Evo jest bi se tud mal istro?u pa nevem kje lohk naro?m zadn lonc. Rabu bi samo zadnji lonec iz okroglim izhodom, srednje glasen. Kje lohk naro?im?(?e se da prek interneta) In kaj mi priporo?ate? Mazda 323F BG l.91
Ok ?e prav zastopim bi moral narediti luknjo tam kjer je zelena pika in povle?i cev in na koncu nje je filter. Ta filter od Ciko boy-a naj bi verjetno pri?el na plavo cev. Kaj pa je potem rde?a cev??
Odlo?il sem se za nakup ?portnega filtra. Odlo?itev je dokon?na! Vendar pa rabim va?o pomo?. Nimam pojma kateri filter izbrat, kaj vse ?e rabim zraven za monta?o, kje ga lahko dobim(naro?ilo prek interneta), pribli?na cena, in kateri oz. kak?ne cevi da bi ga lahko montirav na to ma?ino: Mazda 323F BG 1.6 L.91
Kar se ti?e osvetlitve, sem izvedel da lahko samo iz ?arnice vzame? kondom?ek in ?arnico pomo?i? v rde?o(v mojem primeru) barvo, po?aka? da se posu?i in osvetlitev je rde?e barve.
zakon zakon s katerega paperja si jih pa naredu!!!
kam je dav stiskat??
drugace opa lepo ni kaj rect!!!
Ni ?e ni? stiskano ker zaenkrat je samo ta ?tevec narejen, drugo ?e pride.
Glede kondom?kov, a se ne da kar iz tisto folijo prekrit ?arnice s katero je ponosni lastnik v neki temi pokazal kako je prekril smernike zadaj na mazdi 323f iz oran?ne na rde?o???
Glede tiskanja pa rabim tudi jaz malo nasvetov. Svetovali so mi fotopapir in vse skupaj dat plastificirat.
Ok so?olec se je odlo?il da mi naredi ozadje. Zdaj me pa zanima na kak?en papir moram to printniti in nasploh kako naj to spravim v avtomobil. ?e ima kdo izku?nje s tem je pomo? zelo za?eljena. Ko bom imel vse podatke bo najbr? se lotil dela in potek dal v DIY temo.
p.s a ve kdo ?e za da naro?iti prek interneta ?arnice za osvetlitev(rde?a) ?tevcev???
A bi se dalo komu mal igrat v photoshopu, pa da mi naredi ?tevce v stilu rde?e ?rno. Tukaj je slika notranjosti avtomobila za primerjavo v ka?nem stilu naj bo. Lahko je v ozadju kak?en japonski znak,...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kdaj bo? oddal naro?ilo in kdaj pribli?no pridejo ?tevci?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani