlje nuca olje da pride do delovne kot voda...
Jz mazdo ?ele po 15km+ za?nem razgibavat pa furat preko 2500rpm...
Brez slike papirja, ki si ga dobil na testu ne verjamem :-)
To se pravi, da si sel cez maks limit, ki je predviden za menjalnik, da o aksah ne govorim.
Mimogrede z osnovnim cipiranjem se pridobi 80-100nm takoj
Btw ne rabim dokazovati sploh pa lepiti po forumu ze to da povem je dosti... ce pa ne verjames pa ne bom jaz slabo spal zaradi tega Kdor pozna avto ve zakaj se gre Za druge pa mi dol visi nimam casa skenirat pa ga srat...
Ce menjalnik pa dif pa akse prenesejo enemu avstrijcu 622nm pa 241hp je vidim razloga zakaj meni neb... Samo da ma 2005 ki ima 6 prestav... blok, bati, gred... vse original...
Deeyan kontaktiraj on zna svetovat ker ma se kot eden izmed redkih tole doma... mamo.pa tut ss nekje 2.5v6 na lagru... mnda pato uporabnik ima doma naprodaj ce se ne motim.
ko mi prodajalec potrdi 100% da pa?e naro?im... skupaj s po?tnino stane 90$ (60?)... Sicer pa sem danes s kompresorjem pihnil v lu?... se je pokadilo ven da adijo... PLUS da VIDIM spet
?e se nas ve? nabere je za vsakega naslednjega po?tnina samo 3$ ve?. ?e nas 4 naro?i imamo za slabih 40? le?e po osebi. ?e ma zasa?i ?e carina pa 20% zraven (50-55? nekje po glavi na gor zaokro?eno)
Ja to sem vse prebral... za mene ko imam d2s pride 150$ brez zarnic... lahko pa za 170$ na njihov morimoto bixenon vzamem...
Sam nwm... zadeva je zelo mikavna... glede na to da mi NIC ne sveti xenon... ko je tema sm skos na dolgih lampah...
Edit... malo naprej je na morimoto strani vec moznosti... H1, xenon z H1, za xenon brez zarnic in xenon na d2s... majo paketke kaj vse rabis... sam ko sem vseen mal skepticen...
Jz pa niam nikol srece... se dpf-ja nism dobil... pfej pfuj
Drgac pa spet in znova se ponavljamo pred in vkljucno z 2004 brez dpf, po in vkljucno z 2005 imajo dpf... razen izjem... gleda se na facelift ki je bil tedi narjen in faceliftane dizlce majo dpf... faceliftano pa prepoznas po krom obrockih okoli ohisja meglenk napram stari ki tega nima... novejsa ma tut temne sprednje luci napram stare ki ima kromirane...
Lej ce napises dim, to pomeni dim, kar mi ni blo jasno, kaj bo dim delal v avtu, ?e zdej ne razumem, ?e pa si misli 1din velikost luknje za aftermarket radio pa tako vpra?aj.
?e pa bi rad provociral in izzival, ti polagam na du?o, da se tega izogne?, ker naja?i, sem pa na TVOJO ?alost, jaz in ?e se mi samo par foruma?ev prito?i ali pa predlaga, kak drasti?en ukrep, jim bo z NAJVE?JIM VSESELJEM ustregel.
Una scena... do you understand me meow? What is funny meow? Am I not clear meow? I'll have to give you a ticket meow... Aint funny anymore isn't it meow?
Mimogrede dobil je link do tega kar hoce tut ce sam dim v avtu in od tedi samo smetenje tako da si bom vzel pravico in zadevo zaklenil... ce ima kdo kaj proti naj se na PM ali ajvarja pritozi... ce se upa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sicer pa je tak problem nardit generalko? Menja? obro?ke pa vozi? dalje.... Ko ma? glave dol menja? ?e dihtunge da? ene urng pa antifriz fri?n pa olje pa vse Problem?
Pol pa jo nikol hladne ne tera? simple... Kaj je tak tabu glave dol jemat... markira? jermene pa pozicije pa enako nazaj skup da?... Nobenga timinga ni treba ni?... Ventile na?tela? ko je pokrov dol... Vsem je to tak oh in sploh... Sicer pa je nov avto? vsak avto prek 10 let pije olje ?e ne dela? z njim kak je treba... Ve?ina ljudi je prtegjenih v glavo in hladne terajo pol pa jokajo da tankajo olje pa benz ?ekirajo... ?e ko je voda na 90 je olje DALE? od delovne temperature... 4x dlje nuca olje da pride do delovne kot voda...
Jz mazdo ?ele po 15km+ za?nem razgibavat pa furat preko 2500rpm...
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani